Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']długo była , tylko Ciebie nie było :eviltong:[/QUOTE]

Miałam dziecko na głowie, potem biegałam, kąpałam się, kupiłam żarełko dla kota i krople na kleszcze przez neta, a potem przybyłam :)

Posted

[quote name='magdabroy']Miałam dziecko na głowie, potem biegałam, kąpałam się, kupiłam żarełko dla kota i krople na kleszcze przez neta, a potem przybyłam :)[/QUOTE]

za długo to robiłas :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']za długo to robiłas :eviltong:[/QUOTE]

Nie czepiaj się :eviltong:
I tak jeszcze nie zapłaciłam za spot on'y, bo czekam na email z nr. konta :roll:

Posted

[quote name='magdabroy']Nie czepiaj się :eviltong:
I tak jeszcze nie zapłaciłam za spot on'y, bo czekam na email z nr. konta :roll:[/QUOTE]

moze nie podaja i wyślą Ci gratis :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']moze nie podaja i wyślą Ci gratis :diabloti:[/QUOTE]

Tak dobrze nie będzie :shake: Już kiedyś w tej aptece kupowałam i nie wysłali mi gratis, musiałam zapłacić :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Tak dobrze nie będzie :shake: Już kiedyś w tej aptece kupowałam i nie wysłali mi gratis, musiałam zapłacić :evil_lol:[/QUOTE]

co za firma no , niedosyc ze u nich kupiłas to jeszcze musisz zapłacić :shake::eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']co za firma no , niedosyc ze u nich kupiłas to jeszcze musisz zapłacić :shake::eviltong:[/QUOTE]

Będę im musiała dać "negatywny" komentarz :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Przyszła, wrzuciła zdjęcia i se poszła :mad:

[quote name='dOgLoV']długo była , tylko Ciebie nie było :eviltong:

O właśnie byłam długo :diabloti:

[quote name='magdabroy']Będę im musiała dać "negatywny" komentarz :evil_lol:
:evil_lol:

[quote name='Besti']Takie lubię najbardziej, piękny:loveu: Nie pokazywałaś wcześniej!

A tu myślałam że jakiegoś szczeniaka wkleiłaś:evil_lol: https://lh5.googleusercontent.com/-WiQtnaObZYg/UbHnZfcn0DI/AAAAAAAAJiQ/MqsrvQ1Dwcs/w689-h517-no/P1011218.JPG
Dziękuję :loveu: Nie pokazywałam bo nie pomyślałam nawet, że to się Komuś będzie chciało oglądać :evil_lol:

No to a nie szczeniaka? To przecież maluszek jeszcze :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']Ja poprosze wiecej foteczek :eviltong:
No to masz :diabloti: Jak Ktoś będzie miał dość i pretensje to Twoja wina !!! :evil_lol:

Jeszcze deszczowe...

I słoneczko!!! :)