justysiek Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 [quote name='Ptysiak']No Ty to musisz bo inaczej... :mad::evil_lol: Tak jak Ty i Cezaro :loveu:[/QUOTE] tylko się nie denerwuj:evil_lol: ojjjjjjjjj:oops: dziekuję:oops::loveu: Quote
Ptysiak Posted August 15, 2012 Author Posted August 15, 2012 [quote name='justysiek']tylko się nie denerwuj:evil_lol: ojjjjjjjjj:oops: dziekuję:oops::loveu:[/QUOTE] Postaram się... już mi przechodzi :evil_lol: Quote
justysiek Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 [quote name='Ptysiak']Postaram się... już mi przechodzi :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol:buahahaha:eviltong: jakaś zmęczona jestem:roll: wg to się od szczylków odzwyczaiłam, mimo, że Cezar nie tak dawno był szczylem. Quote
bianka19 Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 [quote name='Ptysiak']A tak głupoty wypisuję żeby się troszkę Ktoś nad Nami poużalał :evil_lol: No bo to ciacho to słodko :evil_lol::loveu: No to do roboty i piec ;-) Szybko się to robi a jedzenia sporo :evil_lol:[/QUOTE] specjalnie to robisz. :mad: no przystojniacha z niego, wszystkie suczki pewnie wyrywa. :evil_lol: tak, gdyby mi się chciało tak jak mi się nie chce.. hihi :lol: Quote
Ptysiak Posted August 15, 2012 Author Posted August 15, 2012 [quote name='justysiek']:evil_lol:buahahaha:eviltong: jakaś zmęczona jestem:roll: wg to się od szczylków odzwyczaiłam, mimo, że Cezar nie tak dawno był szczylem.[/QUOTE] Zmęczona wrażeniami tak jak i ten szczylek :) Quote
Ptysiak Posted August 15, 2012 Author Posted August 15, 2012 [quote name='bianka19']specjalnie to robisz. :mad: no przystojniacha z niego, wszystkie suczki pewnie wyrywa. :evil_lol: tak, gdyby mi się chciało tak jak mi się nie chce.. hihi :lol:[/QUOTE] No specjalnie żeby po wkurzać :eviltong: i nie boję się tej pałki :evil_lol: W sumie to racja... większość znajomości Ptysia to sunie... hmmm... muszę się nad tym zastanowić czy nie za młody :evil_lol: Jutro tobie zapiekankę z brokułami i makaronem więc jak Ci się leniu nie chce to zapraszam na obiad :evil_lol: Quote
bianka19 Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 [quote name='Ptysiak']No specjalnie żeby po wkurzać :eviltong: i nie boję się tej pałki :evil_lol: W sumie to racja... większość znajomości Ptysia to sunie... hmmm... muszę się nad tym zastanowić czy nie za młody :evil_lol: Jutro tobie zapiekankę z brokułami i makaronem więc jak Ci się leniu nie chce to zapraszam na obiad :evil_lol:[/QUOTE] to lepiej zacznij.:D no a ten ciasteczkowy potworek za laskami się jeszcze nie ogląda? :evil_lol: ale w sumie.. mamusia zawsze wie najlepiej. :roll: jak mi powiesz, gdzie są mysłowice to może wpadnę. :eviltong: a te brokuły z makaronem brzmią pysznie.. Quote
justysiek Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 [quote name='Ptysiak']Zmęczona wrażeniami tak jak i ten szczylek :)[/QUOTE] może też, ale byliśmy też dziś na rodzinnym spaceru - ja Sebek i Cezi i zrobiliśmy 5 km, mam sporo zdjęć:multi: Quote
Ptysiak Posted August 15, 2012 Author Posted August 15, 2012 [quote name='bianka19']to lepiej zacznij.:D no a ten ciasteczkowy potworek za laskami się jeszcze nie ogląda? :evil_lol: ale w sumie.. mamusia zawsze wie najlepiej. :roll: jak mi powiesz, gdzie są mysłowice to może wpadnę. :eviltong: a te brokuły z makaronem brzmią pysznie..[/QUOTE] Nie taki diabeł straszny... :diabloti: On jeszcze chyba nie bardzo wie co to cieczka itd.. suczka mamy miała ostatnio to ją olał :evil_lol: Te brokuły z makaronem to jeszcze lepsze niż ta ziemniaczana :cool3: Mysłowice hmmm... to taka "wiocha" (tzn miasto ale ja uważam, że wiocha :D) niedaleko Katowic/Sosnowca. woj. śląskie :) Quote
Ptysiak Posted August 15, 2012 Author Posted August 15, 2012 [quote name='justysiek']może też, ale byliśmy też dziś na rodzinnym spaceru - ja Sebek i Cezi i zrobiliśmy 5 km, mam sporo zdjęć:multi:[/QUOTE] Rodzinny spacerek, jak miło :loveu: Ja codziennie robię z 5 km :evil_lol: Do pracy i s powrotem ostatnio z buta, z 2-3 spacery z Ptyśkiem plus gonitwy na polanie :evil_lol: a jakby tak doliczyć jeszcze bieganie (jak nienormalna) po ogródku z psem i córką to więcej wyjdzie :evil_lol: Quote
justysiek Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 [quote name='Ptysiak']Rodzinny spacerek, jak miło :loveu: Ja codziennie robię z 5 km :evil_lol: Do pracy i s powrotem ostatnio z buta, z 2-3 spacery z Ptyśkiem plus gonitwy na polanie :evil_lol: a jakby tak doliczyć jeszcze bieganie (jak nienormalna) po ogródku z psem i córką to więcej wyjdzie :evil_lol:[/QUOTE] my z Cezarem też codziennie robimy coś koło 5 km, ale sami, a dziś razem było fajniej:loveu::loveu:ja też biegam jak nie normalna:diabloti: więc nie jesteś sama. Quote
Ptysiak Posted August 15, 2012 Author Posted August 15, 2012 [quote name='justysiek']my z Cezarem też codziennie robimy coś koło 5 km, ale sami, a dziś razem było fajniej:loveu::loveu:ja też biegam jak nie normalna:diabloti: więc nie jesteś sama.[/QUOTE] Takie rodzinne spacerki zawsze są miłe :loveu: Ufff... dobrze, że Jesteś taka jak ja :evil_lol: bo już się bałam, że mi wali :evil_lol: Quote
bianka19 Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 [quote name='Ptysiak']Nie taki diabeł straszny... :diabloti: On jeszcze chyba nie bardzo wie co to cieczka itd.. suczka mamy miała ostatnio to ją olał :evil_lol: Te brokuły z makaronem to jeszcze lepsze niż ta ziemniaczana :cool3: Mysłowice hmmm... to taka "wiocha" (tzn miasto ale ja uważam, że wiocha :D) niedaleko Katowic/Sosnowca. woj. śląskie :)[/QUOTE] wydaje ci się chyba tylko. :diabloti: co muoda chłopaczyna jeszcze na takie wygibasy widocznie. :evil_lol: no nawet jakoś lepiej pasuje mi, hah, musisz mi koniecznie dać przepis. :eviltong: to jakieś chyba 2 godzinki mam z Lubina, sama nie wiem. Ale z Katowic mam samolot do Bułgarii, hihi :grins: Quote
justysiek Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 [quote name='Ptysiak']Takie rodzinne spacerki zawsze są miłe :loveu: Ufff... dobrze, że Jesteś taka jak ja :evil_lol: bo już się bałam, że mi wali :evil_lol:[/QUOTE] Cezar był wymęczony jak trzeba:evil_lol: i spał grzecznie, cały był brudny i mokry. ja też taka jestem, nie martw się:p Quote
Ptysiak Posted August 15, 2012 Author Posted August 15, 2012 [quote name='bianka19']wydaje ci się chyba tylko. :diabloti: co muoda chłopaczyna jeszcze na takie wygibasy widocznie. :evil_lol: no nawet jakoś lepiej pasuje mi, hah, musisz mi koniecznie dać przepis. :eviltong: to jakieś chyba 2 godzinki mam z Lubina, sama nie wiem. Ale z Katowic mam samolot do Bułgarii, hihi :grins:[/QUOTE] Bardzo podobnie się robi jak tą z ziemniakami ale trochę inaczej :evil_lol: Bo makaron gotuje się taki bardzo bardzo al dente i kładzie się go na spód potem ser, boczek-kiełbaska (usmażone z cebulką - tylko lepiej dobrze odsączyć z tłuszczu bo potem jest taka strasznie tłusta, że fuj :D), brokuły, polewam trochę sosem beszamelowym i znowu makaron, ser, boczek, brokuły, sos i ser i do piekarnika :evil_lol: To tak w skrócie. A potem smacznego ;) No to w sumie nie daleko masz ;) [quote name='justysiek']Cezar był wymęczony jak trzeba:evil_lol: i spał grzecznie, cały był brudny i mokry. ja też taka jestem, nie martw się:-P[/QUOTE] Taki brudny i mokry :loveu: jak ja to kocham :evil_lol: Już się nie martwię :p Quote
justysiek Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 :evil_lol: ja go bardziej kocham czystego, ale z braku laku kocham go i brudnego:loveu: Quote
bianka19 Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 [quote name='Ptysiak']Bardzo podobnie się robi jak tą z ziemniakami ale trochę inaczej :evil_lol: Bo makaron gotuje się taki bardzo bardzo al dente i kładzie się go na spód potem ser, boczek-kiełbaska (usmażone z cebulką - tylko lepiej dobrze odsączyć z tłuszczu bo potem jest taka strasznie tłusta, że fuj :D), brokuły, polewam trochę sosem beszamelowym i znowu makaron, ser, boczek, brokuły, sos i ser i do piekarnika :evil_lol: To tak w skrócie. A potem smacznego ;) No to w sumie nie daleko masz ;) [/QUOTE] jooo, zrobię sobię kiedyś i zdam ci relacje, jak mi wyszła, bo brzmi przepysznie, aż się głodna zrobiłam przez ciebie! :roll: no daleko nie mam racja, ale i tak jeżeli chodzi o jakąkolwiek podróż to nie przepadam za tym.:D Quote
Ptysiak Posted August 15, 2012 Author Posted August 15, 2012 [quote name='justysiek']:evil_lol: ja go bardziej kocham czystego, ale z braku laku kocham go i brudnego:loveu:[/QUOTE] To tak jak ja swojego :loveu: [quote name='bianka19']jooo, zrobię sobię kiedyś i zdam ci relacje, jak mi wyszła, bo brzmi przepysznie, aż się głodna zrobiłam przez ciebie! :roll: no daleko nie mam racja, ale i tak jeżeli chodzi o jakąkolwiek podróż to nie przepadam za tym.:-D[/QUOTE] Sama zgłodniałam przez to :evil_lol: Leń :eviltong: Quote
justysiek Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 idę chyba spać bo smaka mi na jedzenie narobiłyście, a mam zamiar się odchudzać, a nie jeść po nocy:evil_lol::loveu: Quote
bianka19 Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 [quote name='Ptysiak'] Sama zgłodniałam przez to :evil_lol: Leń :eviltong:[/QUOTE] aż muszę się przejść do kuchnii :diabloti: leń ? ostatnio na rowerze przebyłam 15 kilosów, więc bez takich mi tutaj. :lol: Quote
Ptysiak Posted August 15, 2012 Author Posted August 15, 2012 [quote name='justysiek']idę chyba spać bo smaka mi na jedzenie narobiłyście, a mam zamiar się odchudzać, a nie jeść po nocy:evil_lol::loveu:[/QUOTE] :evil_lol: Ja mam w nosie takie odchudzanie, jak mi się chce jeść to jem i już :diabloti: [quote name='bianka19']aż muszę się przejść do kuchnii :diabloti: leń ? ostatnio na rowerze przebyłam 15 kilosów, więc bez takich mi tutaj. :lol:[/QUOTE] Też bym coś zjadła ale robić mi się nie chce :evil_lol: No dobra... :( Cofam słowo :eviltong: Quote
justysiek Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 [quote name='Ptysiak']:evil_lol: Ja mam w nosie takie odchudzanie, jak mi się chce jeść to jem i już :diabloti: Też bym coś zjadła ale robić mi się nie chce :evil_lol: No dobra... :( Cofam słowo :eviltong:[/QUOTE] ja chce schudnac troche, bo jak pojde na operacje to msc to mam z głowy, bo nie bede mogla sie az tak bardzo ruszac i przytyje:oops::diabloti: Quote
Ptysiak Posted August 15, 2012 Author Posted August 15, 2012 [quote name='justysiek']ja chce schudnac troche, bo jak pojde na operacje to msc to mam z głowy, bo nie bede mogla sie az tak bardzo ruszac i przytyje:oops::diabloti:[/QUOTE] Wiesz co? Spoko... ale patrząc na Twoje zdjęcia to... z czego Ty chcesz schudnąć ? :evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 Doberek :) [quote name='Ptysiak'] Ja mam w nosie takie odchudzanie, jak mi się chce jeść to jem i już :diabloti:[/QUOTE] Najlepsza kuracja odchudzająca, to łyżka i słoik z nutellą :loveu: Quote
rashelek Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 To ja myślałam, że Mysłowice gdzieś dalej są :P Pewnie koło godziny-półtorej mam do Ciebie :evil_lol: Na którą dziś zaspałaś do pracy? :diabloti: Quote
Recommended Posts