Jump to content
Dogomania

Niedźwiadkowo - Wilczkowa galeria... czyli moje dwa kochane ADHD :P

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ptysiak']Postaram się... już mi przechodzi :evil_lol:[/QUOTE]
:evil_lol:buahahaha:eviltong:

jakaś zmęczona jestem:roll: wg to się od szczylków odzwyczaiłam, mimo, że Cezar nie tak dawno był szczylem.

Posted

[quote name='Ptysiak']A tak głupoty wypisuję żeby się troszkę Ktoś nad Nami poużalał :evil_lol:
No bo to ciacho to słodko :evil_lol::loveu:

No to do roboty i piec ;-) Szybko się to robi a jedzenia sporo :evil_lol:[/QUOTE]
specjalnie to robisz. :mad:
no przystojniacha z niego, wszystkie suczki pewnie wyrywa. :evil_lol:

tak, gdyby mi się chciało tak jak mi się nie chce.. hihi :lol:

Posted

[quote name='justysiek']:evil_lol:buahahaha:eviltong:

jakaś zmęczona jestem:roll: wg to się od szczylków odzwyczaiłam, mimo, że Cezar nie tak dawno był szczylem.[/QUOTE]
Zmęczona wrażeniami tak jak i ten szczylek :)

Posted

[quote name='bianka19']specjalnie to robisz. :mad:
no przystojniacha z niego, wszystkie suczki pewnie wyrywa. :evil_lol:

tak, gdyby mi się chciało tak jak mi się nie chce.. hihi :lol:[/QUOTE]
No specjalnie żeby po wkurzać :eviltong: i nie boję się tej pałki :evil_lol:

W sumie to racja... większość znajomości Ptysia to sunie... hmmm... muszę się nad tym zastanowić czy nie za młody :evil_lol:

Jutro tobie zapiekankę z brokułami i makaronem więc jak Ci się leniu nie chce to zapraszam na obiad :evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']No specjalnie żeby po wkurzać :eviltong: i nie boję się tej pałki :evil_lol:

W sumie to racja... większość znajomości Ptysia to sunie... hmmm... muszę się nad tym zastanowić czy nie za młody :evil_lol:

Jutro tobie zapiekankę z brokułami i makaronem więc jak Ci się leniu nie chce to zapraszam na obiad :evil_lol:[/QUOTE]
to lepiej zacznij.:D

no a ten ciasteczkowy potworek za laskami się jeszcze nie ogląda? :evil_lol: ale w sumie.. mamusia zawsze wie najlepiej. :roll:

jak mi powiesz, gdzie są mysłowice to może wpadnę. :eviltong: a te brokuły z makaronem brzmią pysznie..

Posted

[quote name='Ptysiak']Zmęczona wrażeniami tak jak i ten szczylek :)[/QUOTE]

może też, ale byliśmy też dziś na rodzinnym spaceru - ja Sebek i Cezi i zrobiliśmy 5 km, mam sporo zdjęć:multi:

Posted

[quote name='bianka19']to lepiej zacznij.:D

no a ten ciasteczkowy potworek za laskami się jeszcze nie ogląda? :evil_lol: ale w sumie.. mamusia zawsze wie najlepiej. :roll:

jak mi powiesz, gdzie są mysłowice to może wpadnę. :eviltong: a te brokuły z makaronem brzmią pysznie..[/QUOTE]
Nie taki diabeł straszny... :diabloti:

On jeszcze chyba nie bardzo wie co to cieczka itd.. suczka mamy miała ostatnio to ją olał :evil_lol:

Te brokuły z makaronem to jeszcze lepsze niż ta ziemniaczana :cool3:
Mysłowice hmmm... to taka "wiocha" (tzn miasto ale ja uważam, że wiocha :D) niedaleko Katowic/Sosnowca. woj. śląskie :)

Posted

[quote name='justysiek']może też, ale byliśmy też dziś na rodzinnym spaceru - ja Sebek i Cezi i zrobiliśmy 5 km, mam sporo zdjęć:multi:[/QUOTE]
Rodzinny spacerek, jak miło :loveu:
Ja codziennie robię z 5 km :evil_lol: Do pracy i s powrotem ostatnio z buta, z 2-3 spacery z Ptyśkiem plus gonitwy na polanie :evil_lol: a jakby tak doliczyć jeszcze bieganie (jak nienormalna) po ogródku z psem i córką to więcej wyjdzie :evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']Rodzinny spacerek, jak miło :loveu:
Ja codziennie robię z 5 km :evil_lol: Do pracy i s powrotem ostatnio z buta, z 2-3 spacery z Ptyśkiem plus gonitwy na polanie :evil_lol: a jakby tak doliczyć jeszcze bieganie (jak nienormalna) po ogródku z psem i córką to więcej wyjdzie :evil_lol:[/QUOTE]

my z Cezarem też codziennie robimy coś koło 5 km, ale sami, a dziś razem było fajniej:loveu::loveu:ja też biegam jak nie normalna:diabloti: więc nie jesteś sama.

Posted

[quote name='justysiek']my z Cezarem też codziennie robimy coś koło 5 km, ale sami, a dziś razem było fajniej:loveu::loveu:ja też biegam jak nie normalna:diabloti: więc nie jesteś sama.[/QUOTE]
Takie rodzinne spacerki zawsze są miłe :loveu:
Ufff... dobrze, że Jesteś taka jak ja :evil_lol: bo już się bałam, że mi wali :evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']Nie taki diabeł straszny... :diabloti:

On jeszcze chyba nie bardzo wie co to cieczka itd.. suczka mamy miała ostatnio to ją olał :evil_lol:

Te brokuły z makaronem to jeszcze lepsze niż ta ziemniaczana :cool3:
Mysłowice hmmm... to taka "wiocha" (tzn miasto ale ja uważam, że wiocha :D) niedaleko Katowic/Sosnowca. woj. śląskie :)[/QUOTE]
wydaje ci się chyba tylko. :diabloti:

co muoda chłopaczyna jeszcze na takie wygibasy widocznie. :evil_lol:

no nawet jakoś lepiej pasuje mi, hah, musisz mi koniecznie dać przepis. :eviltong:
to jakieś chyba 2 godzinki mam z Lubina, sama nie wiem. Ale z Katowic mam samolot do Bułgarii, hihi :grins:

Posted

[quote name='Ptysiak']Takie rodzinne spacerki zawsze są miłe :loveu:
Ufff... dobrze, że Jesteś taka jak ja :evil_lol: bo już się bałam, że mi wali :evil_lol:[/QUOTE]

Cezar był wymęczony jak trzeba:evil_lol: i spał grzecznie, cały był brudny i mokry.
ja też taka jestem, nie martw się:p

Posted

[quote name='bianka19']wydaje ci się chyba tylko. :diabloti:

co muoda chłopaczyna jeszcze na takie wygibasy widocznie. :evil_lol:

no nawet jakoś lepiej pasuje mi, hah, musisz mi koniecznie dać przepis. :eviltong:
to jakieś chyba 2 godzinki mam z Lubina, sama nie wiem. Ale z Katowic mam samolot do Bułgarii, hihi :grins:[/QUOTE]
Bardzo podobnie się robi jak tą z ziemniakami ale trochę inaczej :evil_lol: Bo makaron gotuje się taki bardzo bardzo al dente i kładzie się go na spód potem ser, boczek-kiełbaska (usmażone z cebulką - tylko lepiej dobrze odsączyć z tłuszczu bo potem jest taka strasznie tłusta, że fuj :D), brokuły, polewam trochę sosem beszamelowym i znowu makaron, ser, boczek, brokuły, sos i ser i do piekarnika :evil_lol:
To tak w skrócie.
A potem smacznego ;)

No to w sumie nie daleko masz ;)

[quote name='justysiek']Cezar był wymęczony jak trzeba:evil_lol: i spał grzecznie, cały był brudny i mokry.
ja też taka jestem, nie martw się:-P[/QUOTE]
Taki brudny i mokry :loveu: jak ja to kocham :evil_lol:
Już się nie martwię :p

Posted

[quote name='Ptysiak']Bardzo podobnie się robi jak tą z ziemniakami ale trochę inaczej :evil_lol: Bo makaron gotuje się taki bardzo bardzo al dente i kładzie się go na spód potem ser, boczek-kiełbaska (usmażone z cebulką - tylko lepiej dobrze odsączyć z tłuszczu bo potem jest taka strasznie tłusta, że fuj :D), brokuły, polewam trochę sosem beszamelowym i znowu makaron, ser, boczek, brokuły, sos i ser i do piekarnika :evil_lol:
To tak w skrócie.
A potem smacznego ;)

No to w sumie nie daleko masz ;)
[/QUOTE]
jooo, zrobię sobię kiedyś i zdam ci relacje, jak mi wyszła, bo brzmi przepysznie, aż się głodna zrobiłam przez ciebie! :roll:
no daleko nie mam racja, ale i tak jeżeli chodzi o jakąkolwiek podróż to nie przepadam za tym.:D

Posted

[quote name='justysiek']:evil_lol:
ja go bardziej kocham czystego, ale z braku laku kocham go i brudnego:loveu:[/QUOTE]
To tak jak ja swojego :loveu:

[quote name='bianka19']jooo, zrobię sobię kiedyś i zdam ci relacje, jak mi wyszła, bo brzmi przepysznie, aż się głodna zrobiłam przez ciebie! :roll:
no daleko nie mam racja, ale i tak jeżeli chodzi o jakąkolwiek podróż to nie przepadam za tym.:-D[/QUOTE]
Sama zgłodniałam przez to :evil_lol:
Leń :eviltong:

Posted

[quote name='Ptysiak']
Sama zgłodniałam przez to :evil_lol:
Leń :eviltong:[/QUOTE]
aż muszę się przejść do kuchnii :diabloti:
leń ? ostatnio na rowerze przebyłam 15 kilosów, więc bez takich mi tutaj. :lol:

Posted

[quote name='justysiek']idę chyba spać bo smaka mi na jedzenie narobiłyście, a mam zamiar się odchudzać, a nie jeść po nocy:evil_lol::loveu:[/QUOTE]
:evil_lol:
Ja mam w nosie takie odchudzanie, jak mi się chce jeść to jem i już :diabloti:

[quote name='bianka19']aż muszę się przejść do kuchnii :diabloti:
leń ? ostatnio na rowerze przebyłam 15 kilosów, więc bez takich mi tutaj. :lol:[/QUOTE]
Też bym coś zjadła ale robić mi się nie chce :evil_lol:
No dobra... :( Cofam słowo :eviltong:

Posted

[quote name='Ptysiak']:evil_lol:
Ja mam w nosie takie odchudzanie, jak mi się chce jeść to jem i już :diabloti:

Też bym coś zjadła ale robić mi się nie chce :evil_lol:
No dobra... :( Cofam słowo :eviltong:[/QUOTE]

ja chce schudnac troche, bo jak pojde na operacje to msc to mam z głowy, bo nie bede mogla sie az tak bardzo ruszac i przytyje:oops::diabloti:

Posted

[quote name='justysiek']ja chce schudnac troche, bo jak pojde na operacje to msc to mam z głowy, bo nie bede mogla sie az tak bardzo ruszac i przytyje:oops::diabloti:[/QUOTE]
Wiesz co? Spoko... ale patrząc na Twoje zdjęcia to... z czego Ty chcesz schudnąć ? :evil_lol:

Posted

Doberek :)

[quote name='Ptysiak']
Ja mam w nosie takie odchudzanie, jak mi się chce jeść to jem i już :diabloti:[/QUOTE]

Najlepsza kuracja odchudzająca, to łyżka i słoik z nutellą :loveu: