Patik Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 My się witamy szybciutko i pozdrawiamy. I steka proszę da c Moruskowi od mnie:evil_lol: Quote
Ty$ka Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 [quote name='Patik']My się witamy szybciutko i pozdrawiamy. I steka proszę da c Moruskowi od mnie:evil_lol:[/QUOTE] Moruskowi? Ptyś będzie zazdrosny :( Quote
Ptysiak Posted July 31, 2012 Author Posted July 31, 2012 Słoneczne dzień dobry :) Już powoli wracam do ładu ze wszystkim i tęsknie za dogo i Wami ;) [quote name=':: FiGa ::']Bantyty, po nocach sie wlocza :evil_lol:[/QUOTE] No i jeszcze ze szczeniakiem-dzieckiem... no straszne bandyty :evil_lol: [quote name='magdabroy']A potem nas zaniedbuje :mad:[/QUOTE] Postaramy się poprawić :( [quote name='Błyskotka']Jeśli chodzi o wystawę w Będzinie to ja byłam ;-).[/QUOTE] Widziałam zdjęcia itd.... i żałuję, że nie dotarłam... :( [quote name='dOgLoV']Nocnego życia wam sie zachciało i pozniej jest brak czasu na dogo :angryy::eviltong: też bym sie wybrała na nocny wypad :roll:[/QUOTE] Zapraszam z Nami :p [quote name='phase']Witamy się w słoneczny dzionek. :smile: Buziak w nosek dla Ptysia a dla Pańci dobra kawka z ciasteczkiem za pomoc. ;-)[/QUOTE] Buziaki dostanie jak tylko z pracy wrócę :) Kawa i ciasteczko zawsze mile widziane ;) Cieszę się, że mogłam pomóc :) Śliczny banerek ;):loveu: Quote
Ptysiak Posted July 31, 2012 Author Posted July 31, 2012 [quote name='Patik']My się witamy szybciutko i pozdrawiamy. I steka proszę da c Moruskowi od mnie:evil_lol:[/QUOTE] [quote name='Ty$ka']Moruskowi? Ptyś będzie zazdrosny :-([/QUOTE] :evil_lol: Może się Morusek podzieli ;) Quote
Ty$ka Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 [quote name='Ptysiak']:evil_lol: Może się Morusek podzieli ;)[/QUOTE] Morus takimi rzeczami się nie dzieli :P Nawet z pańcią :lol: Ale oddać mi odda, jednak będzie obrażony :P Ojej, nie byłaś na wystawie? :( Quote
Ptysiak Posted July 31, 2012 Author Posted July 31, 2012 [quote name='Ty$ka']Morus takimi rzeczami się nie dzieli :P Nawet z pańcią :lol: Ale oddać mi odda, jednak będzie obrażony :P Ojej, nie byłaś na wystawie? :([/QUOTE] To nie zabieraj mu steku :D Ptyś i tak woli jogurt czy biały serek ;) No nie dotarłam.... :( Mieliśmy jechać większą grupom i już wszystko było ustalone itd... Ale zabalowaliśmy za długo w sobotę :roll: I zanim się pozbieraliśmy Wszyscy i dotarli do mnie to była już 16-ta.... :( Następnym razem przed wystawą nie będziemy się spotykać na wszelki wypadek :evil_lol: Quote
łamAga Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Wrócili niedobrzy ludzie :eviltong: to teraz musicie nas potraktowac duzą iloscia zdjec za ta dluga nieobecność :mad: Quote
Ptysiak Posted July 31, 2012 Author Posted July 31, 2012 [quote name='dOgLoV']Wrócili niedobrzy ludzie :eviltong: to teraz musicie nas potraktowac duzą iloscia zdjec za ta dluga nieobecność :mad:[/QUOTE] Aż wstyd przyznać... Tyle fajnych, śmiesznych sytuacji i tyle u Nas ostatnio było psiaków... A ja zdjęć nie mam :shake: Quote
Ty$ka Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 [quote name='Ptysiak']To nie zabieraj mu steku :D Ptyś i tak woli jogurt czy biały serek ;) No nie dotarłam.... :( Mieliśmy jechać większą grupom i już wszystko było ustalone itd... Ale zabalowaliśmy za długo w sobotę :roll: I zanim się pozbieraliśmy Wszyscy i dotarli do mnie to była już 16-ta.... :( Następnym razem przed wystawą nie będziemy się spotykać na wszelki wypadek :evil_lol:[/QUOTE] Czasem mu zabieram, jak np. ukradnie kotu :diabloti: Oj, to szkoda. Za to liczymy na duużo fotek :D Quote
łamAga Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 [quote name='Ptysiak']Aż wstyd przyznać... Tyle fajnych, śmiesznych sytuacji i tyle u Nas ostatnio było psiaków... A ja zdjęć nie mam :shake:[/QUOTE] Uoooooooooooooo :motz: Quote
Ptysiak Posted July 31, 2012 Author Posted July 31, 2012 [quote name='Ty$ka']Czasem mu zabieram, jak np. ukradnie kotu :diabloti: Oj, to szkoda. Za to liczymy na duużo fotek :D[/QUOTE] No właśnie nie ma na co liczyć.... :roll::evil_lol: [quote name='dOgLoV']Uoooooooooooooo :motz:[/QUOTE] Agusia złość piękności szkodzi :cool3: No nie pomyślałam o fotkach no.... :( Quote
Ty$ka Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 [quote name='Ptysiak']No właśnie nie ma na co liczyć.... :roll::evil_lol: Agusia złość piękności szkodzi :cool3: No nie pomyślałam o fotkach no.... :([/QUOTE] To teraz bierz się do roboty i obfoć Ptysiaka. :D Quote
Klaudia&Aza Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Hej:) [quote name='Ptysiak']Aż wstyd przyznać... Tyle fajnych, śmiesznych sytuacji i tyle u Nas ostatnio było psiaków... A ja zdjęć nie mam :shake:[/QUOTE] Nie ładnie nie ładnie:mad::mad: Mam nadzieję, że jakoś nam to wynagrodzisz:lol: Quote
łamAga Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 [quote name='Ptysiak']No właśnie nie ma na co liczyć.... :roll::evil_lol: Agusia złość piękności szkodzi :cool3: No nie pomyślałam o fotkach no.... :([/QUOTE] Mi tam juz nic nie zaszkodzi :evil_lol: no dobra wybaczam , ale przy najblizszej okazji pofoć troszke dla nas słodziaka :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Ptysiak Posted July 31, 2012 Author Posted July 31, 2012 [quote name='Ty$ka']To teraz bierz się do roboty i obfoć Ptysiaka. :D[/QUOTE] No biorę się do roboty.... bo Szef już się wkurza :evil_lol: [quote name='Klaudia&Aza']Hej:smile: Nie ładnie nie ładnie:mad::mad: Mam nadzieję, że jakoś nam to wynagrodzisz:lol:[/QUOTE] Kawa z pączkiem w przeprosinach może być ? :roll: [quote name='dOgLoV']Mi tam juz nic nie zaszkodzi :evil_lol: no dobra wybaczam , ale przy najblizszej okazji pofoć troszke dla nas słodziaka :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Nie ma to jak samokrytyka :evil_lol: Zabraniam Ci tak mówić i myśleć :mad: Bo co ja mam powiedzieć? powinnam sie załamać.... :placz::evil_lol: Mam tam jakieś fotki z wczoraj na aparacie samego Ptysia. Nawet aparat mam ze sobą w pracy :D Ale to tylko znowu jakieś nudne domowe foty i nic ciekawego :roll: Quote
łamAga Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 [quote name='Ptysiak']No biorę się do roboty.... bo Szef już się wkurza :evil_lol: Kawa z pączkiem w przeprosinach może być ? :roll: Nie ma to jak samokrytyka :evil_lol: Zabraniam Ci tak mówić i myśleć :mad: Bo co ja mam powiedzieć? powinnam sie załamać.... :placz::evil_lol: Mam tam jakieś fotki z wczoraj na aparacie samego Ptysia. Nawet aparat mam ze sobą w pracy :D Ale to tylko znowu jakieś nudne domowe foty i nic ciekawego :roll:[/QUOTE] Hihihihih pączki sa pyszne :loveu: yhyyy juz nie bedziemy sie licytować obie jestesmy piekne :loveu: ja lubie nudne domowe fotki ;) ale spokojnie , pracuj sobie , a fotki mozesz dac nawet wieczorkiem ;) Quote
Ptysiak Posted July 31, 2012 Author Posted July 31, 2012 [quote name='dOgLoV']Hihihihih pączki sa pyszne :loveu: yhyyy juz nie bedziemy sie licytować obie jestesmy piekne :loveu: ja lubie nudne domowe fotki ;) ale spokojnie , pracuj sobie , a fotki mozesz dac nawet wieczorkiem ;)[/QUOTE] Też uwielbiam paczki :) No w sumie racja :loveu::evil_lol: Ja tez lubię ;) Więc i Ty możesz więcej takich wstawiać :p Właśnie idę popracować nad kupnem pączka i wypiciem kawy :evil_lol: Ostatnio obawiam sie tych wieczorów... coś nie zawsze potrafię dotrzeć na dogo :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted July 31, 2012 Author Posted July 31, 2012 [quote name=':: FiGa ::']Owocngo fotkowania ;) Czekamy :razz:[/QUOTE] Mam nadzieję, że macie dużo cierpliwości czasami :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Bardziej cierpliwych osob nie znajdziesz :diabloti: Quote
Klaudia&Aza Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 [quote name='Ptysiak']Kawa z pączkiem w przeprosinach może być ? :roll:[/QUOTE] Ale to tak dla każdego Ptyśo-maniaka, to nie wiem czy wody starczy na tą kawę :evil_lol: za kawą nie przepadam więc jestem za wielką ilością zdjęć:) Quote
Ptysiak Posted July 31, 2012 Author Posted July 31, 2012 [quote name='Klaudia&Aza']Ale to tak dla każdego Ptyśo-maniaka, to nie wiem czy wody starczy na tą kawę :evil_lol: za kawą nie przepadam więc jestem za wielką ilością zdjęć:)[/QUOTE] Wodę mamy w pracy z Edenu to starczy na bank :evil_lol: A paczki? ;) Quote
Klaudia&Aza Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 [quote name='Ptysiak']Wodę mamy w pracy z Edenu to starczy na bank :evil_lol: A paczki? ;)[/QUOTE] A pączki uwielbiam, tylko oby nie z bitą śmietaną :eviltong: Quote
Recommended Posts