Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ptysiak napisał(a):

kurcze ile zdjęć a jakie gaduły :P
co Ptysiak robi na pierwszym zdjęciu? :razz:
a na drugim łowczarkowy łowczarek :D

łądne widoki i to słoneczko za drzewami :loveu:

zarąbista zabawkę ma Mały - ta świnka jest the best :loveu:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Ptysie chyba balują że tu tak cicho :cool3:

Pewnie tak ;) Aż strach pomyśleć jakie ilości % muszą się lać, że na dogo nie zagląda :evil_lol:

Posted

magdabroy napisał(a):
Pewnie tak ;) Aż strach pomyśleć jakie ilości % muszą się lać, że na dogo nie zagląda :evil_lol:

Pewnie już literek na klawiaturze nie widzi inaczej na pewno by weszła :evil_lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Pewnie już literek na klawiaturze nie widzi inaczej na pewno by weszła :evil_lol:

Literek jak literek ;) Obawiam się, że całej klawiatury nie widzi :evil_lol: albo nawet całego kompa :evil_lol::eviltong:

Posted

magdabroy napisał(a):
Literek jak literek ;) Obawiam się, że całej klawiatury nie widzi :evil_lol: albo nawet całego kompa :evil_lol::eviltong:

wazne zeby w nocy nie pomylila Sebastiana z Ptysiem :evil_lol:

a propos picia przypomnial mi sie kawal :evil_lol:

zona mowi do męża : Kochanie skocz na druga strone ulicy do tej francuskiej knajpki i kup troche slimakow na kolacje

mąż ubrał sie i poszedł ....

spotkal kolege z wojska i tak dobrze im sie rozmawialo ze poszli na piwo , wypili jedno drugie trzecie , tak fajnie im sie gadało ze jak sie rozeszli była juz 5ta nad ranem

idzie taki napruty i myśli " co ja teraz powiem żonie przecież ona mnie zabije "

ale wpadł na pomysł , znalazł siatke , nazbierał w nia ślimaków z ziemi , poszedł pod drzwi domu wysypał ślimaki na wycieraczke i zadzwonił dzwonkiem, wsciekła żona już zaspana w piżamie otwiera drzwi a mąż patrzac na slimaki z placzącym sie jezykiem mówi :

- " no dalej chłopaki wchodzimy "

Posted

to napisze jeszcze jeden ze slimakiem bo mi sie przypomniał :evil_lol:

Pewien mężczyzna kupił sobie mieszkanie na 4rtym piętrze , wprowadził sie , wyszedł na balkon patrzy a na poręczy siedzi ślimak , no to podszedł do niego i go pstryknał , slimak zleciał na sam dół ,

mężczyzna zadomowił sie na dobre , mija 5ty rok od kiedy sie wprowadził , słyszy dzwonek do drzwi

otwiera , patrzy , a tam slimak na wycieraczce patrzy na niego podwija rekawy i mówi :

- co to ku..wa koleś było przed chwilą ?? :evil_lol: