gamoń Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Wskakuj staruszku. Może by go poogłaszac tu i tam, hę? może poproś o to w tytule wątku... bo ja starsza pani juz jestem i nie wiem jak :oops: Quote
Matusz Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 gamoń napisał(a):Wskakuj staruszku. Może by go poogłaszac tu i tam, hę? może poproś o to w tytule wątku... bo ja starsza pani juz jestem i nie wiem jak :oops: Ja wystawiłem Julka na alegratka.pl i na adopcje.org, a takze na eoferty.com.pl Quote
Matusz Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 gamoń napisał(a):to może jeszcze allegro :razz: Allegro tez ma :) Cioteczka Asia_M wystawiła :) a moze ktos zalozy na aabby??? czy jakos tak ???? plisss , tam jest duza ogladalnosc Quote
Matusz Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Juleczek, kiedy w koncu znajdziesz domek na stare lata??? :-(:-( Quote
mulinka Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='matusz5']JULEK Julek to psiak z ostródzkiego schroniska ! Ma około 8-9 lat. Ten psi staruszek piszczy w klatce, zeby ktos go w koncu wzial do siebie. Dzisiaj właśnie przechodziłem i zauważyłem właśnie go, to jego spojrzenie, te oczy - serce sie kraja !!:-(:-( Pomóżmy mu znaleźć dom na godną i szczęśliwą starość. FILM z JULKIEM -->> http://www.youtube.com/watch?v=djUWOpQ-CBQ kontakt: [email protected] Julek bardzo potrzebuje domu - pomóżmy razem Quote
Matusz Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 Juleczku !! :-( Kto da ci radość z życia na stare lata?? Ty taki mały jesteś, bezbronny, sam z kolegą marzniesz teraz zapewne na mrozie !! :-(:-( Boże, czemu taki pies musi tak cierpieć ?? To nie jego wina !! Tylko Nas - ludzi !!! Wstydzę się, że jestem człowiekiem, człowiek ma sie opiekować zwierzętami, a nie jeszcze bardziej przyczynia sie do ich nieszczęścia zostawiając np. takiego Julka w schronisku !!:-(:-( Nie potrafię tego zrozumieć... człowiek sobie siedzi w ciepłym mieszkanku i nie martwi sie o to, że mu jest zimno i nie ma z kim porozmawiać... A Julek ???:-(:-( Quote
Aga_Mazury Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Dziś Julek był z nami na spacerze..... to cudowny pies...przesłodki...żywotny, radosny i bardzo przyjacielski zarówno do ludzi jak i psiaków... wcinał kiełbaskę, szyneczkę i bardzo pięknie o nią prosił... z pysia wygląda na minimum 10 lat a zęby ma całkiem jak na 6 lat (bardzo ładne)....ale pewnie w sumie koło 10 lat ma... ma kilka ran po pogryzieniach...ale już ten psiak który go gryzł jest przeniesiony do klatki obok...i sam jest pogryziony:shake: a Julek siedzi z młodym psiakiem i chyba jest dużo lepiej.... Quote
Matusz Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='Aga_Mazury']Dziś Julek był z nami na spacerze..... to cudowny pies...przesłodki...żywotny, radosny i bardzo przyjacielski zarówno do ludzi jak i psiaków... wcinał kiełbaskę, szyneczkę i bardzo pięknie o nią prosił... z pysia wygląda na minimum 10 lat a zęby ma całkiem jak na 6 lat (bardzo ładne)....ale pewnie w sumie koło 10 lat ma... ma kilka ran po pogryzieniach...ale już ten psiak który go gryzł jest przeniesiony do klatki obok...i sam jest pogryziony:shake: a Julek siedzi z młodym psiakiem i chyba jest dużo lepiej.... tak to prawda, potwierdzam !! Julek to suuper psiak !! Bardzo grzeczny na spacerze i to co Aga pisze !! :):) Kto da mu dom ?? :> a oto zdjęcia Julka ze spacerku dzisiejszego ze mną :):):) Tutaj proszący o kiełbachę od cioteczki Agi :evil_lol: Quote
Aga_Mazury Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 szkoda ze matusz nie objął na zdjęciu Fredy...ale widać na ostatnim zdjęciu....że i Julek i ona równocześnie stanęli na dwóch łapach...prosząc o smakołyk :) Quote
Matusz Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 za niedługo wstawię filmiki z dzisiejszego spacerku ! :):) Quote
Matusz Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 no i obiecane filmiki z Julkiem !! Kto pokocha staruszka ??? http://www.youtube.com/watch?v=bM3RsHsW-QY http://www.youtube.com/watch?v=maeOVi2aNRA Quote
Aga_Mazury Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Julek jest psiakiem malenkim....drobnym (fakt, że z apetytem...szynką nie pogardził :evil_lol: ).... jest cudowny, kochany.... kto go przygarnie ten się przekona co to psia miłośc.. Quote
Asia_M Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 O jejku, obejrzałam właśnie filmiki. Aż się popłakałam :( Jaki on śliczny, rzeczywiście malutki. Na zdjęciach wyglądał na większego. W boksie taki przygaszony, a na spacerku radosny, tak szybciutko przebiera nóżkami!!! On strasznie potrzebuje człowieka!!! Boże, już Go kocham...:loveu: Kto zrobi bannerek??? Quote
Matusz Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Asia_M napisał(a):O jejku, obejrzałam właśnie filmiki. Aż się popłakałam :( Jaki on śliczny, rzeczywiście malutki. Na zdjęciach wyglądał na większego. W boksie taki przygaszony, a na spacerku radosny, tak szybciutko przebiera nóżkami!!! On strasznie potrzebuje człowieka!!! Boże, już Go kocham...:loveu: Kto zrobi bannerek??? Ja mam jego banerek, ale mam teraz laryse w podpisie :( szkoda ze nie można miec dwóch banerków :( Quote
Asia_M Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Znajdźmy kogoś bez bannerka i wciśnijmy mu Juleczka:loveu: . Ja od dzisiaj promuję Gałkę:loveu: . Może będe Ich trzymać zamiennie :) Quote
Matusz Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Asia_M napisał(a):Znajdźmy kogoś bez bannerka i wciśnijmy mu Juleczka:loveu: . Ja od dzisiaj promuję Gałkę:loveu: . Może będe Ich trzymać zamiennie :) nom, trzeba kogoś znaleść dla Juleczka ! :) Quote
Asia_M Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Wujku, bardzo Cię proszę, zrób wykrzyknik przy Juleczku!:modla: Domek musi być szybko!!! Julek strasznie lgnie do człowieka!!! Quote
DarkAngels Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Julek jest taki sweeety. Czemu ja mam tyle psiaków. Tak to bym wzioł go i Oczywiście Gałke. Oni obaj zasługują na ciepły i co najważniejsze na pełny miłości domek z pełną miską jedzenia :) Quote
Matusz Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Malenski szybko hopsaj na samiuteńką górę !! Ty tak ładnie prosisz o dom, tak jak na zdjęciu. Quote
mulinka Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Julek potrzebuje naszej pomocy - sam nie poszuka sobie domu... Quote
Asia_M Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Julek i Gałka strasznie mi w głowie zamącili:loveu: Quote
Recommended Posts