Jump to content
Dogomania

JULEK - staruszkowy, kochany psiak już szczęśliwy w nowym domku w Niemczech :))))))

Recommended Posts

• Replies 623
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gamoń napisał(a):
Wskakuj staruszku.
Może by go poogłaszac tu i tam, hę?
może poproś o to w tytule wątku... bo ja starsza pani juz jestem i nie wiem jak :oops:

Ja wystawiłem Julka na alegratka.pl i na adopcje.org, a takze na eoferty.com.pl

Posted

gamoń napisał(a):
to może jeszcze allegro :razz:

Allegro tez ma :) Cioteczka Asia_M wystawiła :)

a moze ktos zalozy na aabby??? czy jakos tak ???? plisss , tam jest duza ogladalnosc

Posted

[quote name='matusz5']JULEK

Julek to psiak z ostródzkiego schroniska ! Ma około 8-9 lat. Ten psi staruszek piszczy w klatce, zeby ktos go w koncu wzial do siebie. Dzisiaj właśnie przechodziłem i zauważyłem właśnie go, to jego spojrzenie, te oczy - serce sie kraja !!:-(:-( Pomóżmy mu znaleźć dom na godną i szczęśliwą starość.

FILM z JULKIEM -->>
http://www.youtube.com/watch?v=djUWOpQ-CBQ

kontakt: [email protected]

Julek bardzo potrzebuje domu - pomóżmy razem

Posted

Juleczku !! :-(

Kto da ci radość z życia na stare lata??

Ty taki mały jesteś, bezbronny, sam z kolegą marzniesz teraz zapewne na mrozie !! :-(:-( Boże, czemu taki pies musi tak cierpieć ?? To nie jego wina !!
Tylko Nas - ludzi !!! Wstydzę się, że jestem człowiekiem, człowiek ma sie opiekować zwierzętami, a nie jeszcze bardziej przyczynia sie do ich nieszczęścia zostawiając np. takiego Julka w schronisku !!:-(:-(

Nie potrafię tego zrozumieć... człowiek sobie siedzi w ciepłym mieszkanku i nie martwi sie o to, że mu jest zimno i nie ma z kim porozmawiać... A Julek ???:-(:-(

Posted

Dziś Julek był z nami na spacerze.....

to cudowny pies...przesłodki...żywotny, radosny i bardzo przyjacielski zarówno do ludzi jak i psiaków...

wcinał kiełbaskę, szyneczkę i bardzo pięknie o nią prosił...

z pysia wygląda na minimum 10 lat a zęby ma całkiem jak na 6 lat (bardzo ładne)....ale pewnie w sumie koło 10 lat ma...

ma kilka ran po pogryzieniach...ale już ten psiak który go gryzł jest przeniesiony do klatki obok...i sam jest pogryziony:shake:

a Julek siedzi z młodym psiakiem i chyba jest dużo lepiej....

Posted

[quote name='Aga_Mazury']Dziś Julek był z nami na spacerze.....

to cudowny pies...przesłodki...żywotny, radosny i bardzo przyjacielski zarówno do ludzi jak i psiaków...

wcinał kiełbaskę, szyneczkę i bardzo pięknie o nią prosił...

z pysia wygląda na minimum 10 lat a zęby ma całkiem jak na 6 lat (bardzo ładne)....ale pewnie w sumie koło 10 lat ma...

ma kilka ran po pogryzieniach...ale już ten psiak który go gryzł jest przeniesiony do klatki obok...i sam jest pogryziony:shake:

a Julek siedzi z młodym psiakiem i chyba jest dużo lepiej....

tak to prawda, potwierdzam !! Julek to suuper psiak !! Bardzo grzeczny na spacerze i to co Aga pisze !! :):)

Kto da mu dom ?? :>

a oto zdjęcia Julka ze spacerku dzisiejszego ze mną :):):)

Tutaj proszący o kiełbachę od cioteczki Agi :evil_lol:

Posted

O jejku, obejrzałam właśnie filmiki. Aż się popłakałam :( Jaki on śliczny, rzeczywiście malutki. Na zdjęciach wyglądał na większego.
W boksie taki przygaszony, a na spacerku radosny, tak szybciutko przebiera nóżkami!!! On strasznie potrzebuje człowieka!!!
Boże, już Go kocham...:loveu:
Kto zrobi bannerek???

Posted

Asia_M napisał(a):
O jejku, obejrzałam właśnie filmiki. Aż się popłakałam :( Jaki on śliczny, rzeczywiście malutki. Na zdjęciach wyglądał na większego.
W boksie taki przygaszony, a na spacerku radosny, tak szybciutko przebiera nóżkami!!! On strasznie potrzebuje człowieka!!!
Boże, już Go kocham...:loveu:
Kto zrobi bannerek???

Ja mam jego banerek, ale mam teraz laryse w podpisie :( szkoda ze nie można miec dwóch banerków :(

Posted

Asia_M napisał(a):
Znajdźmy kogoś bez bannerka i wciśnijmy mu Juleczka:loveu: . Ja od dzisiaj promuję Gałkę:loveu: .
Może będe Ich trzymać zamiennie :)

nom, trzeba kogoś znaleść dla Juleczka ! :)

Posted

Julek jest taki sweeety. Czemu ja mam tyle psiaków. Tak to bym wzioł go i Oczywiście Gałke. Oni obaj zasługują na ciepły i co najważniejsze na pełny miłości domek z pełną miską jedzenia :)