Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 134
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny ja mu dzisiaj wznowiłam aukcję.
To zresztą już jego kolejna. On za kazdym razem wzbudza ogromne zainteresowanie ma kilku obserwatorow. CZEMU DOMKU NIE ZNALAZL, NIE WIEM

Posted

Bo zazdrośnik i łajza jest do innych psów!:evil_lol:
A tak na serio to on rzeczywiście nie może mieszkać z innymi "kurduplami" wszelakiego gatunku w domu. Jeżeli już to powinien to być duży pies, który mu pokaże, że nie jest pępkiem świata, a najlepiej jakby to była sunia pokaźnych rozmiarów. Wtedy i miałby respekt, i by nie zaczepiał:cool3: :lol:

Widziałam go już kilka razy i jest to bardzo urodziwy psiaczek! Także nie ma na co czekać tylko brać!!!

Posted

[CENTER]Do naszego dogomaniackiego szkarada ( :loveu: ) wreszcie uśmiechnęło się szczęście.Został adoptowany do mieszkania w Kątach Wrocławskich.Wy wiecie, jak on się cieszył, kiedy miał wychodzić z boksu? unosił fafle do góry i pracowniczka bała się, że ją zaraz dziabnie.. a tym czasem.. on się tak uśmiecha !! Kiedy jest szczęśliwy unosi fafelki :loveu: :loveu: słodkie :loveu: :loveu:
York musi zaprzyjaźnić się z kilkuletnim chłopcem.Kiedy został wyciągnięty z boksu, dzieciak tak się ucieszył, że ma pieska, że zaczął go mocno tulić do siebie i całować.A wiecie, jaka to nasza charrakterrrna bestia.. szybko ostrzegła go kłapnięciem ząbkami w powietrzu.Chłopak szybko zrozumiał,
że pieszczoty - owszem, ale nasze brzydactwo toleruje tylko subtelne:eviltong:
Cóż, miejmy nadzieję, że wszystko będzie dobrze.KCIUKI ZA SZKARADZTWO !!!

[/CENTER]