Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 134
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kiwi- mamy jeszcze takiego kudłaczka, też pokaż proszę zainteresowanym..

1.5 roku, piesek, niewielki. Został oddany przez właściciela ponieważ nie lubi dzieci. Jest miłym i kontaktowym pieskiem. Potrzebuje systematycznej pielęgnacji sierści.

Przepiękny jest, a nikt na niego uwagi nie zwraca..

Posted

Niestety maleństwo jest chyba następne w kolejce do depresji schroniskowej!:-( Nie widziałam go w mijającym tygodniu ani razu, co oznacza, że nie zawsze wychodzi z pomieszczenia pokazując się ludziom- inaczej: bardzo rzadko wychodzi... A jak ludzie go nie zobaczą, to nie mają pojęcia, że takie piękności tam siedzą i czekają na odmianę losu:roll:

!!!WIĘKSZY YORKUŚ SZUKA DOMKU!!!

Posted

Byłam dziś w schronie a paskud dalej czeka......... szok normalnie:crazyeye: ja z Aga jak 1 raz go widziałyśmy to obstawiałyśmy, ze kolejki po niego bedą a tu cisza....

Posted

Cisza, bo on się już wcale nie pokazuje na wybiegu! Widziałam go ze dwa razy na początku, jak przyszedł, a później ani razu...:shake: Wychodzi na to, że po prostu ludzie go nie widzą i dlatego tak długo siedzi. :-(
Normalnie jakiś koszmar! Jeżeli nawet tak urodziwy psiak nie może szybko znaleźć domu, to co tu mówić o jakiś kundelkach??????:smhair2: :smhair2: :smhair2:

Posted

Spróbować możesz Aga, choć może Cię zrobić "w konia" tak jak mnie:angryy: z wysłaniem Kropki ze zdjęciem do gazety, tzn. jeszcze lepiej, bo sama zaniosłam to ogłoszenie...:mad: I w końcu nie wiem, czy była, bo miała być w piątek i jej nie było, więc może w sobotę chociaż "pani szanowna" raczyła ją dać...??

Posted

Z niego jest rzeczywiście cholerna zadziora:mad: ...rozrabianie to chyba jego druga natura, bo do innych piesków z boksu to on jest po prostu diabeł!:crazyeye:
Ale wyszło dzisiaj słoneczko i brzydal:eviltong: wyszedł na zewnątrz, a więc oto fotki:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/203619f7f5627458.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4dacb998dc0ee9db.html

Dodam, że już sobie łapkę skręcił...TAKI RUCHLIWY!

Posted

Yorisiu ty jesteś najpiękniejszy a przy tym masz charakterek jak przystało na chłopaka w twoim rozmiarze , musisz rządzić na tym boksie bo innaczej by Cię te większe zadeptały , tylko pytanie czego do tej pory nikt się Tobą nie zauroczył jak długo musisz jeszcze czekać ?, Komu chłopczyka !!!!!!!!!!! !

Posted

Nie mam pojęcia dlaczego nikt go jeszcze nie zauważył a chłopak naprawdę ładny wystarczy kompanko trochę grzebienia i york jak się patrzy , Widziałam go dzisiaj coś ma z łapką trzyma ją w górze , pomimo to jest bardzo energiczny typowy terier , Halo , halo śliczny malutki piesek szuka domku już tak długo , Jeszcze pytanie czy ktoś może wstawił go na inne strony no i Allegro też by się przydało albo Gazeta Wyborcza