Agappe Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 jak ktoś wróci to bardzo prosze o stawke rasy [B]AKITA (AKITA-INU) [/B]zgłoszonych pewnie nie więcej niż 5 Quote
dorotaaaaaa Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Gratulacje :) Mogłabys podac stawke i jesli znasz wyniki goldenów ? [quote name='Wiza']Mmm... Mieliśmy z Kiarą 3 miejsceee xD[/quote] Quote
Alfa147 Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 My też już po ;) Alfa dostała [COLOR=darkred][B]CWC [/B][/COLOR][COLOR=black]i brat Alfy - Azir też !!! :lol: [/COLOR] Pozdrawiam Quote
eria Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 mam mnóstwo fot !! wieczorem zrobię album na jpg to wkleję linka, bo za dużo tego by wklejać tutaj ;) moje ogólne wrażenia : było strasznie ciasno !!!!!!! Quote
Wiza Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Wygrała w sukach w mł. VAINTY z Zagłębia reszty wynikow nie znam. A i wiem że najlepszego psa dostał pies od Sławika. Quote
agata :) Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Eria ja też właśnie wróciłam, było STRASZNIE ciasno, dlatego większość czasu przesiedziałam na honorowym na dole (wpuścili mnie, łał) i oglądałam młodego oraz frisbee... Trochę rzecz jasna pobyłam na cockerach, i z Eweliną na seterach... Teraz trzeba by się szykować chyba do Raciborza, pożyczy ktoś psa ;)? Bo pewnie znów nie zdążę się zgłosić :( A tak bym chciala :) Quote
agata :) Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Racja Eria, ciasnota taka że aż korki się gdzieniegdzie porobiły :) Dlatego większość czasu przesiedziałam na honorowym oglądając młodego i występy The Borders... Teraz to się na Racibórz szykować trzeba, pożyczy ktoś psa na młodego ;)? Błagam, bo znów nie zdążę się zgłosić :( Quote
dorotaaaaaa Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 A mogłabyś przepisać stawkę z katalogu ? [quote name='Wiza']Wygrała w sukach w mł. VAINTY z Zagłębia reszty wynikow nie znam. A i wiem że najlepszego psa dostał pies od Sławika.[/quote] Quote
Agappe Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 [quote name='Agappe']jak ktoś wróci to bardzo prosze o stawke rasy [B]AKITA (AKITA-INU) [/B]zgłoszonych pewnie nie więcej niż 5[/QUOTE] ponawiam prośbe... Quote
aleb Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 [b]Agappe[/b] ;) PSY kl. pośrednia KOFUKU Halne Wzgórze SUKI kl. szczeniąt KINGYO Halne Wzgórze KITSUNE Halne Wzgórze kl. młodzieży HANU z Krobskiego Hajmatu kl. otwarta YOSHI Rilaf kl. weteranów KALLIDIKE IMAGINACJA Quote
Czarne Gwiazdy Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 [quote name='Agappe']ponawiam prośbe...[/QUOTE] PSY pośr: KOFUKU Halne Wzgórze SUKI szcz: KINGYO Halne Wzgórze KITSUNE H. W. mł. HANU z Krobskiego Hajmatu otw YOISHI Rilaf wet KALLIDIKE IMAGINACJA edit: spóźniłem się :P Quote
Agappe Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 [quote name='aleb'][b]Agappe[/b] ;) PSY kl. pośrednia KOFUKU Halne Wzgórze SUKI kl. szczeniąt KINGYO Halne Wzgórze KITSUNE Halne Wzgórze kl. młodzieży HANU z Krobskiego Hajmatu kl. otwarta YOSHI Rilaf kl. weteranów KALLIDIKE IMAGINACJA[/QUOTE] ślicznie Wam dziękuję :) Quote
Madzik93 Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Moje ogolne wrazenie: BYLO SUPER:multi: i miziałam psiaczki :cool3: Quote
Talagia Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Ravenek został najlepszym juniorem w rasie :multi: :multi: A co sie dzialo na BISie Juniorów to warto bylo zobaczyć :diabloti: :diabloti: Pies postanowił mnie olac totalnie i wygladalo to naprawde komicznie :cool3: :cool3: Wystawa bardzo przyjemna i spotkalismy troche osob z dogomanii :multi: Quote
gordonka Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Telagia :):) gratuluję:loveu: buziaczki dla Ciebie i dla Ravenka Nie wiesz jak gordonki wypadły? Quote
dorotal Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 poprosze o stawke king charles spaniel(nie cavalier) Quote
dorotaaaaaa Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 ponawiam prosbe o stawke goldenów :):) [quote name='dorotal']poprosze o stawke king charles spaniel(nie cavalier)[/quote] Quote
Mona4 Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 [B][I][U][COLOR=black]CAVALIIER KING CHARLES SPANIEL[/COLOR][/U][/I][/B] Psy-klasa Sczeniat--- Orlando ze Zamku lesha klasa mlodziezy--- Pepermoon Sylena klasa Posrednia--- Alek Ad Cordem Benji kavilonka Diament krolewskie Przywilej Klasa otwarta--- Mianos ksiaze randia polonia SUKI klasa mlodzierzy--- Anita ad Cordem blendeim Mona zlodziejska Zgraja Klasa Posrednia-- Amelka z Sarniej gory Brixie kavilonka Ofelia kingbjan. Quote
Liszka Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 [quote name='dorotal']poprosze o stawke king charles spaniel(nie cavalier)[/quote] Proszę: psy: kl.pośrednia [B]OZZY MACABEUS Fapella Gray[/B] kl.champ. [B]BEDUIN ze ZAMKU LESINA[/B] Quote
dorotal Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Dziekuje za kingi :lol::lol::lol: i cavaliery :razz: Quote
dorotaaaaaa Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 to moze chociaz samce dorosłe klasy :roll: [quote name='Mona4']Goldenow bylo 40 :crazyeye:[/quote] Quote
Liszka Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 [quote name='dorotaaaaaa']to moze chociaz samce dorosłe klasy :roll:[/quote] psy: [B]kl. sczeniąt[/B] LUIS Gwiazda Dawida [B]kl.młodziezy[/B]: ASHBURY Absolute Lover ASHLEY BRIGHTNESS OF GOLD CEZAR ADEKATOS z DZIADA PRAADZIADA DOLAR Alantos FENIKS z Antoniowskich Lasów HEDO z Jurkowej Zagrody HUNTER is Friendly Moondust ROYAL PURPLE HEART [B]kl.pośrednia[/B]:AKIM Adekatos DERIEL MONSTER BY BLUE MOON DOMINGO z Zielonego Łanu FLOYD Szczęśliwy Słoń [B]kl.otwarta[/B]: ATOS KINTANA KING Szczęśliwy Słoń SAMBOR Bukowy Dwór Tabzir z Zagłębia [B]kl.champ[/B]. DIEGO ADEKATOS Edit:Upssss..chyba się spóźniłam :P Quote
Recommended Posts