Draczyn Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 [quote name='resuruss']:multi: :multi: :multi: Super by było.[/quote]No niestety, jedzie tylko mój Marek i ma juz pelan komplet, ale mam nadzieje resurus, ze w koncu gdzies sie poznamy. Do Krakowa też pewnie Marek tylko pijedzie, bo prawdopodobnie beda szczenieta, Moze przyjedziesz kiedyś do Wwy, to wtedy na 100% bede i zapraszam po wystawie do nas:multi::multi: Quote
bogula2 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Prośba! jakim tramwajem dojadę na wystawę z centrum Bytomia? ze względu na wirus;) będę na wystawie towarzysko... Quote
Mona4 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 z Bytomia Placu Sikorskiego ,czyli dworca tramwajowego tramwajem nr 5.9.18.30. [SIZE=4]4 przystanki.[/SIZE] [SIZE=4][/SIZE] Z dworca autobusowego,i PKP autobus 146. 15.127. i sporo innych.[SIZE=3] [/SIZE][SIZE=4][COLOR=black]3 prtzystanki.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][/SIZE] [SIZE=4][/SIZE] [SIZE=3]Z dworca autobusowegi i PkP mozna podjechac autobusem azeby podjechac tramwajem,czeba zejsc tunelem pod dworcem w strone szombierek i tam jest tramwaj.Zaprawieni moga isc pieszo,droga prosta ale kawaleczek to jest.[/SIZE] Quote
Likaa Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Na liście wystawców jestem, wszystko fajnie, ale nie mam potwierdzenia tzn. numerku .. A wyjeżdzam dzisiaj .. jak numerek dojdzie jak juz wyjade to poprosic w sekretariacie o numerek ? mają jakiś zapasowy? Pozdrawiam serdecznie Quote
dorota07 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 no to trzeba będzie w długiej kolejce stanąć do sekretariatu....i jeszcze na bramie przekonywać że mamy darmowe wejście, ciekawie bedzie.... Quote
Likaa Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Dzięki :) Do tej pory nie spotkałam sie z tym żeby mi potwierdzenie przychodziło tak późno więc niewiem ;) Dorota masz racje.. bedzie ciekawie.. zobaczymy .. ja mam nadzieje ze jeszcze dojdzie ... a ty juz dostałas potwierdzenie ? Quote
Mona4 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 ja jestem z Bytomia i do dzis potwierdzenia niemam. Quote
dorota07 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 ja liczę po cichu że dziś dojdzie...bo też czekam , wolałabym na spokojnie wejść, przygotowac psa i zabawić się na wystawie...no cóż jadę z córką to jakoś podzielimy się do kolejki...a w niedzielę też wystawiam więc dwa razy takie podejścia robić? chyba że uda się w jednym dniu załatwić sprawę bo numer znam jestem na liście wystawców na niedzielę... Quote
Likaa Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Mona Naprawde ? No cóż .. pocieszenie jest takie że nie tylko ja potwierdzenia nie mam, ale inni też sie borykaja z tym problemem. Dorota ja tez licze ze dzis dojdzie. A moze ktos wie jak sa terriery podzielone ? Bo ja mam westika i niewiem o ktorej przyjechac zeby na spokojnie go przygotowac, w Jeleniej to w ogole przyjechalismy jak juz bylo po ocenie bo kompletnie niewiedzialam ze terriery sa podzielone na bodajze 3 ringi i akurat na naszym ringu westiki pierwsze wchodzą ... Ale widzocznie trzeba bedzie juz o 9 sie stawic. Quote
dorota07 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 [quote name='Mona4']ja jestem z Bytomia i do dzis potwierdzenia niemam.[/quote] to masz komfort bo ja muszę zza Wrocławia dojechać i wychodzi na to że muszę to zrobić odpowiednio wcześniej, :cool1: Quote
dorota07 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 jeśli nie dojdzie potwierdzenie to proponuję ci być na 8 a nie na 9.. czas do sekreteriatu...? a białasa zrobić to też trzeba czasu , w sobote na pewno bedą rozdzielone teriery bo jest trzech sedziów, nie wiem jak w niedzielę Quote
Likaa Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Dzięki :) Tak fakt chyba sie stawimy na 8.00 My mieszkamy 100 km od Wrocka wiec dla nas to juz w ogole kawalek do Bytomia, ale zarezerwowaliśmy agroturystyke ok. 100 km od Bytomia i tam sie zatrzymamy, zeby spokojnie dojechac sobie na wystawe i w sobote i w niedziele. Quote
cockermanka Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 [quote name='dorota07']no to trzeba będzie w długiej kolejce stanąć do sekretariatu....i jeszcze na bramie przekonywać że mamy darmowe wejście, ciekawie bedzie....[/quote] Jeśli masz opłacona wystawę,to najlepiej mieć ze sobą potwierdzenie - mam nadzieję,że wtedy nie będzie problemu z wejściem...ja też nie mam potwierdzenia ;) więc jest nas sporo :cool3: Quote
flashka-g Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 [quote name='dorota07']to masz komfort bo ja muszę zza Wrocławia dojechać i wychodzi na to że muszę to zrobić odpowiednio wcześniej, :cool1:[/quote] a ja jutro jade do Wrocka za to a w niedziele do Bytomia;) tylko zeby nie padało.. Quote
Błyskotka Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 No ja też chyba stanę w kolejce do sekretariatu :cool3:. Pani w oddziale mi powiedziała że jak im się nie uda poprawić imienia mojej suki przed wystawą to zrobią to ewentualnie po ocenie. Ale ja nie mam zamiaru sie pieklić i gonić sędziny o podpis jak dostaniemy to co potrzebne. Grupa V jest na ringu 19 (ostatnim). Quote
Musiałek Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 a ja za dwie godz wyjeżdżam i potwierdzenia nie mam - na liście jestem i moje psy też ale niestety nie wiem o której jesteśmy oceniani i na którym ringu :( Quote
dorota07 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 jednym słowem czeski film, nikt nic nie wie... Quote
FRODKA Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 W oddziele bytomskim jest jednak bałagan,ciekawe że do jednych dzwonią wyjaśniać brakujące dane a mnie informują że zgłoszenia internetowe doszły a potem stwierdzają że jeden pies nie przyjęty bo zgłoszenie nie doszło a drugiego doszedł tylko rodowód i jednego przyjęto . Quote
Alutka Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Ciekawe jaka długość kolejki będzie jak w niej będzie stało - no powiedzmy skromnie ok 200 osób.Faktycznie dwie godziny wcześniej trzeba przyjechać.( idziemy pierwsi ) . Czyli 2 godziny wcześniej wstać! I to ca jakie grzechy ? i na dodatek za swoje pieniądze. !:cool1: Listonosz był przed chwilą, a potwierdzenia "ani słychu ani dychu" :placz: Quote
Jagoodka Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 [quote name='dorota07']jeśli nie dojdzie potwierdzenie to proponuję ci być na 8 a nie na 9.. czas do sekreteriatu...? a białasa zrobić to też trzeba czasu , w sobote na pewno bedą rozdzielone teriery bo jest trzech sedziów, nie wiem jak w niedzielę[/quote] w sobote jest 4 sedziów na teriery Quote
dorota07 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 [quote name='Jagoodka']w sobote jest 4 sedziów na teriery[/quote] bądż tak życzliwą duszą i uchyl rąbka tajemnicy o ile wiesz o której szkoty idą i ile ich jest nic więcej plis...chodzi mi o sobotę bo niedziela obojętne bo mam blisko nocleg...:loveu: ja nie bedę sterczeć w kolejce:multi: :multi: :multi: mam potwierdzenia na oba dni.... Quote
Jagoodka Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 [quote name='dorota07']bądż tak życzliwą duszą i uchyl rąbka tajemnicy o ile wiesz o której szkoty idą i ile ich jest nic więcej plis...chodzi mi o sobotę bo niedziela obojętne bo mam blisko nocleg...:loveu: ja nie bedę sterczeć w kolejce:multi: :multi: :multi: mam potwierdzenia na oba dni....[/quote] Ja naprawdę nic nie wiem.... :( Quote
Recommended Posts