giselle4 Posted May 5, 2012 Author Posted May 5, 2012 Dobry wieczór Mija prawie miesiąc jak ziutek/obecnie morcik - najlepiej reagował na tego rodzaju imię / jest u nas. Stał się pełnoprawnym członkiem rodziny jest przemiły,ale jest z nim trochę problemów z agresją / być może z zazdrością/ w stosunku do psów będących u mnie w domu młodego airedala i podwórkowca .Oba te psy są przyjazne chcą się bawić a morcik nic tylko atak, tak że poki co morcik chodzi z nimi w kagańcu . Staram się go przyzwyczajać mam nadzieję że z czasem będzie dobrze. Morcik ma tu gdzie się wybiegać uwielbia pływać w małym stawku trzeba siłą wyciągać go z wody . To tyle informacji o ziutku/morciku jeśli to Państwa interesuje . Pies ma u mnie dożywotkę tak jak wszystkie psy które miałem, w załączeniu parę fotek ziutka/morcika . Pozdrawiam Maciej M Quote
giselle4 Posted May 5, 2012 Author Posted May 5, 2012 a fotki ,cud ,miod ,malina ale nie chce ich wrzuta:( Quote
Martika&Aischa Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Pozdrawiamy całą cudowną rodzinkę ślicznego kudłacza :) Takich zakończeń nam trzeba :) Quote
giselle4 Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 Martika@Aischa napisał(a):Pozdrawiamy całą cudowną rodzinkę ślicznego kudłacza :) Takich zakończeń nam trzeba :) oj ,masz racje.... z fotki michelle zmniejszy i wstawi:) Quote
Mysza2 Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Ziutek, nie rozrabiaj szczęściarzu, pozdrawiamy rodzinkę ziutkową:) Quote
Martika&Aischa Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Przepiękny Ziutek kanapowiec ;) Kochany i szczęśliwy psiak :* Quote
giselle4 Posted May 9, 2012 Author Posted May 9, 2012 [quote name='Mysza2']jak miło spojrzeć:) Powodzenia psiaku:)[/QUOTE] to Wasza zasluga kochane cioteczki Quote
basia34 Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 No to mamy ksieciunia to widac ,a Ja jeszcze raz dziekuje za dom dla ;Ziutka ;calej wspanialej rodzinie.Powodzenia. Quote
Recommended Posts