Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Tara dzisiaj pojechała do nowego domu, zostanie wrocławianką. Będzie mieszkała w domu, jako jedyny pies. Państwo bardzo mili, sami pojechali po Tarę i z drogi już dzwonili, że kochana z niej suka. Na DT miała bardzo dobrze, ale długo tam była i czas na nią. Na naszym forum (pomorskiej rottki) można śledzić dalsze jej losy. Ja będę w tygodniu we Wrocławiu, to na pewno Tarę odwiedzę.

Posted

magda1724 napisał(a):
Tara dzisiaj pojechała do nowego domu, zostanie wrocławianką. Będzie mieszkała w domu, jako jedyny pies. Państwo bardzo mili, sami pojechali po Tarę i z drogi już dzwonili, że kochana z niej suka. Na DT miała bardzo dobrze, ale długo tam była i czas na nią. Na naszym forum (pomorskiej rottki) można śledzić dalsze jej losy. Ja będę w tygodniu we Wrocławiu, to na pewno Tarę odwiedzę.

Nie wierzę !!!! Ogromnie się cieszę !!! Dziękujemy kochana za Tą wspaniałą wiadomość.
Jako Fundacja/je jesteśćie wszyscy niesamowici !
Moje uznanie dla Waszej pracy !

Posted

Na kocyku dziewczynka...:loveu:

Matko, jak sobie przypomnę ten chlew w jakim żyła !
Gdyby nie determinacja naszej Basi, tkwiła by tam nadal.

Córeczka Tary też świetnie trafiła. Często ją widuję.:lol:

Posted

A jaka Tara mięciutka i pachnąca teraz jest, na wystawie w Poznaniu cały dzień się do niej przytulałam :)

To może jakieś fotki córeczki by się dało zorganizować, chętnie zobaczymy, co z nie wyrosło :)

Posted

Postaram się, córeczka mieszka na ulicy gdzie jest 'nasza' stowarzyszeniowa Lecznica.
Codziennie prawie tam jesteśmy.:razz:

• 2 months later...
Posted

To może jakieś fotki córeczki by się dało zorganizować, chętnie zobaczymy, co z nie wyrosło :smile:

Odwiedziłyśmy dziewczynkę kilka dni temu. Państwo nie mogą się jej nachwalić; że mądra, piekna, łagodna, kochana. Bardzo się Nią cieszą. Aa... mała ma na imię ROTTKA :razz: