togaa Posted September 29, 2012 Author Posted September 29, 2012 "Placowa" nadal bez DS. Jej losy można śledzić na forum pomorskiej rottki; http://www.rottka.pl/forum/tara-margo-suka-z-placu-vt2898,45.htm Quote
magda1724 Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Tara dzisiaj pojechała do nowego domu, zostanie wrocławianką. Będzie mieszkała w domu, jako jedyny pies. Państwo bardzo mili, sami pojechali po Tarę i z drogi już dzwonili, że kochana z niej suka. Na DT miała bardzo dobrze, ale długo tam była i czas na nią. Na naszym forum (pomorskiej rottki) można śledzić dalsze jej losy. Ja będę w tygodniu we Wrocławiu, to na pewno Tarę odwiedzę. Quote
togaa Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 magda1724 napisał(a):Tara dzisiaj pojechała do nowego domu, zostanie wrocławianką. Będzie mieszkała w domu, jako jedyny pies. Państwo bardzo mili, sami pojechali po Tarę i z drogi już dzwonili, że kochana z niej suka. Na DT miała bardzo dobrze, ale długo tam była i czas na nią. Na naszym forum (pomorskiej rottki) można śledzić dalsze jej losy. Ja będę w tygodniu we Wrocławiu, to na pewno Tarę odwiedzę. Nie wierzę !!!! Ogromnie się cieszę !!! Dziękujemy kochana za Tą wspaniałą wiadomość. Jako Fundacja/je jesteśćie wszyscy niesamowici ! Moje uznanie dla Waszej pracy ! Quote
magda1724 Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 E tam, ważne, że Tarunia znalazła swoje miejsce na ziemi. Tyle już w swoim życiu przeszła. Quote
magda1724 Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Tara w nowym domu Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us I moje ulubione Uploaded with ImageShack.us Quote
togaa Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 Na kocyku dziewczynka...:loveu: Matko, jak sobie przypomnę ten chlew w jakim żyła ! Gdyby nie determinacja naszej Basi, tkwiła by tam nadal. Córeczka Tary też świetnie trafiła. Często ją widuję.:lol: Quote
magda1724 Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 A jaka Tara mięciutka i pachnąca teraz jest, na wystawie w Poznaniu cały dzień się do niej przytulałam :) To może jakieś fotki córeczki by się dało zorganizować, chętnie zobaczymy, co z nie wyrosło :) Quote
togaa Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 Postaram się, córeczka mieszka na ulicy gdzie jest 'nasza' stowarzyszeniowa Lecznica. Codziennie prawie tam jesteśmy.:razz: Quote
togaa Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 To może jakieś fotki córeczki by się dało zorganizować, chętnie zobaczymy, co z nie wyrosło :smile: Odwiedziłyśmy dziewczynkę kilka dni temu. Państwo nie mogą się jej nachwalić; że mądra, piekna, łagodna, kochana. Bardzo się Nią cieszą. Aa... mała ma na imię ROTTKA :razz: Quote
Recommended Posts