karolciasz28 Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 Jestem w kontakcie z p. Roksaną. Mówiła, że dzwoniła, ale nikt nie odbierał. Pani Roksana jest z Rzeszowa, pies mieszkałby u jej dziadka, bo odszedł mu psiak bardzo podobny do Tolka. Pytała czy jest możliwość pomocy w transporcie. Powiedziałam jej żeby dzwoniła do skutku. Quote
Agula99 Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 A w jakim wieku jest dziadek? Ja tam nic przeciwko dziadkom nie mam, ale wiadomo jak to jest, a Tobiś młody, hemm, hemm, no ale to wy jesteście w kontakcie, to się będziecie orientować :) Quote
Tola Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 [quote name='karolciasz28']Jestem w kontakcie z p. Roksaną. Mówiła, że dzwoniła, ale nikt nie odbierał. Pani Roksana jest z Rzeszowa, pies mieszkałby u jej dziadka, bo odszedł mu psiak bardzo podobny do Tolka. Pytała czy jest możliwość pomocy w transporcie. Powiedziałam jej żeby dzwoniła do skutku.[/QUOTE] Nikt do mnie nie dzwonił. Zdarza się, ze nie mogę odebrać, ale zawsze potem oddzwaniam. Mam zapytania o Tolka, ale z okolic Zamościa (prawdopodobnie sa tez ogłoszenia na nasz region). Quote
karolciasz28 Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Szkoda... a tak fajnie się zapowiadało. Najwidoczniej nie zależało im tak bardzo, jak pani to przedstawiała. Quote
Recommended Posts