Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja nie dojechałem dzisiaj do schroniska, a tak chciałem zobaczyć Krystianka zaraz przed wyjazdem :(
Ale nic, najwazniejsze, że już jest SZCZĘLISWY!!! :loveu::loveu::loveu:

• Replies 301
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

od Ciebie...zawsze :loveu:

a tak serio, Wy juz mi tak nie słodzcie, bo Pani Ela tez mi dziś powiedziała, żę to naprawde dzięki mojej miłości do Krystka Ona się też w nim zakochała..... :oops: ehhh jak to miło usłyszeć:oops: , że miało się jakiś wpływ na adopcje ukochanego psiaka.....kurcze...gdybym miała dom... to wszystkie były by u mnie....i Krystian i Kobi i Morda :D
tak tak... chyba jednak lepiej, że mam takie małe mieszkanie :p :eviltong:

Posted

Witam wszystkie dobre duszki oraz cioteczki!
Dzięki za kochanego Krystiana! Toz to cudowny facet.Wie jak zdobywać serca ludzi!
A ja muszę zgodnie z podpisaną umowa pozbawić go męskości!.
Krystian zadomowił się od razu,jakby nigdy stąd nie wychodził.Nie przepada za windą.Jest dyżurnym budzącym o zamówionej godzinie.Tak
przynajmniej twierdzi jego ukochana pani-czyli moja córa,która twierdzi,że
on zna się na zegarku,bo obudził ją o 8.00 jak go wieczorem prosiła.
Na razie wcale nie jest agresywny,choć psy na niego szczekają,a on nato nic.Z suczkami chce się bawic.
Na razie tyle,zdjęcia musi wkleić córa,bo ma je w aparacie.

Posted

Rozmawiałam z Pania Elą :)
Krystian jest cudowny!!!!
Nie brudzi w domu, na razie nie atakuje innych psów....
PO dwóch dniach nauczył się, że najpierw do mieszkania wchodzi Pani a potem on i wczoraj staną przed drzwiami i puścił Panią :o
ROZUMIECIE!!!
To niesamowicie pojętny psiak :)
Pokochał swoich państwa całym secem, a na swoją Panią wybrał córkę Pani Elu (to ta dziewczyna ze mna na zdjęciu :) i z Krystkiem w samochodzie)
Bardzo prawdopodobne, żę historyjka o niszczeniu mieszkania była wyssana z palca przez pierwszego właściciela.
Jestem ogromnie szczęśliwa, że Pani Ela trafiła na psie adopcje i wypatrzyła Krystka :loveu:

Posted

[quote name='Asior']Rozmawiałam z Pania Elą :)
Krystian jest cudowny!!!!
Nie brudzi w domu, na razie nie atakuje innych psów....
PO dwóch dniach nauczył się, że najpierw do mieszkania wchodzi Pani a potem on i wczoraj staną przed drzwiami i puścił Panią :o
ROZUMIECIE!!!
To niesamowicie pojętny psiak :)
Pokochał swoich państwa całym secem, a na swoją Panią wybrał córkę Pani Elu (to ta dziewczyna ze mna na zdjęciu :) i z Krystkiem w samochodzie)
Bardzo prawdopodobne, żę historyjka o niszczeniu mieszkania była wyssana z palca przez pierwszego właściciela.
Jestem ogromnie szczęśliwa, że Pani Ela trafiła na psie adopcje i wypatrzyła Krystka :loveu:[/quote]

Nooooo....mój faworyt nie zawodzi :multi: :thumbs:

Posted

zobaczcie jakie cudowne wieści :
[QUOTE]Kochana Asiu!
Jak Ty się znasz na psiskach!.Krystian to cudo!
Sądzę,że chyba dobrze podejrzewam dlaczego.Zastanawiało mnie to jego "futro",bo nie wydaje mi się,aby był mieszanką ONka z colie.Szukałam i znalazłam.On najprawdopodobniej jest mieszanką z border colie.Stąd ta jego mądrość,niechęć do kojców i samotności.On MUSI
być z człowiekiem i mieć dużo ruchu.
Aklimatyzacja przebiega bardzo szybko.Z jedzeniem jest dobrze,ale na raty.Na razie nie jest łakomczuchem.Dla niego ważniejsze są spacery.
Zaczyna kochać dziewczyny psie,ale najlepiej małe.Co do psów,narazie nie zaczyna,ale raz mruknął na kolegę rasy colie,w sytuacji,gdy pani
coliego zachwycała się Krystianem i go myziała,a biedny Dżokuś brzydko na Krystianka popatrzył z zazdrości. Po warknięciu Krystianka Dżokuś chciał wskakiwać na ręce pani /on tak zawsze robi ze strachu/ I to był na razie jeden "incydent".
Biegałam z Krystusiem dziś po parku.On cudnie to robi,prawie fruwa,jest taki lekki w biegu,nie tak jak Zuza,pod którą się trzęsła ziemia.
Wychodzimy 5 razy dziennie,muszę kupić 10m smycz i będziemy bawić się piłką.
Przepraszam za brak zdjęć,ale młoda jeszcze nie wgrała do komputera.
Pozdrawiam bardzo serdecznie,będę informowała w dalszym ciągu co u naszego wspólnego Krystusia słychać.[/QUOTE]

jejku..nie macie pojęcia jak ja sie ciesze!!!!!!!!
To było moje oczko w głowie :loveu:
Pani Elu...dziękuje, ze zdecydowała się Pani na Krystka :loveu:

Posted

hej nie zncie mnie, ale zaraz sie dowiecie jaki ten swiat mały:evil_lol:
poszłam dzis do parku jak zwykle wieczorem z Mika, i zobaczyłam znajoma sylwetke (p.Ele) z jakims psiakiem. Dawno juz jej nie widziałam, (praktycznie odkad straciła Zuze , sunie która miała wczesniej ).
I z rozmowy wynikło ze ma psiaka z internetu, padła nazwa DGM.i znalazłam watek Krystiana:
I musze wam powiedziec jedno ze nawet sprawy sobie nie zdajecie jaki wspanialy domek sie trafił Krystianowi :loveu: ( domek jak z marzen dla kazdego psiaka )
Pozdrawiam

Krystian fajny chłop, nawet mojej Mice się spodobał, a o to nie łatwo

Posted

[quote name='agamika']Krystian fajny chłop, nawet mojej Mice się spodobał, a o to nie łatwo[/quote]
i ona jemu też?? bo aga uwierz, że o też nie łatwo (było przynajmniej w schronie) :diabloti:

Posted

Mika skakała mu dosłownie po głowie, a Krystek się tez cieszył, a przynajmniej tak wygladał ;) . Z sunia , która na tymczasie jest u mnie (Trusia) tez sie powachali, tyle ze Truska ma dystans do wiekszych psów, wiec raczej trzymała sie za moimi nogami.

Posted

A zeby nie było że zmyślam, to z dzisiejszego spacerku :cool3:

Krystian

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images24.fotosik.pl/6/85e452a8443ec03d.jpg[/IMG][/URL]

A tu z moją sunia na tymczasie Trusią (która nieśmiało się cioci Asior przypomina:oops: )

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images24.fotosik.pl/6/ce4aa38850467357.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='Asior']ojj tak tak ... pamiętam, ale to nie odemnie zależy ;)
jak tylko będe miała jakieś wieści od Pani Magdy Hejdy dam znac ;)[/quote]
a wiecie, że w wakacje nie ma programu... :cool1: