Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 205
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

super!! plakacik bardzo ładny, dziękujemy!! :loveu:
teraz tylko trzeba rozwiesić, jeśli ktoś by mógł choćby kilka to byłabym bardzo wdzięczna, bo mnie aktualnie nie będzie w Krakowie... :/

a do H7 doszedł nowy kolega, na razie dopiero będziemy się poznawać, ale wydaje się całkiem sympatyczny :D niestety urodą się nie wyróżnia, a i chyba młody to on nie jest... :( ale będziemy oczywiście go ogłaszać, jak wrócę - wtedy poproszę Avaloth lub paoiii o zdjęcia boksu. :)

Posted

Wklejam z wątku olkuszakow, proszę o pomoc chociaz w rozsyłaniu
[quote name='Ikusia']PILNIE POTRZEBNA POMOC W POSZUKIWANIU UCIEKINIERA!!!
Trzy godziny temu do nowego domu została wyadoptowana onkowata sunia Szczęściara. Około 20 min temu UCIEKŁA w okolicach ulicy Potrzask. Pobiegła w kierunku cmentarza. Cechy charakterystyczne: nierówno przycięte uszy oraz przycięty ogon. Jeżeli znacie kogoś z okolic Bieżanowa, zwracam się z prośbą o poinformowanie i pomoc w poszukiwaniach. Iwoniam jedzie tam z Natalką.

Posted

byłam :)
w H7 jest teraz aż 6 psiaków... czyli 2 nowe, jeden starszy, brzydactwo takie :loveu: ale przekochany, cały czas podchodzi, żeby go głaskać na wybiegu, drugi co prawda taki.. dziwny, ale dopiero się poznajemy, więc nic konkretnego nie mogę o nim powiedzieć.
Gryzak mnie ostatnio zadziwił... pierwszy raz cieszył się z głaskania, znaczy sprawiało mu to przyjemność, prosił tak delikatnie i nieśmiało o więcej, a na końcu... POKAZAŁ MI BRZUCH DO GŁASKANIA :O zaufał jak widać bardzo, ponieważ pies leżący brzuchem w górę jest bezbronny. jestem bardzo zadowolona z niego ;)
Arik i Kubuś jak zawsze cudowni, Ariś się zrobił straszną przylepką :loveu: tylko domku brak :(

Posted

[quote name='Noelle']byłam :)
w H7 jest teraz aż 6 psiaków... czyli 2 nowe, jeden starszy, brzydactwo takie :loveu: ale przekochany, cały czas podchodzi, żeby go głaskać na wybiegu, drugi co prawda taki.. dziwny, ale dopiero się poznajemy, więc nic konkretnego nie mogę o nim powiedzieć.
Gryzak mnie ostatnio zadziwił... pierwszy raz cieszył się z głaskania, znaczy sprawiało mu to przyjemność, prosił tak delikatnie i nieśmiało o więcej, a na końcu... POKAZAŁ MI BRZUCH DO GŁASKANIA :O zaufał jak widać bardzo, ponieważ pies leżący brzuchem w górę jest bezbronny. jestem bardzo zadowolona z niego ;)
Arik i Kubuś jak zawsze cudowni, Ariś się zrobił straszną przylepką :loveu: tylko domku brak :([/QUOTE]

jakieś fotki?
nie ma brzydkich piesków....

Posted

oczywiście, że nie ma :D są tylko tak brzydkie, że aż cudowne :loveu: nie no, żartuję sobie, ale niestety ludzie bardzo patrzą na wygląd... co z tego, że psiak jest przecudowny, jak im się nie podoba, więc go nie wezmą tylko pięknego, młodego rasowca... :( ale mam nadzieję, że mojemu podopiecznemu z H7 się akurat poszczęści i znajdzie super dom, bo jest kochany :)

Posted

[quote name='Noelle']oczywiście, że nie ma :D są tylko tak brzydkie, że aż cudowne :loveu: nie no, żartuję sobie, ale niestety ludzie bardzo patrzą na wygląd... co z tego, że psiak jest przecudowny, jak im się nie podoba, więc go nie wezmą tylko pięknego, młodego rasowca... :( ale mam nadzieję, że mojemu podopiecznemu z H7 się akurat poszczęści i znajdzie super dom, bo jest kochany :)[/QUOTE]

dziekuje za wiesci Noelle

nie dajmy za wygrana, bedziemy znow ich oglaszac :) az znajda domki!!! nawet brzydulaki lol

jak beda zdjecia to chetnie pooogladamy kolegow ;)

• 2 weeks later...