Kincia Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Witam :cool3: Jeju jak Holly wyrosła :loveu: A Arisek jak zwykle cudownie :loveu: Quote
Aga76 Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [quote name='Sara_i_Aris']Wczoraj Aris wyjechał wakacjować się :cool1: Smutno mi bez niego, nikt mnie rano nie budzi, nikt już ze mną nie śpi i nikt nie prosi o spacery. Muszę jeszcze tylko wytrzymać przyszły tydzień :-( [/quote] oj buuu [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSconsolo.gif[/IMG] Quote
Sara_i_Aris Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 Witam :loveu: Wczoraj byłam w odwiedzinach u Ariska, ucieszyło się moje maleństwo kochane i nie odstępowało mnie na krok :loveu: Dzisiaj będziemy latali po vetach i omawiali [I]za[/I] i [I]przeciw[/I] kastracji Arisa :razz: Holly cieczka się skończyła i oprócz Arisa inne psy na nią nie reagują. [B]Martunia,[/B] do babci :p Raj dla każdego psa :loveu: Cześć [B]Kincia :multi:[/B] [B]Aguś,[/B] :calus: Quote
nane Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]dzień dobry [/COLOR][/FONT][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]Sara duuuuużoooo [/COLOR][/FONT][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]zdróweczka życzymy :loveu: [/COLOR][/FONT][/CENTER] Quote
Sara_i_Aris Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 Przygotowania do wystawy będą dopiero 2 dni przed i to już takie na zaś, bo 12 jedziemy do Warszawy :p Quote
Ania :) Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Hej Wam :multi: Nie wiem, czy mnie pamiętasz z mylog'u "labomanka" ? :lol: I widzę masz też drugiego yorka :loveu: Holly jest śliczna :cool3: no i Aris ofc też :loveu: pozdrawiamy. Quote
mTa Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 [url]http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/IMG_8762.jpg[/url] dwa cudeńka!:)))) pozdrawiamy!:) Quote
Sara_i_Aris Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 [quote name='Ania :)']Hej Wam :multi: Nie wiem, czy mnie pamiętasz z mylog'u "labomanka" ? :lol: I widzę masz też drugiego yorka :loveu: Holly jest śliczna :cool3: no i Aris ofc też :loveu: pozdrawiamy.[/quote] Skojarzyłam dopiero po Andym :lol: [quote name='mTa'][URL]http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/IMG_8762.jpg[/URL] dwa cudeńka!:)))) pozdrawiamy!:)[/quote] Dziękujemy :p Quote
Sara_i_Aris Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Czeeeść :multi: Wczorajsza wystawa w Olsztynie była dla nas prawdziwą niespodzianką :loveu: Holly zdobyła IV lokatę na 12 suczek w młodzieży i ocenę doskonałą :multi: Jestem bardzo dumna z naszego słoneczka :calus: Quote
Sara_i_Aris Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Ach :loveu: Dziękuję Aguś za gratulacje :multi: Mam nadzieję, że w Warszawie pokaże się również dobrze i będziemy mogli jeździć na więcej wystaw w młodzieży. Myślałam, że ona ich nie lubi, ale jak chce, to potrafi :hmmmm: Quote
Aga76 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [quote name='Sara_i_Aris']Czeeeść :multi: Wczorajsza wystawa w Olsztynie była dla nas prawdziwą niespodzianką :loveu: Holly zdobyła IV lokatę na 12 suczek w młodzieży i ocenę doskonałą :multi: Jestem bardzo dumna z naszego słoneczka :calus:[/quote] [COLOR=magenta]GRATULACJE !!![/COLOR] :sweetCyb: [COLOR=magenta]SUUUPER !!![/COLOR] Quote
Aga76 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [quote name='Sara_i_Aris']Ach :loveu: Dziękuję Aguś za gratulacje :multi: Mam nadzieję, że w Warszawie pokaże się również dobrze i będziemy mogli jeździć na więcej wystaw w młodzieży. Myślałam, że ona ich nie lubi, ale jak chce, to potrafi :hmmmm:[/quote] :Rose: Widoczenie polubiła, może i bakcyla wystawowego w sobie obudziła :cool3: Jeszcze raz gratulacje, idziecie przebojem przez ring! Quote
Sara_i_Aris Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 [quote name='Aga76']:Rose: Widoczenie polubiła, może i bakcyla wystawowego w sobie obudziła :cool3: Jeszcze raz gratulacje, idziecie przebojem przez ring![/quote] Albo było jej gorąco i nie miała sił szaleć :lol: Quote
Aga76 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [quote name='Sara_i_Aris']Albo było jej gorąco i nie miała sił szaleć :lol:[/quote] :evil_lol::evil_lol: To w takim wypadku letnie miesiące będą najlepsze na wystawy ;) Quote
tigrunia Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [quote name='Sara_i_Aris']Czeeeść :multi: Wczorajsza wystawa w Olsztynie była dla nas prawdziwą niespodzianką :loveu: Holly zdobyła IV lokatę na 12 suczek w młodzieży i ocenę doskonałą :multi: Jestem bardzo dumna z naszego słoneczka :calus:[/quote] Super Sara! Gratulacje ! :multi: Widzisz mówiłam - trening czyni mistrza :loveu: :evil_lol: Jeśli o zmęczenie upałowe chodzi to polecam Chojnice :cool1: W zeszłym roku nieźle słonko dało nam wszystkim popalić :cool1: Quote
Ania :) Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [quote name='Sara_i_Aris']Czeeeść :multi: Wczorajsza wystawa w Olsztynie była dla nas prawdziwą niespodzianką :loveu: Holly zdobyła IV lokatę na 12 suczek w młodzieży i ocenę doskonałą :multi: Jestem bardzo dumna z naszego słoneczka :calus:[/quote] Gratulacje ! :multi: :multi: :cool3: A jakieś fotki z wystawy są ? :razz: Quote
AmiX Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Gratulacje!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi: Quote
Martunia Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Ja również gratuluję ! :multi: :loveu::loveu::loveu: Quote
karkakarka Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [quote name='Sara_i_Aris']Czeeeść :multi: Wczorajsza wystawa w Olsztynie była dla nas prawdziwą niespodzianką :loveu: Holly zdobyła IV lokatę na 12 suczek w młodzieży i ocenę doskonałą :multi: Jestem bardzo dumna z naszego słoneczka :calus:[/quote] SUPER - śliczna Holly :loveu::loveu: Gratuluję :multi: Quote
PositiveThought Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Gratulacje dla Holly! Saruś, kiedy my się widzimy? Sopot, Legnica? Musimy znaleźć czas i pogadać trochę dłużej :p Quote
karkakarka Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Witam, czy można o fotki prosić :) - najlepiej z wystawy w pełnej krasie :cool3: Quote
Sara_i_Aris Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 Witamy :multi: I dziękujemy :calus: Jestem już, tylko ostatnio byłam trochę zapracowana. Pogoda cały czas dopisuje, mamy słoneczko i leciutki wiaterek, więc wykorzystuję to i nie siedzę w domu. Zdjęcia już dawno zgrane, pomniejszone i czekają na swoją kolej. Zaraz je wstawię. Będą musiały Wam starczyć na jakiś czas :eviltong: Teraz to ja żyję jutrzejszą międzynarodówką w Warszawie, od niej zależą nasze dalsze pokazywanie się w kl. młodzieży :lol: Galeria trochę się przykurzyła, ale mam nadzieję, że będziecie do nas nadal zaglądali :eviltong: [B]Be,[/B] no miałaś rację, miałaś :oops: [B]Atka,[/B] jeśli nie masz żadnych ograniczeń, gdzie jechać na wystawy, to szansę na spotkanie mamy w Białymstoku, NDM, Warszawie. Quote
Recommended Posts