Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Sara_i_Aris']Wczoraj Aris wyjechał wakacjować się :cool1: Smutno mi bez niego, nikt mnie rano nie budzi, nikt już ze mną nie śpi i nikt nie prosi o spacery. Muszę jeszcze tylko wytrzymać przyszły tydzień :-(
[/quote]

oj buuu [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSconsolo.gif[/IMG]

Posted

Witam :loveu:

Wczoraj byłam w odwiedzinach u Ariska, ucieszyło się moje maleństwo kochane i nie odstępowało mnie na krok :loveu: Dzisiaj będziemy latali po vetach i omawiali [I]za[/I] i [I]przeciw[/I] kastracji Arisa :razz: Holly cieczka się skończyła i oprócz Arisa inne psy na nią nie reagują.

[B]Martunia,[/B]
do babci :p Raj dla każdego psa :loveu:

Cześć [B]Kincia :multi:[/B]

[B]Aguś,[/B]
:calus:

Posted

[CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]dzień dobry
[/COLOR][/FONT][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]Sara duuuuużoooo [/COLOR][/FONT][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]zdróweczka życzymy :loveu:
[/COLOR][/FONT][/CENTER]

Posted

Hej Wam :multi:
Nie wiem, czy mnie pamiętasz z mylog'u "labomanka" ? :lol:
I widzę masz też drugiego yorka :loveu: Holly jest śliczna :cool3: no i Aris ofc też :loveu:
pozdrawiamy.

Posted

[quote name='Ania :)']Hej Wam :multi:
Nie wiem, czy mnie pamiętasz z mylog'u "labomanka" ? :lol:
I widzę masz też drugiego yorka :loveu: Holly jest śliczna :cool3: no i Aris ofc też :loveu:
pozdrawiamy.[/quote]
Skojarzyłam dopiero po Andym :lol:

[quote name='mTa'][URL]http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/IMG_8762.jpg[/URL]

dwa cudeńka!:))))

pozdrawiamy!:)[/quote]
Dziękujemy :p

Posted

Czeeeść :multi:

Wczorajsza wystawa w Olsztynie była dla nas prawdziwą niespodzianką :loveu: Holly zdobyła IV lokatę na 12 suczek w młodzieży i ocenę doskonałą :multi: Jestem bardzo dumna z naszego słoneczka :calus:

Posted

Ach :loveu: Dziękuję Aguś za gratulacje :multi: Mam nadzieję, że w Warszawie pokaże się również dobrze i będziemy mogli jeździć na więcej wystaw w młodzieży. Myślałam, że ona ich nie lubi, ale jak chce, to potrafi :hmmmm:

Posted

[quote name='Sara_i_Aris']Czeeeść :multi:

Wczorajsza wystawa w Olsztynie była dla nas prawdziwą niespodzianką :loveu: Holly zdobyła IV lokatę na 12 suczek w młodzieży i ocenę doskonałą :multi: Jestem bardzo dumna z naszego słoneczka :calus:[/quote]

[COLOR=magenta]GRATULACJE !!![/COLOR]

:sweetCyb:

[COLOR=magenta]SUUUPER !!![/COLOR]

Posted

[quote name='Sara_i_Aris']Ach :loveu: Dziękuję Aguś za gratulacje :multi: Mam nadzieję, że w Warszawie pokaże się również dobrze i będziemy mogli jeździć na więcej wystaw w młodzieży. Myślałam, że ona ich nie lubi, ale jak chce, to potrafi :hmmmm:[/quote]

:Rose:

Widoczenie polubiła, może i bakcyla wystawowego w sobie obudziła :cool3:

Jeszcze raz gratulacje, idziecie przebojem przez ring!

Posted

[quote name='Aga76']:Rose:

Widoczenie polubiła, może i bakcyla wystawowego w sobie obudziła :cool3:

Jeszcze raz gratulacje, idziecie przebojem przez ring![/quote]
Albo było jej gorąco i nie miała sił szaleć :lol:

Posted

[quote name='Sara_i_Aris']Albo było jej gorąco i nie miała sił szaleć :lol:[/quote]

:evil_lol::evil_lol:

To w takim wypadku letnie miesiące będą najlepsze na wystawy ;)

Posted

Wczorajsza wystawa w Olsztynie była dla nas prawdziwą niespodzianką :loveu: Holly zdobyła IV lokatę na 12 suczek w młodzieży i ocenę doskonałą :multi: Jestem bardzo dumna z naszego słoneczka :calus:[/quote]
Super Sara! Gratulacje ! :multi:
Widzisz mówiłam - trening czyni mistrza :loveu: :evil_lol:

Jeśli o zmęczenie upałowe chodzi to polecam Chojnice :cool1: W zeszłym roku nieźle słonko dało nam wszystkim popalić :cool1:

Posted

Gratulacje ! :multi: :multi: :cool3:
A jakieś fotki z wystawy są ? :razz:

Posted

SUPER - śliczna Holly :loveu::loveu:
Gratuluję :multi:

Posted

Witamy :multi: I dziękujemy :calus:

Jestem już, tylko ostatnio byłam trochę zapracowana. Pogoda cały czas dopisuje, mamy słoneczko i leciutki wiaterek, więc wykorzystuję to i nie siedzę w domu.

Zdjęcia już dawno zgrane, pomniejszone i czekają na swoją kolej. Zaraz je wstawię. Będą musiały Wam starczyć na jakiś czas :eviltong:

Teraz to ja żyję jutrzejszą międzynarodówką w Warszawie, od niej zależą nasze dalsze pokazywanie się w kl. młodzieży :lol:

Galeria trochę się przykurzyła, ale mam nadzieję, że będziecie do nas nadal zaglądali :eviltong:

[B]Be,[/B] no miałaś rację, miałaś :oops:

[B]Atka,[/B] jeśli nie masz żadnych ograniczeń, gdzie jechać na wystawy, to szansę na spotkanie mamy w Białymstoku, NDM, Warszawie.