AgnieszkaO Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Fajnie czyta się takie wiadomości:):) Szczęścia chłopaku! Quote
Agor Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 baaaardzo się cieszę,BARDZO!! wysłałam co wysłać miałam:) Quote
tobciu Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 :) to niech Ci się szczęści Pluto/Reksiu/Małro :) Lupi jakieś zdjęcie zrobiłaś ? Choć telefonem ? :) I jak obiecałam za jakiś czas mogę się przejechać na poadopcyjną :) Z miesiąc czasu Państwu dać ? :) Quote
tobciu Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 A jeśli Państwo tak naprawdę ze wsparcia nic nie potrzebują i z kastracją sami sobie poradzą - to może wesprzeć psiaki z Miękowa ? A ten husky co się błąkał na stacji paliw na trasie nad morze co się z nim dzieje ? To jak będziecie dziewczyny uważały. Ja bym tylko chciała by poszły pieniądze na pomoc, jakiejś naszej lokalnej biedzie. Quote
magdola Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Jeśli mały znalaz dom, to ja szukam takiego mlodziaka do strozowania... Fajnie się czyta takie info :cool1: Quote
ksenka1 Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 ...łezka zakręciła się w oku ;) Powodzenia Małro :) Quote
Cudak Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 ... nie dość, że ma dom, to jeszcze dom idealny :multi: :multi::multi: Quote
Lupi Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 Cudak napisał(a):... nie dość, że ma dom, to jeszcze dom idealny :multi: :multi::multi: Po cichu wierzę, że tak jest. Obym się nie pomyliła. Powiedzcie mi czy wypada tak dziś zadzwonić i zapytać się jak Młody?? Nie posądzą mnie o nękanie?? Quote
tobciu Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Lupi napisał(a):Po cichu wierzę, że tak jest. Obym się nie pomyliła. Powiedzcie mi czy wypada tak dziś zadzwonić i zapytać się jak Młody?? Nie posądzą mnie o nękanie?? Dzwoń, dzwoń :) potem zadzwonimy za tydzień :) Quote
ksenka1 Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Ja zawsze dzwonię na drugi dzień i pytam jak przebiegła noc, jak sie zwierz (nie tylko psy) czuje w nowym domu. Krótko, zwięźle, nie męczę ;) Quote
Lupi Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 He, he... zadzwoniłam... Państwo zadowoleni... Pani chyba bardziej ;). Panu nie podoba sie ;), że musiał z Młodym wojować o miejsce w łóżku (mój mąż go nauczył spania wygodnie... ;) )... Ogólnie zadowoleni... Bardzo??... Fajnie dzieciuch ma dobrze jak... dzieciuch :). Quote
tobciu Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Super wieści :) Teraz zadzwoń Lupi za tydzień, a za miesiąc ja podskoczę z wizytą :) Quote
magdola Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 A są jeszcze jacyś młodzi kandydaci na ds ? Kurcze, tak się cieszę ze szczęścia Reksia... Quote
mgro Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 magdola napisał(a):A są jeszcze jacyś młodzi kandydaci na ds ? Kurcze, tak się cieszę ze szczęścia Reksia... Jak bardzo młody musi być kandydat i jakie ma spełniać warunki? Quote
magdola Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 mgro napisał(a):Jak bardzo młody musi być kandydat i jakie ma spełniać warunki? Raczej młody... Kilkumiesięczny raczej... Do strozowania ale w super warunkach i miałby sunie dosyć zazdrosna do towarzystwa, dlatego mlody, a w rodzinie wet;) dobry wet:) Quote
mgro Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 magdola napisał(a):Raczej młody... Kilkumiesięczny raczej... Do strozowania ale w super warunkach i miałby sunie dosyć zazdrosna do towarzystwa, dlatego mlody, a w rodzinie wet;) dobry wet:) W Gryfińskim kojcu jest 9-miesięczny szczeniak http://kojec-gryfino.blogspot.com/ Nie znam go osobiście ale czasem zaglądam na ich stronę i rzucił mi się w oczy :) Quote
ksenka1 Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Przepraszam za offa, ale Pluto już szczęśliwy to moze podzieli sie szczęściem z nimi : http://www.facebook.com/events/228803580557385/ serdecznie zapraszam Quote
Cudak Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Zapraszam do następnej bidy: http://www.dogomania.pl/forum/threads/226744-Ma%C5%82y-rudy-psiak-bez-szans-na-dom :( Quote
Recommended Posts