Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 232
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:) to niech Ci się szczęści Pluto/Reksiu/Małro :)
Lupi jakieś zdjęcie zrobiłaś ? Choć telefonem ? :)
I jak obiecałam za jakiś czas mogę się przejechać na poadopcyjną :) Z miesiąc czasu Państwu dać ? :)

Posted

A jeśli Państwo tak naprawdę ze wsparcia nic nie potrzebują i z kastracją sami sobie poradzą - to może wesprzeć psiaki z Miękowa ?
A ten husky co się błąkał na stacji paliw na trasie nad morze co się z nim dzieje ?
To jak będziecie dziewczyny uważały.
Ja bym tylko chciała by poszły pieniądze na pomoc, jakiejś naszej lokalnej biedzie.

Posted

Cudak napisał(a):
... nie dość, że ma dom, to jeszcze dom idealny :multi: :multi::multi:

Po cichu wierzę, że tak jest. Obym się nie pomyliła. Powiedzcie mi czy wypada tak dziś zadzwonić i zapytać się jak Młody?? Nie posądzą mnie o nękanie??

Posted

Lupi napisał(a):
Po cichu wierzę, że tak jest. Obym się nie pomyliła. Powiedzcie mi czy wypada tak dziś zadzwonić i zapytać się jak Młody?? Nie posądzą mnie o nękanie??

Dzwoń, dzwoń :) potem zadzwonimy za tydzień :)

Posted

He, he... zadzwoniłam...
Państwo zadowoleni... Pani chyba bardziej ;). Panu nie podoba sie ;), że musiał z Młodym wojować o miejsce w łóżku (mój mąż go nauczył spania wygodnie... ;) )...

Ogólnie zadowoleni... Bardzo??... Fajnie dzieciuch ma dobrze jak... dzieciuch :).

Posted

magdola napisał(a):
A są jeszcze jacyś młodzi kandydaci na ds ? Kurcze, tak się cieszę ze szczęścia Reksia...

Jak bardzo młody musi być kandydat i jakie ma spełniać warunki?

Posted

mgro napisał(a):
Jak bardzo młody musi być kandydat i jakie ma spełniać warunki?

Raczej młody... Kilkumiesięczny raczej... Do strozowania ale w super warunkach i miałby sunie dosyć zazdrosna do towarzystwa, dlatego mlody, a w rodzinie wet;) dobry wet:)

Posted

magdola napisał(a):
Raczej młody... Kilkumiesięczny raczej... Do strozowania ale w super warunkach i miałby sunie dosyć zazdrosna do towarzystwa, dlatego mlody, a w rodzinie wet;) dobry wet:)

W Gryfińskim kojcu jest 9-miesięczny szczeniak

http://kojec-gryfino.blogspot.com/

Nie znam go osobiście ale czasem zaglądam na ich stronę i rzucił mi się w oczy :)