Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No ja szłam z tą drugą Magdą i jak się rzucił do krat to aż się odsunęłyśmy to było na samym końcu a jakaś babka zaczęła mówić żeby się nie zbliżać do niego póki palce całe ... a Firek to wgl inna historia :D Masz może zdjęcia od magdy ?

• Replies 157
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Heh gdybym zrobiła sobie wagary w niedzielę to bym przyjechała do schroniska a nie wiecie właśnie czy Pani kierownik będzie to od razu byśmy zaliczyły BHP i wszystkie czynności formalne ?

Posted

Mango ogłoszony na :

[url]www.lento.pl[/url]
[url]www.petworld.pl[/url]
[url]www.morusek.pl[/url]
[url]www.szarik.pl[/url]
[url]www.gumtree/opolskie.pl[/url]
[url]www.e-gratka.pl[/url]
[url]www.przygarnijzwierzaka.pl[/url]
[url]www.adopcje.org[/url]

Posted

Może coś się ruszy z jego adopcją no a jak nie to wydrukuje ogłoszenia i powieszę w sklepie zoologicznym w sumie pozwolenie mam od szefa tylko jeszcze pozwolenie Pani kierownik i czekam na zdjęcia psów od Magdy

Posted

Pani się nie przedstawiła tylko napisała: ''Witam ja w sprawie pieska Manga jest śliczny mam pytania czy był szczepiony ? Jak nie był szczepiony to na co mam go szczepić ? Ile będzie kosztował ? i trochę więcej informacji . proszę o szybki kontakt'' napisałam o nim to co zaobserwowałam po 1 spacerze czyli same pozytywne cechy i dopisałam od razu że nie lubi kotów i przeskakuje przez ogrodzenia oraz najważniejsze podałam nr telefonu do schroniska niech tam się dogaduje :)

• 3 weeks later...
Posted

ale chyba nie ma tu miejsca na oznajmianie wszem i wobec, kiedy będzie się w schronie i kogo weźmie się na spacer :) poza tym może się zdarzyć, że kto inny weźmie go na spacer, i co? :P próbowałam go dziś podsunąć dwójce ludzi, ale mimo tego, że jak zwykle pięknie się reklamował, to długa sierść go zdyskryminowała...

• 3 weeks later...
  • 5 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

byli na niego chętni, ale niziutki płot... Opitoliłam z Yoshi Mangusa w środę, trochę schodów ma porobionych, ale co tam, przynajmniej filce poszły won. A jak się cisł na kolana... Taki słodziak..