Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 799
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Helga&Ares']Wszystko w porządku, Vinnie zdrowieje, zero problemów póki co! :)[/QUOTE]

Żeby tak dalej było, ale może coś więcej czy jest grzeczny, czy rozrabia, jaki ma charakter, to co każdy o swoim piesiu by napisał:)

Posted

Poczekajcie, dajcie mu chwilę, bo on w nowym dt :)
Co do zachowania, to w zasadzie nie ma się do czego przyczepić, pies ideał poza tym, że nie lubi niektórych mężczyzn - głośno szczeka. Ale świetnie odnajduje się w tłumie ludzi, to znaczy, nie reaguje lękiem, łądnie chodzi na smyczy, spuszczony idzie koło nogi, a jeśli się oddali to wraca na każde zawołanie, pozbył się lęku separacyjnego, uwielbia dzieci koty i psy :)
Może zamieszkać w każdym domu parterowym, nie ma specjalnych wymagań poza tym, że właściciel musi zdawać sobie sprawę po jakich on jest przejściach [medycznie] i przynajmniej na początku go nie forsować. Ostrożnie trzeba go karmić, mniejsze ilości a częściej i kochać :)

Posted

Kasia L. zdeklarowała 50 zł stałe dla Bigusia. Dopisałam w jego rozliczeniu.

Podane przez Ciebie wpłaty zapisałam na poprzedniej stronie.
Gonia!
Skoro Vinni jest już w DT, to podajcie konkretny koszt jego leczenia i pobytu w lecznicy oraz ewentualne inne koszty. Bez tego trudno zorientować się w sytuacji finansowej Vinniego.

Posted

[quote name='tu_ania_tu']jezu ja bym go juz nigdy nikomu nie oddała :)[/QUOTE]

Dlatego Aniu, mimo warunków nie proponuję dt, ja też bym nie oddała, a do czarnych mam szczególną słabość

Posted

Jakie dobre wiadomości, ja też nie mogę być dt, Indii- najlepszym tego dowodem, ale gdzieś tam koło serca biega i kotłuje się jedna myśl.....;). Też mam słabość do czarnych dożków:loveu: