savahna Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 [quote name='jaanka']Akurat różowy pozostawiam innym ;) [/QUOTE] Chyba Szuemu....:evil_lol::evil_lol: Quote
devoner Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 [quote name='savahna']Chyba Szuemu....:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] no ta jego różowa spódnica do baletu:diabloti: Quote
wegielkowa Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 (edited) [quote name='devoner']no ta jego różowa spódnica do baletu:diabloti:[/QUOTE] Nie lubię Szuego w tej baletowej kiecce. Zawsze do niej zakłada cieliste, zwykłe podkolanówki i włosy dolno łydkowe wyłażą mu górą:-o. Takie to nieestetyczne:shake:. Loki na górnych udach się skręcają mocno i jakoś to nie przeszkadza:razz: w ogólnym odbiorze, ale te dolne-masakra:crazyeye:. Edited January 19, 2014 by wegielkowa Quote
devoner Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 [quote name='wegielkowa']Nie lubię Szuego w tej baletowej kiecce. Zawsze do niej zakłada cieliste, zwykłe podkolanówki i włosy dolno łydkowe wyłażą mu górą:-o. Takie to nieestetyczne:shake:. Loki na górnych udach się skręcają mocno i jakoś to nie przeszkadza:razz: w ogólnym odbiorze, ale te dolne-masakra:crazyeye:.[/QUOTE] no ale przecież rajstopy chce kupić u mnie na bazarku,to może wtedy podkolanówki wyrzuci?:diabloti: Quote
savahna Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 [quote name='devoner']no ale przecież rajstopy chce kupić u mnie na bazarku,to może wtedy podkolanówki wyrzuci?:diabloti:[/QUOTE] Aaaa to już chyba rozumiem problem wegielkowej.:diabloti::diabloti: Quote
devoner Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 [quote name='savahna']Aaaa to już chyba rozumiem problem wegielkowej.:diabloti::diabloti:[/QUOTE] noooooooooooooooooooooooooo:diabloti: Quote
jaanka Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 Te cieliste podkolanówki to tzw. antygwałty. Sądzę że zakłada je dla bezpieczeństwa bo zapewne w tej kiecce szałowo wygląda. [URL]http://advancedstyle.blogspot.com/[/URL] A tu inne propozycje :) Quote
jaanka Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 Bardzo dziękuję, zaraz im powtórzę :) Ucieszą się . Quote
devoner Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 [quote name='jaanka']Te cieliste podkolanówki to tzw. antygwałty. Sądzę że zakłada je dla bezpieczeństwa bo zapewne w tej kiecce szałowo wygląda. [URL]http://advancedstyle.blogspot.com/[/URL] A tu inne propozycje :)[/QUOTE] jaanka ja cię proszę,zakrztusiłam się piwem przez ciebie,Szu w różowej kiecce i antygwałtach to nawet dla mnie za dużo:megagrin::megagrin::eek2::eek2::shocked!::shocked!: Quote
wegielkowa Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 [quote name='jaanka']Te cieliste podkolanówki to tzw. antygwałty. Sądzę że zakłada je dla bezpieczeństwa bo zapewne w tej kiecce szałowo wygląda. [URL]http://advancedstyle.blogspot.com/[/URL] A tu inne propozycje :)[/QUOTE] Antygwałty podciągnięte nad kolanka stają się sexy. Quote
devoner Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 [quote name='wegielkowa']Antygwałty podciągnięte nad kolanka stają się sexy.[/QUOTE] wtedy to su pończochy:diabloti: Quote
jaanka Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 [quote name='wegielkowa']Antygwałty podciągnięte nad kolanka stają się sexy.[/QUOTE] A podciągnięte jeszcze wyżej mogą być bolesne.:cool3: Quote
wegielkowa Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 [quote name='jaanka']A podciągnięte jeszcze wyżej mogą być bolesne.:cool3:[/QUOTE] i dlatego sexy. Quote
mariusz pp Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 Poczytałem , niestety ja mam włosy górno-udowe, więc nic mi nie wystaje:evil_lol: dolnołydkowe są metro seksualne:eviltong: Quote
wegielkowa Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 [quote name='mariusz pp']Poczytałem , niestety ja mam włosy górno-udowe, więc nic mi nie wystaje:evil_lol: dolnołydkowe są metro seksualne:eviltong:[/QUOTE] Poniewierają się seksualnie po ziemi? Quote
wegielkowa Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 [quote name='mariusz pp']nie, jeżdzą metrem.[/QUOTE] Same, bez Ciebie? Quote
jaanka Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 Raczej Szu sugeruje ich metrową długość :evil_lol: Quote
devoner Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 [quote name='jaanka']Raczej Szu sugeruje ich metrową długość :evil_lol:[/QUOTE] :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
mariusz pp Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 tak nieraz udaje mi się zarzucić na plecy:p Quote
devoner Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 [quote name='mariusz pp']tak nieraz udaje mi się zarzucić na plecy:p[/QUOTE] a warkoczyki,zaplatasz czasem? Quote
devoner Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 [quote name='mariusz pp']robię dredy[/QUOTE] a to insza inszość:p Quote
wegielkowa Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 [quote name='mariusz pp']tak nieraz udaje mi się zarzucić na plecy:p[/QUOTE] Widziałam na zdjęciu :). Zawijasz od tyłu, przez krocze do przodu i lecisz po brzuchu i klacie na barki. Tam zwisają swobodnie na poślady. Quote
Recommended Posts