jaanka Posted November 22, 2013 Posted November 22, 2013 Załatwił kilka ulic, taki zdolny. Ale dosyć sprawnie poszła reperacja, na drugi dzień nowe słupy już stały w pionie. Potem jeszcze nowe kable. I można było zajrzeć na Dogo ;) Quote
savahna Posted November 22, 2013 Posted November 22, 2013 Nawiazując do kabli...fajna teraz reklama jest w tv starsza siostra kurduplowi tłumaczy jak płynie prąd w światełkach na choince....Cudne. Quote
devoner Posted November 22, 2013 Posted November 22, 2013 [quote name='savahna']Nawiazując do kabli...fajna teraz reklama jest w tv starsza siostra kurduplowi tłumaczy jak płynie prąd w światełkach na choince....Cudne.[/QUOTE] szkoda,że ja w ogóle nie oglądam tv:diabloti: Quote
savahna Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 [quote name='devoner']szkoda,że ja w ogóle nie oglądam tv:diabloti:[/QUOTE] Ja tez rzadko, czasem z kuchni zerkam na jakies animalsy:lol: Quote
jaanka Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 [quote name='savahna']Ja tez rzadko, czasem z kuchni zerkam na jakies animalsy:lol:[/QUOTE] U mnie wszystko robi Kartoflanka z resztą ekipy a ja tylko przy TV i kompie.:siara: Quote
devoner Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 [quote name='jaanka']U mnie wszystko robi Kartoflanka z resztą ekipy a ja tylko przy TV i kompie.:siara:[/QUOTE] jaanka pożycz kartofla,okna muszę umyć:diabloti: Quote
jaanka Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 [quote name='devoner']jaanka pożycz kartofla,okna muszę umyć:diabloti:[/QUOTE] Myjesz okna kartoflami :crazyeye: Nigdy nie słyszałam o takim sposobie ;) Quote
devoner Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 bo to nowa metoda jest,a twój Kartofel jak nic się nadaje:eviltong: Quote
savahna Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 [quote name='devoner']jaanka pożycz kartofla,okna muszę umyć:diabloti:[/QUOTE] Ja druga w kolejce, okna muszę i w szufladce posprzątać:roll: [quote name='jaanka']Myjesz okna kartoflami :crazyeye: [/QUOTE] Przecież wszyscy myją............:shake: Zdjęcie w ramach przerywnika by sie przydało. Quote
jaanka Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 [quote name='savahna'] Zdjęcie w ramach by sie przydało.[/QUOTE] zdjęcia w ramach nie mam ale kawałek lata wkleję. Może po irysku?;) [IMG]http://imageshack.us/a/img594/7602/biyj.jpg[/IMG] Quote
savahna Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 Ooooo dziękuję, lubię iryski baaaardzo.;) Quote
devoner Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 [quote name='savahna']Ooooo dziękuję, lubię iryski baaaardzo.;)[/QUOTE] ja też bardzo lubię iryski szczególnie te z sezamem,a może dla odmiany dynię [IMG]http://i40.tinypic.com/igdhqq.jpg[/IMG] albo świerszcza [IMG]http://i39.tinypic.com/2l9nxhf.jpg[/IMG] Quote
savahna Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 No, ale tą dynie (jak się domyślam tort chyba), to przecież nie robiłaś sama,czy???:crazyeye: Quote
devoner Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 (edited) [quote name='savahna']No, ale tą dynie (jak się domyślam tort chyba), to przecież nie robiłaś sama,czy???:crazyeye:[/QUOTE] nie ten tort kupiłam w cukierni,to był tort na urodziny mojej córki,przeceniasz mnie,lubię piec i wychodzi mi to,ale nie aż tak Edited November 24, 2013 by devoner namyśliłam się Quote
jaanka Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 A ten świerszcz jest kandyzowany? Wygląda mniam mniam ;) Quote
mariusz pp Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 [quote name='jaanka']A ten świerszcz jest kandyzowany? Wygląda mniam mniam ;)[/QUOTE] jaanka no co Ty , świerszcza chcesz zjeść????:crazyeye: Quote
jaanka Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 [quote name='mariusz pp']jaanka no co Ty , świerszcza chcesz zjeść????:crazyeye:[/QUOTE] Nie chcem ale muszem bo pisznie wyglonda. A ja głodnam. Quote
devoner Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 [quote name='jaanka']A ten świerszcz jest kandyzowany? Wygląda mniam mniam ;)[/QUOTE] nie jest do zeżarcia,u mnie w kwiatku sobie mieszka i niech tak zostanie:mad: Quote
jaanka Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 Tak tak.:cool3: A u mnie nadal kwitną te irysy. Tylko jeszcze bardziej.:evil_lol: Quote
savahna Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 [quote name='devoner']nie ten tort kupiłam w cukierni,to był tort na urodziny mojej córki,przeceniasz mnie,lubię piec i wychodzi mi to,ale nie aż tak[/QUOTE] Super ten torcik, ktoś ma fach w ręku. U nas takich artystuycznych nie widuję. Kiedyś zamówilismy taki wymyslny jakiś to z trudem się dał pokroić. Ten jest majstersztyk.Mam nadzieję,że smakował jak wygląda.:cool1: [quote name='mariusz pp']jaanka no co Ty , świerszcza chcesz zjeść????:crazyeye:[/QUOTE] A Ty Szue to so sobie myślisz,żeby nas tak zaniedbować?!!:mad: [quote name='jaanka']Nie chcem ale muszem bo pisznie wyglonda. A ja głodnam.[/QUOTE] Ło boshe....Tłumacza poproszę.:oops::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: [quote name='devoner']nie jest do zeżarcia,u mnie w kwiatku sobie mieszka i niech tak zostanie:mad:[/QUOTE] Chyba chciałaś napisać "...i niech tam sobie zamarznie":lol: [quote name='Marycha35']Ale tu pycha jazda:);):)[/QUOTE] Wkomponowujesz się Marycha35 w klimacik,:evil_lol: Quote
mariusz pp Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 Nie zaniedbuję , więcej pracuję:lol: Głownie na nocki.:diabloti: Quote
savahna Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 [quote name='mariusz pp']Nie zaniedbuję , więcej[B] pracuję:lol: Głownie na nocki.:diabloti:[/B][/QUOTE] To tak jak większość z nas.:lol::multi: Quote
Recommended Posts