Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='tunio']
BTW.Czipsowa,i widzisz,w końcu nie ugadałyśmy się co do Twojego wpadnięcia do nas na kilka dni...[/quote]

no niestety:-( chyba ze chcesz mnie pod koniec sierpnia:diabloti: Buziaki dla Mojego Maluszka:cool3:

[B][COLOR=#006400][quote name='Agga'][B][COLOR=#006400]Czips licze na ciebie kochana, że pomożesz mi rozłożyć namiot.[/COLOR][/B][/QUOTE][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#006400][/COLOR][/B]
[COLOR=black]jasne, namiot możesz zostawić mi;) [/COLOR]

[quote name='olekg18']
O nie moje zapasy są dla Kary,Ani,****ka i Asi pie .
[/QUOTE]

nie zapomniałeś czasem o kimś?:roll: :mad:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[CENTER][COLOR=Navy][/COLOR][quote name='olekg18']Kara dla cię mam musli:) i Dla ani:)[/quote]

[COLOR=Navy][B]O musli jak milo :p a jogurt do tego tez jakis miec bedziesz ? :eviltong::eviltong:[/B][/COLOR]
[/CENTER]

Posted

Ja oczywiście jadę. [B]Agga [/B]poproszę o zmianę kolorku z różowego na czarny :evil_lol:

Nie było mnie 2 tygodnie, ale od początku mówiłam, że jadę :eviltong: Będę w sobotę, godzina jeszcze nieznana :diabloti:

[B] Pati [/B]my będziemy tylko 2 w namiocie?

[B]Olek [/B]a co dla mnie będziesz miał? :loveu:

Posted

Borcia :* Kochana tak się martwiłem ,że nie przyjedziesz :)Buzi dostaniesz:)
kara-masz za duże wymagania:)
Patik-daj mi swój numer ,zebym mógł kontrolować sytację :D Za ile dojedziesz itd :P

Posted

[quote name='olekg18']Kara,Rose,Asia pie prawda ,ze jak bedzie padać mogę wbić do was spac ?:([/quote]

No oczywiście przyjmiemy Cie na podłoge jak się psy zgodzą:evil_lol:

Posted

[LEFT][COLOR=Navy][/COLOR][quote name='olekg18']Kara,Rose,Asia pie prawda ,ze jak bedzie padać mogę wbić do was spac ?:([/quote]

[CENTER][B][COLOR=Navy]P[/COLOR][COLOR=Navy]owiedzmy, ze sie zastanowie :eviltong: zobaczymy czy mi to sie oplaci, bo wiesz nie ma nic za darmo :eviltong::eviltong:[/COLOR]
[/B][/CENTER]
[/LEFT]

[CENTER]
[/CENTER]

Posted

[quote name='AgaCzips']no niestety:-( chyba ze chcesz mnie pod koniec sierpnia:diabloti: Buziaki dla Mojego Maluszka:cool3:
[/quote]

Jesteś mile widziana.Musisz jedynie dysponować odpowiednią dozą odwagi i nie przestraszyć się naszego "dredowego potworka".

Posted

[B][COLOR="DarkGreen"]Czips ten namiocik szybko się rozkłada. Nie, że mi się nie chce ja po prostu od wczoraj jestem w małej niedyspozycji z kręgosłupem.:shake: jade na tab i plastrach przeciwbólowych. Nie wiem jak dam rade no ale co tam jak mnie dożątko szarpnie to się naprawi:loveu:

No kochani to jutro się widzimy.
Oleczku też mam chrupki do mleka:eviltong:
jak mnie moj kierowca zobaczy z bagażami to mi chyba karze biec za autem:placz: :evil_lol: [/COLOR][/B]

Posted

[B][COLOR="DarkGreen"]Tak kochana wszystko już mam w kopercie. Jutro wszystko załatwię.
Tylko szkoda, że CIebie nie będzie. Chodź w tym roku nie dałabym rady panienki pod stok wciągać:cool3: [/COLOR][/B]

Posted

:evil_lol: prawdę mówiąc nie miałam na ten rok w planie czołgania się na stok :evil_lol: :eviltong: Ale bardzo mi smutno i przykro, że nie będę mogła w tym roku z wami być na zlocie :-(
Bawcie się dobrze i wybawcie się również za mnie :cool3: bo ja niestety będę "kiblować" w pracy :angryy:
Mam jednak nadzieję, że na przyszły rok wszystko nadrobimy :evil_lol: