AgaCzips Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='tunio'] BTW.Czipsowa,i widzisz,w końcu nie ugadałyśmy się co do Twojego wpadnięcia do nas na kilka dni...[/quote] no niestety:-( chyba ze chcesz mnie pod koniec sierpnia:diabloti: Buziaki dla Mojego Maluszka:cool3: [B][COLOR=#006400][quote name='Agga'][B][COLOR=#006400]Czips licze na ciebie kochana, że pomożesz mi rozłożyć namiot.[/COLOR][/B][/QUOTE][/COLOR][/B] [B][COLOR=#006400][/COLOR][/B] [COLOR=black]jasne, namiot możesz zostawić mi;) [/COLOR] [quote name='olekg18'] O nie moje zapasy są dla Kary,Ani,****ka i Asi pie . [/QUOTE] nie zapomniałeś czasem o kimś?:roll: :mad: Quote
olekg89 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Czips mam dla cię chipsy :* Nie zapomniałem:) Ty jesteś tajna poprostu:) Quote
KaRa_ Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 A dla mnie co masz? jak dla kazdgo cos innego:evil_lol: Już Bolsa mam w lodowce, bilety PKP, jedzonko na wyjazd:eviltong: Quote
rose Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [CENTER][COLOR=Navy][/COLOR][quote name='olekg18']Kara dla cię mam musli:) i Dla ani:)[/quote] [COLOR=Navy][B]O musli jak milo :p a jogurt do tego tez jakis miec bedziesz ? :eviltong::eviltong:[/B][/COLOR] [/CENTER] Quote
KaRa_ Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='olekg18']Kara dla cię mam musli:) i Dla ani:)[/quote] No to już lepsze niż sucharki;) Quote
BORA Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Ja oczywiście jadę. [B]Agga [/B]poproszę o zmianę kolorku z różowego na czarny :evil_lol: Nie było mnie 2 tygodnie, ale od początku mówiłam, że jadę :eviltong: Będę w sobotę, godzina jeszcze nieznana :diabloti: [B] Pati [/B]my będziemy tylko 2 w namiocie? [B]Olek [/B]a co dla mnie będziesz miał? :loveu: Quote
Matusz Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [CENTER][SIZE=3][COLOR=Navy][B]Miłego zlotu dogomaniacy !! :)[/B][/COLOR][/SIZE] [/CENTER] Quote
Patikujek Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [B][COLOR=darkorange]BORA będziemy we 2 w namiocie (no i w 3 psy) bo ze mną jadą 2 koleżanki o one będą w drugim, namiocie[/COLOR][/B] Quote
olekg89 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Borcia :* Kochana tak się martwiłem ,że nie przyjedziesz :)Buzi dostaniesz:) kara-masz za duże wymagania:) Patik-daj mi swój numer ,zebym mógł kontrolować sytację :D Za ile dojedziesz itd :P Quote
olekg89 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Kara,Rose,Asia pie prawda ,ze jak bedzie padać mogę wbić do was spac ?:( Quote
KaRa_ Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='olekg18']Kara,Rose,Asia pie prawda ,ze jak bedzie padać mogę wbić do was spac ?:([/quote] No oczywiście przyjmiemy Cie na podłoge jak się psy zgodzą:evil_lol: Quote
Patikujek Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [B][COLOR=darkorange]Wysłałam ci priv z moim numerem Olku:)[/COLOR][/B] Quote
rose Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [LEFT][COLOR=Navy][/COLOR][quote name='olekg18']Kara,Rose,Asia pie prawda ,ze jak bedzie padać mogę wbić do was spac ?:([/quote] [CENTER][B][COLOR=Navy]P[/COLOR][COLOR=Navy]owiedzmy, ze sie zastanowie :eviltong: zobaczymy czy mi to sie oplaci, bo wiesz nie ma nic za darmo :eviltong::eviltong:[/COLOR] [/B][/CENTER] [/LEFT] [CENTER] [/CENTER] Quote
Anecioreczek Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 to Już jutrooo:roll: Olek a dla Mnie i ZonkOne co masz?:mad: :diabloti: edit:na onecie pisze ze bedzie lałooo..do wtorku..a w niedziele ma być burza ;( Quote
tunio Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='AgaCzips']no niestety:-( chyba ze chcesz mnie pod koniec sierpnia:diabloti: Buziaki dla Mojego Maluszka:cool3: [/quote] Jesteś mile widziana.Musisz jedynie dysponować odpowiednią dozą odwagi i nie przestraszyć się naszego "dredowego potworka". Quote
KaRa_ Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='Anecioreczek']edit:na onecie pisze ze bedzie lałooo..do wtorku..a w niedziele ma być burza ;([/quote] Oby onet sie mylil;) Quote
Agga Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 [B][COLOR="DarkGreen"]Czips ten namiocik szybko się rozkłada. Nie, że mi się nie chce ja po prostu od wczoraj jestem w małej niedyspozycji z kręgosłupem.:shake: jade na tab i plastrach przeciwbólowych. Nie wiem jak dam rade no ale co tam jak mnie dożątko szarpnie to się naprawi:loveu: No kochani to jutro się widzimy. Oleczku też mam chrupki do mleka:eviltong: jak mnie moj kierowca zobaczy z bagażami to mi chyba karze biec za autem:placz: :evil_lol: [/COLOR][/B] Quote
efra-husky Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Aguś czy pieniążki do ciebie dotarły??? Quote
Agga Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 [B][COLOR="DarkGreen"]Tak kochana wszystko już mam w kopercie. Jutro wszystko załatwię. Tylko szkoda, że CIebie nie będzie. Chodź w tym roku nie dałabym rady panienki pod stok wciągać:cool3: [/COLOR][/B] Quote
efra-husky Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 :evil_lol: prawdę mówiąc nie miałam na ten rok w planie czołgania się na stok :evil_lol: :eviltong: Ale bardzo mi smutno i przykro, że nie będę mogła w tym roku z wami być na zlocie :-( Bawcie się dobrze i wybawcie się również za mnie :cool3: bo ja niestety będę "kiblować" w pracy :angryy: Mam jednak nadzieję, że na przyszły rok wszystko nadrobimy :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Agga a co z tymi osobami na różowo? coś w końcu wiadomo kto z nich jedzie a kto nie?;) Quote
mrowa23 Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 i jak wszyscy zapakowani juz?:> zwarci i gotowi?:> bo my wlasnie wstalysmy z fan po wieczorze panienskim ;P Quote
Recommended Posts