AgaCzips Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='rose'][CENTER][B][COLOR=navy]Ty tez buntujesz sie przeciwko nas?:mad: Oj podpadlas:eviltong: w piątek spisz na podlodze, juz bez odwrotu, a Czips za oknem z Emilem:eviltong::eviltong::eviltong:[/COLOR][/B][/CENTER] [/quote] ja tam lubie spać na ziemi:roll: :eviltong: a czipsa schowam do plecaka:diabloti: [QUOTE] to w jakiej odległości jest jakiś sklep z pieczywem,mieskiem na grilla ?? [/QUOTE] coś około 5 km.;) Quote
CASIA&ttb Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [QUOTE] coś około 5 km.;)[/QUOTE] jak dobrze ze bedziemy samochodem-człowiek stary i śrubki rdzewieją więc 5km to nie dla mnie :shake: Quote
Apbt_sól Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 e tam gadasz :P jak sie Figaska rozkreci to ja wyślij do sklepu zakupy zrobi a i pewnie nie zapłaci jak ją w sklepie zobacza z kartką w zebach i forsą w łapie hehe ciotka jaks ty stara? jak ty stara to ja sobie juz trumienke bede ciosała ;) Quote
mrowa23 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 hehe ciotka stara buheheh mloda d... i tyle:P ku formalnosci ciotka pewnie nie wiesz z jakimi ja bede psami co?:> no wiec: astor - dog niemiecki, 17 miesieczny, niekastrat, trenujemy opijanie sie piwem na czas fana- 5 miesieczna sunia doga niemieckiego niesterylizowana, trenujemy zalewanie twoich schodow na czas:D psie rzeczy spakowane w samochodzie juz zeby nic nie zapomniec a ekhm moje sa w rozsypce ale garnki juz mam w samochodzie...ciotka ja ledwo widze to nasze zapakowanie sie do samochodu bedzie jak nic wesoly autobus:D Quote
Anecioreczek Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 a Może mają funkcje tele-sklep:roll::evil_lol: Quote
KaRa_ Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Ja jak w tamtym roku poszłam do sklepu to zajęło dobrą to godzinę bo pies padł na stoku i ruszyć się już nie chciał, no fakt myślenia gdzie tu skręcić by dojść do sklepu:evil_lol: Quote
efra-husky Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='Patikujek_Zabrze'][B][COLOR=darkorange]Ja mam tylko pytanko[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Skoro Efra nie jedzie(przynajmniej tak z listy wynika) to kto odbierze klucze do domków, w zeszłym roku mogła je wziąć jedynie osoba na której nazwisko zostały domki zarezerwowane???[/COLOR][/B][/quote] Pati nie martw się ;) Dzwoniłam do ośrodka i wszystko załatwione. Pani wie, że osobiście nie zgłoszę się po odbiór kluczyków i bez problemu wyda kluczki od domków Agnieszce ;) Zarezerwowane domki mają numery 9 i 10 :eviltong: Agga bardzo przepraszam za to całe zamieszanie; niestety pewnych sytuacji nie byłam w stanie przewidzieć :shake: Quote
olekg89 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Wezme cynamonowe dla czipsikowe i asi i c ***ka A dla kary i ani sucharki:D Quote
rose Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='olekg18']Wezme cynamonowe dla czipsikowe i asi i c ***ka A dla kary i ani sucharki:D[/quote] [CENTER][B][COLOR=Navy]Sucharki?:-o Sam se chyba je bedziesz jadl:eviltong: Ale jak juz masz nam coś przywieźć to my z Kara lubimy mambe malinowa :eviltong::eviltong::eviltong:[/COLOR][/B] [/CENTER] Quote
olekg89 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Dzieci do sklepu jest blisko 20-30min w 1 strone ..:P Ja już poworeczkowałem karemke dla psów:P I to narazie tyle z pakowania:P Quote
Asia & Ginger Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='olekg18']Wezme cynamonowe dla czipsikowe i asi i c ***ka A dla kary i ani sucharki:D[/quote] Ale będzie wyżerka! :multi: :cool3: [quote name='olekg18']Dzieci do sklepu jest blisko 20-30min w 1 strone ..:P Ja już poworeczkowałem karemke dla psów:P I to narazie tyle z pakowania:P[/quote] Ja tam będę musiała chodzić do sklepu, bo jedzenia dla siebie chyba nie dam rady zmieścić. :shake: Trudno, pójdę raz i wykupię pół sklepu, żebym nie musiała codziennie biegać. ;) Jedzonko dla psiaka najważniejsze przecież, musi się zmieścić. Specjalnie na zlot zamawiałam Orijena, bo Gingerka wybredna jest i suchego nie lubi. :mad: Quote
efra-husky Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='olekg18']Efra-rok temu tez była 9 i 10?[/quote] Oleq zastrzeliłeś mnie tym pytaniem ;) Nie pamiętam jakie numerki domków były w zeszłym roku ;) Quote
Agnisia =) Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Możecie mi powiedzić jak wyglądają tam warunki sanitarne? Jak wygląda sprawa jedzenia? Trzeba brać palnik gazowy? Quote
olekg89 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Agnisia-są kible i prysznice całkiem czyste!Grzyba nie złapałem żadnego:) Żarcie zalewamy w domkach. Efra-a widzisz i jak orgnizujesz zlot? Co?hihihi Quote
efra-husky Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='olekg18']Efra-a widzisz i jak orgnizujesz zlot? Co?hihihi[/quote] :evil_lol: Przepraszam ;) Quote
olekg89 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 No:P Ale tak myśle(czasem mi sie zdarza) ,ze 9 i 10 to beda te 2 domki przy stoliku który okupowaliśmy. Quote
Agga Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 [quote name='Patikujek_Zabrze'][B][COLOR=darkorange]Ja mam tylko pytanko[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Skoro Efra nie jedzie(przynajmniej tak z listy wynika) to kto odbierze klucze do domków, w zeszłym roku mogła je wziąć jedynie osoba na której nazwisko zostały domki zarezerwowane???[/COLOR][/B][/quote] [B][COLOR=DarkGreen] Pati mów mi organizator nr 2:eviltong: :p Jak tylko przyjadę idę wszystko załatwić.Efra mi wszystko przekazała. Na miejscu jeszcze dwie osoby muszą mi zapłacić i będzie git. [/COLOR][/B][QUOTE][B][COLOR=DarkGreen] [/COLOR][/B]Oleq zastrzeliłeś mnie tym pytaniem ;-) Nie pamiętam jakie numerki domków były w zeszłym roku ;-)[/QUOTE] [COLOR=DarkGreen][B]Efrunia a ja się tak zapytam: A co pamiętasz z zeszłego roku kochana?[/B][/COLOR] Quote
mrowa23 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 agus o ktorej bedziesz zebysmy wiedzialy z kasia jak przyjechac? Quote
Patikujek Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [B][COLOR=darkorange]W zeszłym roku mieliśmy z tego co pamniętam domki nr. 13, 14 i 11 (z tego co kojarze 11 był przy ławeczce ale ławeczki zawsze przenieśc można)[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]A co do mojego przyjazdu to jesli nie znajde innego transp[ortu będę dopiero na 13:shake:[/COLOR][/B] Quote
Agga Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 [B][COLOR="DarkGreen"]Mrówa dam ci znać w piątek wieczorem. Wszystko zależy od kierowcy. Ale planujemy wyjechać rano i zająć miejsca. W TYM ROKU NIE DAM SIĘ ZDEPTAĆ W NAMIOCIE. TZN. obrywac linki:angryy: :mad: :p [/COLOR][/B] Quote
mrowa23 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 hehe zaczynam co raz bardziej doceniac domek:Dto bedziemy w kontakcie ja wyjezdzam z poznania kolo 2-3 w nocy wg planu.... no ale ja jade przez walbrzych;) Quote
Agga Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 [COLOR=DarkGreen][B]ło matko a ty co tak wcześnie??? Kobitko chcesz tam dyżur mieć:razz:[/B][/COLOR] Quote
mrowa23 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 nie no ja po prostu chcialam wam wode wstawic na herbate i schlodzic co nieco;P a tak serio to z gwoma glutami lepiej w nocy jechac... Quote
Agga Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 [B][COLOR="DarkGreen"]No tak masz racje - dwa gluty będą robić za atrakcję turystyczną. A powiem ci w tajemnicy, że ktoś chce je bardzo zobaczyć.:cool3: [/COLOR][/B] Quote
Recommended Posts