Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='rose'][CENTER][B][COLOR=navy]Ty tez buntujesz sie przeciwko nas?:mad: Oj podpadlas:eviltong: w piątek spisz na podlodze, juz bez odwrotu, a Czips za oknem z Emilem:eviltong::eviltong::eviltong:[/COLOR][/B][/CENTER]

[/quote]

ja tam lubie spać na ziemi:roll: :eviltong: a czipsa schowam do plecaka:diabloti:

[QUOTE]
to w jakiej odległości jest jakiś sklep z pieczywem,mieskiem na grilla ??
[/QUOTE]

coś około 5 km.;)

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

e tam gadasz :P jak sie Figaska rozkreci to ja wyślij do sklepu zakupy zrobi a i pewnie nie zapłaci jak ją w sklepie zobacza z kartką w zebach i forsą w łapie hehe
ciotka jaks ty stara? jak ty stara to ja sobie juz trumienke bede ciosała ;)

Posted

hehe ciotka stara buheheh mloda d... i tyle:P
ku formalnosci ciotka pewnie nie wiesz z jakimi ja bede psami co?:>
no wiec:
astor - dog niemiecki, 17 miesieczny, niekastrat, trenujemy opijanie sie piwem na czas
fana- 5 miesieczna sunia doga niemieckiego niesterylizowana, trenujemy zalewanie twoich schodow na czas:D
psie rzeczy spakowane w samochodzie juz zeby nic nie zapomniec a ekhm moje sa w rozsypce ale garnki juz mam w samochodzie...ciotka ja ledwo widze to nasze zapakowanie sie do samochodu bedzie jak nic wesoly autobus:D

Posted

Ja jak w tamtym roku poszłam do sklepu to zajęło dobrą to godzinę bo pies padł na stoku i ruszyć się już nie chciał, no fakt myślenia gdzie tu skręcić by dojść do sklepu:evil_lol:

Posted

[quote name='Patikujek_Zabrze'][B][COLOR=darkorange]Ja mam tylko pytanko[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]Skoro Efra nie jedzie(przynajmniej tak z listy wynika) to kto odbierze klucze do domków, w zeszłym roku mogła je wziąć jedynie osoba na której nazwisko zostały domki zarezerwowane???[/COLOR][/B][/quote]

Pati nie martw się ;) Dzwoniłam do ośrodka i wszystko załatwione. Pani wie, że osobiście nie zgłoszę się po odbiór kluczyków i bez problemu wyda kluczki od domków Agnieszce ;)
Zarezerwowane domki mają numery 9 i 10 :eviltong:

Agga bardzo przepraszam za to całe zamieszanie; niestety pewnych sytuacji nie byłam w stanie przewidzieć :shake:

Posted

[quote name='olekg18']Wezme cynamonowe dla czipsikowe i asi i c ***ka
A dla kary i ani sucharki:D[/quote]

[CENTER][B][COLOR=Navy]Sucharki?:-o Sam se chyba je bedziesz jadl:eviltong: Ale jak juz masz nam coś przywieźć to my z Kara lubimy mambe malinowa :eviltong::eviltong::eviltong:[/COLOR][/B]
[/CENTER]

Posted

[quote name='olekg18']Wezme cynamonowe dla czipsikowe i asi i c ***ka
A dla kary i ani sucharki:D[/quote]
Ale będzie wyżerka! :multi: :cool3:

[quote name='olekg18']Dzieci do sklepu jest blisko 20-30min w 1 strone ..:P
Ja już poworeczkowałem karemke dla psów:P I to narazie tyle z pakowania:P[/quote]
Ja tam będę musiała chodzić do sklepu, bo jedzenia dla siebie chyba nie dam rady zmieścić. :shake: Trudno, pójdę raz i wykupię pół sklepu, żebym nie musiała codziennie biegać. ;)
Jedzonko dla psiaka najważniejsze przecież, musi się zmieścić. Specjalnie na zlot zamawiałam Orijena, bo Gingerka wybredna jest i suchego nie lubi. :mad:

Posted

[quote name='Patikujek_Zabrze'][B][COLOR=darkorange]Ja mam tylko pytanko[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]Skoro Efra nie jedzie(przynajmniej tak z listy wynika) to kto odbierze klucze do domków, w zeszłym roku mogła je wziąć jedynie osoba na której nazwisko zostały domki zarezerwowane???[/COLOR][/B][/quote]
[B][COLOR=DarkGreen]
Pati mów mi organizator nr 2:eviltong: :p Jak tylko przyjadę idę wszystko załatwić.Efra mi wszystko przekazała. Na miejscu jeszcze dwie osoby muszą mi zapłacić i będzie git.
[/COLOR][/B][QUOTE][B][COLOR=DarkGreen]
[/COLOR][/B]Oleq zastrzeliłeś mnie tym pytaniem ;-) Nie pamiętam jakie numerki domków były w zeszłym roku ;-)[/QUOTE]

[COLOR=DarkGreen][B]Efrunia a ja się tak zapytam: A co pamiętasz z zeszłego roku kochana?[/B][/COLOR]

Posted

[B][COLOR=darkorange]W zeszłym roku mieliśmy z tego co pamniętam domki nr. 13, 14 i 11 (z tego co kojarze 11 był przy ławeczce ale ławeczki zawsze przenieśc można)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]A co do mojego przyjazdu to jesli nie znajde innego transp[ortu będę dopiero na 13:shake:[/COLOR][/B]

Posted

[B][COLOR="DarkGreen"]Mrówa dam ci znać w piątek wieczorem. Wszystko zależy od kierowcy. Ale planujemy wyjechać rano i zająć miejsca. W TYM ROKU NIE DAM SIĘ ZDEPTAĆ W NAMIOCIE. TZN. obrywac linki:angryy: :mad: :p [/COLOR][/B]

Posted

[B][COLOR="DarkGreen"]No tak masz racje - dwa gluty będą robić za atrakcję turystyczną. A powiem ci w tajemnicy, że ktoś chce je bardzo zobaczyć.:cool3: [/COLOR][/B]