nadzieja Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 zgllaszam chec uczesnictwa w zlocie z mim yorkiem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
orzech Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 1 Orzech + 1 Tofik + (namiot do ktorego Asik mnie przygarnie jak bede grzeczny):roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asiunia Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 [quote name='orzech']1 Orzech + 1 Tofik + ([B]namiot do ktorego Asik mnie przygarnie jak bede grzeczny[/B]):roll:[/quote] Hej! Mozesz spac w przedsionku:evil_lol:Tofika oczywiscie biore:loveu: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
orzech Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 [quote name='asiunia']Hej! Mozesz spac w przedsionku:evil_lol:Tofika oczywiscie biore:loveu:[/QUOTE] My niestety jestesmy razem w zestawie i nigdy sie nie rozstajemy :P Twoja propozycja nam nie odpowiada, wiec pojdziemy do oleczka :eviltong: On przynajmniej nas przytuli :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asiunia Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 [quote name='orzech']My niestety jestesmy razem w zestawie i nigdy sie nie rozstajemy :P Twoja propozycja nam nie odpowiada, wiec pojdziemy do oleczka :eviltong: On przynajmniej nas przytuli :D[/quote] Hej! C'est la vie:evil_lol: Pomachac wam?:evil_lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
orzech Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 [quote name='asiunia']Hej! C'est la vie:evil_lol: Pomachac wam?:evil_lol:[/QUOTE] Idz lepiej do kuchni pomachac chochelką bo Ci sie pomidorowa przypali;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asiunia Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 [quote name='orzech']Idz lepiej do kuchni pomachac chochelką bo Ci sie pomidorowa przypali;)[/quote] Hej! Spokojna Twoja..łysa:evil_lol: Dzisiaj pomidorowej niet:shake: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
orzech Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 Przestan juz smiecic czerwonowlosy pokemonie! :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agga Posted February 9, 2007 Author Share Posted February 9, 2007 [B][COLOR=darkgreen]Asiu prosze orzeszkowi ładne legowisko w przedsionku zrobić.:evil_lol:[/COLOR][/B] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaYooK Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 [B]ELO!!! hmmm na zlot sie pisze jak zawsze namiot... moge sie zajac organizacja zlotu tylko po doswiadczeniach zeszlorocznych mam takie uwagi o ktorych napisze pozniej jesli mi powiezycie organizacje pozdro! [/B] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anecioreczek Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 Cioteczki Jak to jest z tym ośrodkiem? Można tam wchodzić jak sie nie nocuje? Pytam bo sie okazało że Kolega ma działke....1 km. od Ośrodka... wiec jakby Co,to moze bym wzieła więcej osób(tyle ze Oni niemaja Psów,jeden z Nich to Kociaż(Asiunia wie który:evil_lol:)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agga Posted February 10, 2007 Author Share Posted February 10, 2007 [INDENT][quote name='PaYooK'][B]ELO!!![/B] [B]hmmm na zlot sie pisze jak zawsze namiot...[/B] [B]moge sie zajac organizacja zlotu tylko po doswiadczeniach zeszlorocznych mam takie uwagi o ktorych napisze pozniej jesli mi powiezycie organizacje [/B] [B]pozdro![/B] [/quote] [B][COLOR=darkgreen]Zaraz dopisze Ciebie.Jesli masz ochote to organizacja jest Twoja. Masz już wprawe. Poprostu musisz prowadzić wszystko dokładnie. Wzeszłym roku uratowałam sytuacje bo to ja miałam liste. Na wszelki wypadek w tym roku też ją będe miała. [/COLOR][/B] [/INDENT] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BORA Posted February 10, 2007 Share Posted February 10, 2007 Agga dopisz mnie i Torę ;) Śpimy w namiocie ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
myszol88 Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 Elo! Możecie mnie troszkę poinformować co i jak? Bo nic nie wiem o zlocie i nigdy na nim nie byłam :eviltong: Jakie są koszty namiocik a domek? Co trzeba ze sobą wziąć? Czym dojeżdżacie do Morska? Chyba pociągiem tak? Jejku tyle pytań mam :eviltong: pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asiunia Posted February 13, 2007 Share Posted February 13, 2007 [quote name='myszol88']Elo! Możecie mnie troszkę poinformować co i jak? Bo nic nie wiem o zlocie i nigdy na nim nie byłam :eviltong: Jakie są koszty namiocik a domek? Co trzeba ze sobą wziąć? Czym dojeżdżacie do Morska? Chyba pociągiem tak? Jejku tyle pytań mam :eviltong: pozdrawiam[/quote] Hej! Wszystkie informacje znajdziesz na pierwszej stronie;) [COLOR=darkgreen][INDENT][B]Domek kempingowy "Brda" na pięć osób. Cena za dobę 130 zł + energia.[/B][/INDENT][INDENT][B]Rozbicie namiotu koło domku w cenie 8 zł za osobę na dobę. [/B] [COLOR=Black]Do Zawiercia dojezdzamy pociagiem(z Katowic,gdzie jest "zbiorka"),a nastepnie do Morska to roznie;) Co do tego co zabrac-hmm jak najmniej zeby nie trzeba bylo duzo nosic:eviltong: [/COLOR][/INDENT][/COLOR] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nadzieja Posted February 13, 2007 Share Posted February 13, 2007 czy mozemy prosic o zapisanie nas do domku Nadzija i AVI -YORK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikikir Posted February 13, 2007 Share Posted February 13, 2007 hej hej:) nowincjuszka ze mnie ale chcetnie pojade na taki zot!:) bylabym z jednym lub z dwoma psiakami i chcialabym w domku i jezeli bylaby taka mozliwosc to jako doczepka do kogos:) tylko zalezy to niestety od terminu;/ pozdrawiam:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
olekg89 Posted February 13, 2007 Share Posted February 13, 2007 Ja jade z 2 psami i namiocik :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
olekg89 Posted February 13, 2007 Share Posted February 13, 2007 Tomasz ja cię do królewskiego kondoma nie wpuszcze(chyba ,ze bedziesz grzeczny). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
myszol88 Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 [quote name='asiunia']Hej! Wszystkie informacje znajdziesz na pierwszej stronie;) [COLOR=darkgreen][INDENT][B]Domek kempingowy "Brda" na pięć osób. Cena za dobę 130 zł + energia.[/B][/INDENT][/COLOR][/quote] Ojejku to znaczy, że za 5 dni zapłacić trzeba 5x130zł = 650zł??? Czy jeśli w domku będzie 5 osób to koszty dzielą się na 5 osób? Przepraszam, że pytam, ale nie mam w tych sprawach w ogóle pojęcia :oops: Chciałabym jechać, ale chyba taniej byłoby śpiochać w namiocie ;) tylko muszę jakiś kupić :eviltong: Hej a jak się ma podróż z psem w pociągu? Płaci się stawkę jak za osobę? Strasznie chciałabym tam pojechać z Danuśką :lol: czy jest już jakiś teoretyczny termin? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
komar Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 cena domku sie dzieli na 5 osob:) za namiot tam w tamtym roku bylo 10 zł... ale to było chyba od osoby w namiocie;P a do namiotu zawsze może cie ktoś miły przygarnąć... np. Olek:evil_lol: A co do podróży z psem to jakos 4 zł chyba kosztuje;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cimi Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 [quote name='komar']A co do podróży z psem to jakos 4 zł chyba kosztuje;)[/QUOTE] Tylko 4 zł, niezależnie od długości trasy ;). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
myszol88 Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 4 zł to rzeczywiście niedużo! :p A co do namiotu, no to jak mnie to i Danuśkę ktoś by musiał przygarnąć :eviltong: pozdrówka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gajuśka Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 [quote name='Agga'][INDENT][INDENT][B][COLOR=darkgreen]Kochani zakładam temacik o zlocie. Myśle, że jak co roku chetni się znajdą.[/COLOR][/B] [B][COLOR=#006400][/COLOR][/B] Bardzo dobry pomysł!! Będziemy z Gajcią na pewno!!! [/INDENT][/INDENT] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
olekg89 Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 Powiem tym którzy jada pierwszy raz ,że organizowane są tam walki psów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts