Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='orzech']1 Orzech + 1 Tofik + ([B]namiot do ktorego Asik mnie przygarnie jak bede grzeczny[/B]):roll:[/quote]
Hej!

Mozesz spac w przedsionku:evil_lol:Tofika oczywiscie biore:loveu:

Posted

[quote name='asiunia']Hej!

Mozesz spac w przedsionku:evil_lol:Tofika oczywiscie biore:loveu:[/QUOTE]

My niestety jestesmy razem w zestawie i nigdy sie nie rozstajemy :P
Twoja propozycja nam nie odpowiada, wiec pojdziemy do oleczka :eviltong:
On przynajmniej nas przytuli :D

Posted

[quote name='orzech']My niestety jestesmy razem w zestawie i nigdy sie nie rozstajemy :P
Twoja propozycja nam nie odpowiada, wiec pojdziemy do oleczka :eviltong:
On przynajmniej nas przytuli :D[/quote]
Hej!

C'est la vie:evil_lol:

Pomachac wam?:evil_lol:

Posted

[quote name='orzech']Idz lepiej do kuchni pomachac chochelką bo Ci sie pomidorowa przypali;)[/quote]
Hej!

Spokojna Twoja..łysa:evil_lol:

Dzisiaj pomidorowej niet:shake:

Posted

[B]ELO!!!

hmmm na zlot sie pisze jak zawsze namiot...

moge sie zajac organizacja zlotu tylko po doswiadczeniach zeszlorocznych mam takie uwagi o ktorych napisze pozniej jesli mi powiezycie organizacje

pozdro!
[/B]

Posted

Cioteczki Jak to jest z tym ośrodkiem?
Można tam wchodzić jak sie nie nocuje?
Pytam bo sie okazało że Kolega ma działke....1 km. od Ośrodka... wiec jakby Co,to moze bym wzieła więcej osób(tyle ze Oni niemaja Psów,jeden z Nich to Kociaż(Asiunia wie który:evil_lol:))

Posted

[INDENT][quote name='PaYooK'][B]ELO!!![/B]

[B]hmmm na zlot sie pisze jak zawsze namiot...[/B]

[B]moge sie zajac organizacja zlotu tylko po doswiadczeniach zeszlorocznych mam takie uwagi o ktorych napisze pozniej jesli mi powiezycie organizacje [/B]

[B]pozdro![/B]
[/quote]

[B][COLOR=darkgreen]Zaraz dopisze Ciebie.Jesli masz ochote to organizacja jest Twoja. Masz już wprawe. Poprostu musisz prowadzić wszystko dokładnie. Wzeszłym roku uratowałam sytuacje bo to ja miałam liste. Na wszelki wypadek w tym roku też ją będe miała. [/COLOR][/B]
[/INDENT]

Posted

Elo!
Możecie mnie troszkę poinformować co i jak? Bo nic nie wiem o zlocie i nigdy na nim nie byłam :eviltong:
Jakie są koszty namiocik a domek? Co trzeba ze sobą wziąć? Czym dojeżdżacie do Morska? Chyba pociągiem tak? Jejku tyle pytań mam :eviltong:
pozdrawiam

Posted

[quote name='myszol88']Elo!
Możecie mnie troszkę poinformować co i jak? Bo nic nie wiem o zlocie i nigdy na nim nie byłam :eviltong:
Jakie są koszty namiocik a domek? Co trzeba ze sobą wziąć? Czym dojeżdżacie do Morska? Chyba pociągiem tak? Jejku tyle pytań mam :eviltong:
pozdrawiam[/quote]
Hej!

Wszystkie informacje znajdziesz na pierwszej stronie;)
[COLOR=darkgreen][INDENT][B]Domek kempingowy "Brda" na pięć osób. Cena za dobę 130 zł + energia.[/B][/INDENT][INDENT][B]Rozbicie namiotu koło domku w cenie 8 zł za osobę na dobę.
[/B]

[COLOR=Black]Do Zawiercia dojezdzamy pociagiem(z Katowic,gdzie jest "zbiorka"),a nastepnie do Morska to roznie;)

Co do tego co zabrac-hmm jak najmniej zeby nie trzeba bylo duzo nosic:eviltong:
[/COLOR][/INDENT][/COLOR]

Posted

hej hej:) nowincjuszka ze mnie ale chcetnie pojade na taki zot!:) bylabym z jednym lub z dwoma psiakami i chcialabym w domku i jezeli bylaby taka mozliwosc to jako doczepka do kogos:) tylko zalezy to niestety od terminu;/ pozdrawiam:)

Posted

[quote name='asiunia']Hej!

Wszystkie informacje znajdziesz na pierwszej stronie;)
[COLOR=darkgreen][INDENT][B]Domek kempingowy "Brda" na pięć osób. Cena za dobę 130 zł + energia.[/B][/INDENT][/COLOR][/quote]

Ojejku to znaczy, że za 5 dni zapłacić trzeba 5x130zł = 650zł??? Czy jeśli w domku będzie 5 osób to koszty dzielą się na 5 osób? Przepraszam, że pytam, ale nie mam w tych sprawach w ogóle pojęcia :oops:
Chciałabym jechać, ale chyba taniej byłoby śpiochać w namiocie ;) tylko muszę jakiś kupić :eviltong:
Hej a jak się ma podróż z psem w pociągu? Płaci się stawkę jak za osobę?
Strasznie chciałabym tam pojechać z Danuśką :lol: czy jest już jakiś teoretyczny termin?

Posted

cena domku sie dzieli na 5 osob:) za namiot tam w tamtym roku bylo 10 zł... ale to było chyba od osoby w namiocie;P a do namiotu zawsze może cie ktoś miły przygarnąć... np. Olek:evil_lol:

A co do podróży z psem to jakos 4 zł chyba kosztuje;)

Posted

[quote name='Agga'][INDENT][INDENT][B][COLOR=darkgreen]Kochani zakładam temacik o zlocie. Myśle, że jak co roku chetni się znajdą.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#006400][/COLOR][/B]
Bardzo dobry pomysł!! Będziemy z Gajcią na pewno!!!
[/INDENT][/INDENT]