nuuska Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='asiunia']Hej! Łaaa ale fajnie:multi:a o znajomosci sie nie martw,chetnie sie spotkamy z Wami przed zlocikiem na jakims spacerku:evil_lol:[/quote] Super, dzięki :) My na spacerek to zawsze jesteśmy chętni a zwłaszcza to to czworonożne cudo :cool1: A mógłby mnie ktoś jeszcze oświecić ile trwa taki zlot? I jak to tak właściwie wygląda? Tzn czy są przewidziane jakieś momenty bardziej zorganizowane czy ogólnie każdy robi co mu się podoba przez cały czas? Quote
KaRa_ Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Taki zlocik trwa 5 dni;) W tamtym roku były dwa wspólne spacery a tak kazdy robil to co chcial:lol: Quote
Anecioreczek Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 9-tego okres dostane...to nie:shake::shake::shake: :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Oczywiscie sobie żartuje:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
komar Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 no ale byly tez spacerki organizowane dla chetnych;D i tych co lubia połazić po skałach i po jaskiniach... i ogolnie poogladac ciekawe miejsca:D a co do mojego wyboru że Norwegia zamiast zlotu to w norwegii mam prace;) ale odpracuje wam to;) Quote
Anecioreczek Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Agga Czy Można dać Sobie ten Link pod Banerek?:> Fajnie By było gdyby nas było jak najwiecej :cool3: Quote
asiunia Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='komar']no ale byly tez spacerki organizowane dla chetnych;D i tych co lubia połazić po skałach i po jaskiniach... i ogolnie poogladac ciekawe miejsca:D a co do mojego wyboru że Norwegia zamiast zlotu to w norwegii mam prace;) [B]ale odpracuje wam to[/B];)[/quote] Hej! a jak?:evil_lol: Quote
asiunia Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='komar']no wiecie ten tego... no... no wiecie:D[/quote] Hej! Ja nie wiem:eviltong: Quote
komar Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 a tak to moze jakies dłusze spacerki zorganizowac??:D np. z Katowic do Poznania;D Quote
nuuska Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='komar']no ale byly tez spacerki organizowane dla chetnych;D i tych co lubia połazić po skałach i po jaskiniach... i ogolnie poogladac ciekawe miejsca:D a co do mojego wyboru że Norwegia zamiast zlotu to w norwegii mam prace;) ale odpracuje wam to;)[/quote] O super, uwielbiam tamtejsze jaskinie :loveu: Ale tej Norwegii to zazdroszczę Quote
asiunia Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Hej! A wogole Grzesiu(:evil_lol:)to ja nie przyjmuje Twojej rezygnacji:-(Kto inny bedzie pil kwasek cytrynowy?:placz: Quote
komar Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 no kwasek to nic:P ale nie zobaczysz mojej latarki;D i nie mow do mnie Grzesiu:D Quote
komar Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 a co do jaskin:D chyba widze ososbe ktora mnie zastapi w oprowadzaniu:D:D i graniu na gitarce;) ale czy wypije kwasek cytrynowy i bedzie równie godna do poświecen:D Quote
asiunia Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='komar']no kwasek to nic:P ale nie zobaczysz mojej latarki;D i nie mow do mnie Grzesiu:D[/quote] Hej! Dobrze Grzesiu:evil_lol: MOJA LATARKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
nuuska Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='komar']a co do jaskin:D chyba widze ososbe ktora mnie zastapi w oprowadzaniu:D:D i graniu na gitarce;) ale czy wypije kwasek cytrynowy i bedzie równie godna do poświecen:D[/quote] Hehe kwasek cytrynowy... no nie wiem muszę przemyśleć, ja w końcu jestem tylko kruchą kobitką. ;) Quote
komar Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 a ja jestem tylko kruchym chłopcem;D... no ale oddaje moje błogosławieństwo w graniu, spiewaniu i oprowadzaniu chetnych po jaskiniach, okiennikach i innych tego typu rzeczach;D Quote
Agga Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 [INDENT][quote name='Anecioreczek']Agga Czy Można dać Sobie ten Link pod Banerek?:> Fajnie By było gdyby nas było jak najwiecej :cool3:[/quote] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=darkgreen][B]Jestem jak najbardziej za.[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=darkgreen][B]Jeśli tylko chcecie to zamieście link pod banerkami swoimi[/B][/COLOR][/FONT] [/INDENT] Quote
kalina. Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Mnie można na liste zapisać?... KalinaM+1 pies+yyy albo namiot albo domek:D Quote
KaRa_ Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='komar']a tak to moze jakies dłusze spacerki zorganizowac??:D np. z Katowic do Poznania;D[/quote] To ja sie za dużo nie przejde:evil_lol: Czuje,ze niedlugo moj dom bedzie postojem dogomanickich podrozy, ale fajnie:lol: :evil_lol: Quote
nuuska Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='komar']a ja jestem tylko kruchym chłopcem;D... no ale oddaje moje błogosławieństwo w graniu, spiewaniu i oprowadzaniu chetnych po jaskiniach, okiennikach i innych tego typu rzeczach;D[/quote] Ale szczęściara ze mnie, dostałam błogosławieństwo w śpiewaniu i graniu jeszcze zanim mnie ktokolwiek usłyszał hehe ;) A co do jaskiń to ja tylko po poziomych mogę oprowadzić, chociaż te bardziej znajome są w okolicach Podlesic/Kostkowic, miałam nadzieję że jednak poznam co nowego ;) Quote
komar Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 ja cie moge poinstruować jak dodtrzec do innych;) ale co do wejscia to do nich trzeba sprzetu i praktyk:d no ale taka jaskinia Berkowa jest całkiem fajna:D i ciasna;) Quote
KaRa_ Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Ja mam nadzieje,ze w tym roku uda mi sie dojsc do tych jaskin:evil_lol: i ze pies znow mi po drodze nie padnie ze zmeczenia:eviltong: i tym razem biore szelki by nie pozyczac:evil_lol: Quote
Anecioreczek Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 oo To ja sądze,że Kora mi Padnie w połowie:lol::lol::lol: Quote
KarolinaS. Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Ja mieszkam blisko także mogę wpasc na jakies spotkanie albo cos ;) Ewentualnie zapraszam do mnie :lol: Quote
Asia & Ginger Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 No to ja też chętna jestem na taki zlocik :cool3:, ale wszystko zależy od terminu (pod koniec sierpnia zaczynam kurs groomingu). A jedyną osobą, którą znam z dogo jest Patikujek (pozdrawiam serdecznie:hand:). Jestem trochę wygodna :eviltong:, więc zdecyduję się na domek i wzięłabym ze sobą 1 lub 2 psy, w zależności od środka transportu. Quote
Recommended Posts