grazyna9915 Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Kciuki pomogły!!! Mała zniosła zabieg rewelacyjnie. Teraz leży w kocyku i drzemie. Niestety musiała się pożegnać z kilkoma ząbkami, ale za to będzie mogła jeść bez bólu. Quote
Rawa Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Zawsze są jakieś wyrzeczenia ;) Bardzo się cieszę :lol: I pozdrowienia dla maleństwa! Quote
Witokret Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Biedactwo kochane :loveu: :loveu: :loveu: Ogromny całus w pycholka ! Quote
grazyna9915 Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Całusa dostała i zaraz potem nochala oblizała.:lol: Wieczorem jedzenia się domagała. Spałaszowała, więcej chciała, ale już nie dostała.:shake: Quote
Kam Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 no to teraz nic, tylko czekać na zdjęcia z nowego domu :loveu: Quote
grazyna9915 Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Piesek zawieziony! Mieszka już w nowym domku z ogrodem. Przyjaźnie machała ogonkiem na widok nowej Pani i bez problemu pozowliła się pogłaskać. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok. Obiecuję, że jutro umieszczę fotki z nowego domu. Quote
Rawa Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Psy wyczuwają dobrych ludzi, więc napewno będzie miała tam dobrze ;) Super, że kolejny psiak mógł znaleźć przyjaciela! Quote
carolinascotties Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Zajrzałam tu dopiero teraz i...chciałam Wam powiedzieć,że bardzo, bardzo się cieszę... Pozdrawiam WAs , piękną psinkę i Nową Rodzinę ;) Quote
grazyna9915 Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Przepraszam, że wczoraj nie wkleiłam zdjęć, ale zawoziłam kolejnego pieska do nowego domu i po powrocie nie miałam już sił. A oto fotki: Quote
grazyna9915 Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Dianeczko ja też bardzo lubię obie panie. Z najświeższych informacji wiem, że Sara opanowała ogród i rozpanoszyła się tam na całego. Quote
carolinascotties Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 :multi: piękne zdjęcia!!!! Ale Sara jest szczęśliwa!!!!!! :loveu: Quote
Witokret Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 :loveu::multi: :multi: :multi: Wspaniałe wieści :lol: Baaardzo się cieszymy, że to maleńkie cudeńko ma juz swój własny domek :loveu: Chwała Ci za to Grażynko, że ją zabrałaś !!! Wszystkiego dobrego w nowym domku Saruniu :loveu: Quote
grazyna9915 Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Witokret chwała to tym paniom które ją zabrały i zobaczyły w niej kochanego przytulaska, chwała to Wam za pomoc i dodawanie otuchy. I mam jeszcze jedną prośbę w domu mam kolejnego biedaczka, może zechcecie go odwiedzić? Oto jego wątek: http://www2.dogomania.pl/forum/showt...=1#post3820512 Quote
Rawa Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 No to teraz jest królową ogrodu :lol: Sarka wygląda na baaaaaaaardzo szczęśliwą :loveu: I do pyszczka jej w tym ubranku ;) Quote
Kam Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 ale ma Sara ma kochane pańcie i piękny ogród!:multi: a nowy "nabytek" tyz pikny! Quote
grazyna9915 Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Kam masz rację. Pancie są przekochane, a ogród robi duże wrażenie. Quote
Rawa Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Wiem, podnoszę stary wątek, ale ciekawa jestem co tam słychać u Sarci? Quote
Ada-jeje Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 :multi::multi::multi::multi::multi: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
grazyna9915 Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Dianeczka napisał(a):Wiem, podnoszę stary wątek, ale ciekawa jestem co tam słychać u Sarci? Oj, sama chętnie bym się dowiedziała co u niej słychać. Muszę ją odwiedzić, jak ją zobaczę to na pewno napiszę. Natomiast rudy facet ze zdjęcia powyżej był u mnie w sobotę i niedzielę. Chudzielas ma kilka kilogramów więcej. Quote
Recommended Posts