Jump to content
Dogomania

Xv Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych, Wrocław, 29-30.09.2007

Recommended Posts

• Replies 764
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gosiapk']Znacie kogoś z Warszawy kto jedzie na wystawę do Wrocławia w sobotę? :cool3:[/quote]

Z tego co wyczytałam w podróżach - jest busik organizowany. Zerknij tam,może jeszcze miejsca są :-).

Posted

[quote name='Gosiapk']Potrzymasz mi jedną sunię, gdy z drugą będę w ringu? :)[/quote]
Nie ma problemu :) Tylko podaj mi numer ringu i swój katlogowy, to po tym Cię znajdę :)

Posted

[quote name='Cavisia']Z tego co wyczytałam w podróżach - jest busik organizowany. Zerknij tam,może jeszcze miejsca są :-).[/quote]
:lol: To ja próbuję zorganizowac kilka osób na busa, bo nie mam transportu innego :lol:

Dzięki. Przynajmniej ktos przeczytał moje ogłoszenie :)

[quote name='Korenia']Nie ma problemu :) Tylko podaj mi numer ringu i swój katlogowy, to po tym Cię znajdę :)[/quote]
Dam namiary jak tylko otrzymam potweirdzenie, na razie niedotarło. :shake:

Posted

o 15.00 zadzwoniłam do ZK i włączyłam automatyczne wybieranie-po 41 minutach udało się :multi:. Sucz przyjęta, stawka niestety nie dokońca poznana, bo P. niewyraźnie mówiła, ale i tak się cieszę to tylko 5 nas :multi:

Posted

[quote name='Atena']Ja będę w sobotę z aparatem.
teraz tylko muszę zdecydować którym rasą robić zdjecia ;).

[B]Korenia[/B]- może uda nam sie spotkać w sobotę :)[/quote]
SEalyham terriery

Posted

[quote name='Asiaczek']Widziałam. Baski wchodzą o 10:00.:lol:
pzdr.[/quote]
Setery ang. o 13:30 :roll: Od kiedy to najpierw wchodza gordony a na koncu anglisie, zawsze jest odwrotnie ;) A baskow to sporo widze!

Posted

wiecie co oni nawet pokrecili kolejnosc stawki na 5 suk wchodze ostatnia na ring a imie mojego psa zaczyna sie na litere C i wiem ze suki przede mna maja imiona na literki dalsze w alfabecie hmmmm...:roll:

Posted

[quote name='Agasia']Setery ang. o 13:30 :roll: Od kiedy to najpierw wchodza gordony a na koncu anglisie, zawsze jest odwrotnie ;) A baskow to sporo widze![/quote]

Przypomina to kolejnosc z Rumuni:-)
Mamy konkurenta w szczeniakach i 4 konkurentki w suniach Championach.
Wogóle stawka spora 34 rude to juz cos, chyba nawet wiecej jak na klubowce bylo:diabloti:

Mam wolne miejsce w aucie z Krakowa w niedziele

Posted

[quote name='Tecia']Przypomina to kolejnosc z Rumuni:-)
Mamy konkurenta w szczeniakach i 4 konkurentki w suniach Championach.
Wogóle stawka spora 34 rude to juz cos, chyba nawet wiecej jak na klubowce bylo:diabloti:

Mam wolne miejsce w aucie z Krakowa w niedziele[/quote]
Oby sędziowanie nie bylo rumunskie.. :eviltong: Anglikow tez ponad 20 - jak "egzotyczny" (dla seterow ;) ) sędzia to i zgloszenia są.

Posted

[quote name='Agasia']Oby sędziowanie nie bylo rumunskie.. :eviltong: Anglikow tez ponad 20 - jak "egzotyczny" (dla seterow ;) ) sędzia to i zgloszenia są.[/quote]

Ja na rumunskie sedziowanie nie narzekam:-), bylam na 3 CACIB-ach i przywiozlam CACIBA i dwa res.CACIB-y :evil_lol: więc zlego slowa nie powiem na ich sedziowanie :evil_lol:.

Posted

[quote name='Tecia']Ja na rumunskie sedziowanie nie narzekam:-), bylam na 3 CACIB-ach i przywiozlam CACIBA i dwa res.CACIB-y :evil_lol: więc zlego slowa nie powiem na ich sedziowanie :evil_lol:.[/quote]
Ja z tamtych regionow to i miejsca na BIS przywozilam... :diabloti: Mimo wszystko wolalabym, aby polskie wystawy szly w innym kierunku... :razz: Ale osiagniecia moga zostac rumunskie :evil_lol: