Marihuana Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 My otrzymalismy juz potwierdzenie i numerki. Jak dzwoniłam o stawke nie miałam zadnych problemów. Panie podały mi wszystko co chicałam. Quote
Cavisia Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [quote name='Gosiapk']Znacie kogoś z Warszawy kto jedzie na wystawę do Wrocławia w sobotę? :cool3:[/quote] Z tego co wyczytałam w podróżach - jest busik organizowany. Zerknij tam,może jeszcze miejsca są :-). Quote
Korenia Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [quote name='Gosiapk']Potrzymasz mi jedną sunię, gdy z drugą będę w ringu? :)[/quote] Nie ma problemu :) Tylko podaj mi numer ringu i swój katlogowy, to po tym Cię znajdę :) Quote
Atena Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Ja będę w sobotę z aparatem. teraz tylko muszę zdecydować którym rasą robić zdjecia ;). [B]Korenia[/B]- może uda nam sie spotkać w sobotę :) Quote
Gosiapk Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [quote name='Cavisia']Z tego co wyczytałam w podróżach - jest busik organizowany. Zerknij tam,może jeszcze miejsca są :-).[/quote] :lol: To ja próbuję zorganizowac kilka osób na busa, bo nie mam transportu innego :lol: Dzięki. Przynajmniej ktos przeczytał moje ogłoszenie :) [quote name='Korenia']Nie ma problemu :) Tylko podaj mi numer ringu i swój katlogowy, to po tym Cię znajdę :)[/quote] Dam namiary jak tylko otrzymam potweirdzenie, na razie niedotarło. :shake: Quote
jefta Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 o 15.00 zadzwoniłam do ZK i włączyłam automatyczne wybieranie-po 41 minutach udało się :multi:. Sucz przyjęta, stawka niestety nie dokońca poznana, bo P. niewyraźnie mówiła, ale i tak się cieszę to tylko 5 nas :multi: Quote
olaglowka Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [quote name='Atena']Ja będę w sobotę z aparatem. teraz tylko muszę zdecydować którym rasą robić zdjecia ;). [B]Korenia[/B]- może uda nam sie spotkać w sobotę :)[/quote] SEalyham terriery Quote
Asiaczek Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 A ja nadal nie ma potwierdzenia...:shake: Pzdr. Quote
jefta Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [quote name='Asiaczek']A ja nadal nie ma potwierdzenia...:shake: Pzdr.[/quote]dostałaś pw? Quote
Asiaczek Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [B]Jefta[/B] - tak. Za chwilę napiszę odpowiedź.:lol: pzdr. Quote
Sydney00 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Ja dzisiaj dostalam potwierdzenie zgloszenia ;) Quote
Błyskotka Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Dali plan sędziowania :crazyeye:. Quote
Asiaczek Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Widziałam. Baski wchodzą o 10:00.:lol: pzdr. Quote
Agasia Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [quote name='Asiaczek']Widziałam. Baski wchodzą o 10:00.:lol: pzdr.[/quote] Setery ang. o 13:30 :roll: Od kiedy to najpierw wchodza gordony a na koncu anglisie, zawsze jest odwrotnie ;) A baskow to sporo widze! Quote
Elitesse Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 niemozliwe !!! juz lece patrzec :-o Quote
Paulina87 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 mamy 10 suczek w klasie :nerwy::lying::nerwy: Quote
jovanna Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 wiecie co oni nawet pokrecili kolejnosc stawki na 5 suk wchodze ostatnia na ring a imie mojego psa zaczyna sie na litere C i wiem ze suki przede mna maja imiona na literki dalsze w alfabecie hmmmm...:roll: Quote
Elitesse Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 **** jak zawsze mini cz-sr byli pierwsze a srednie ostatnie to w tym roku s a razem :placz: Quote
Tecia Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [quote name='Agasia']Setery ang. o 13:30 :roll: Od kiedy to najpierw wchodza gordony a na koncu anglisie, zawsze jest odwrotnie ;) A baskow to sporo widze![/quote] Przypomina to kolejnosc z Rumuni:-) Mamy konkurenta w szczeniakach i 4 konkurentki w suniach Championach. Wogóle stawka spora 34 rude to juz cos, chyba nawet wiecej jak na klubowce bylo:diabloti: Mam wolne miejsce w aucie z Krakowa w niedziele Quote
Agasia Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='Tecia']Przypomina to kolejnosc z Rumuni:-) Mamy konkurenta w szczeniakach i 4 konkurentki w suniach Championach. Wogóle stawka spora 34 rude to juz cos, chyba nawet wiecej jak na klubowce bylo:diabloti: Mam wolne miejsce w aucie z Krakowa w niedziele[/quote] Oby sędziowanie nie bylo rumunskie.. :eviltong: Anglikow tez ponad 20 - jak "egzotyczny" (dla seterow ;) ) sędzia to i zgloszenia są. Quote
Tecia Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='Agasia']Oby sędziowanie nie bylo rumunskie.. :eviltong: Anglikow tez ponad 20 - jak "egzotyczny" (dla seterow ;) ) sędzia to i zgloszenia są.[/quote] Ja na rumunskie sedziowanie nie narzekam:-), bylam na 3 CACIB-ach i przywiozlam CACIBA i dwa res.CACIB-y :evil_lol: więc zlego slowa nie powiem na ich sedziowanie :evil_lol:. Quote
efra-husky Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='Paulinka18']mamy 10 suczek w klasie :nerwy::lying::nerwy:[/quote] Paulinka nie przejmuj się u nas jest 13 :evil_lol: Quote
Ewelinaa Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Pilnie szukam transportu do Wrocławia 1 osoba + york. Mieszkam między Rzeszowem a Lublinem Quote
Agasia Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='Tecia']Ja na rumunskie sedziowanie nie narzekam:-), bylam na 3 CACIB-ach i przywiozlam CACIBA i dwa res.CACIB-y :evil_lol: więc zlego slowa nie powiem na ich sedziowanie :evil_lol:.[/quote] Ja z tamtych regionow to i miejsca na BIS przywozilam... :diabloti: Mimo wszystko wolalabym, aby polskie wystawy szly w innym kierunku... :razz: Ale osiagniecia moga zostac rumunskie :evil_lol: Quote
Recommended Posts