olaglowka Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 -Magda- napisał(a): BOS mocny apricot, nie mam katalogu więc nic więcej nie wiem. Ania. Była to suczka z Rosji była ona bodajże w klasie Otwartej.W średniakach BOBa wzieła Suczka z Rosji(tak przynajmiej mowila mi forumowa JoannaG)
Gośka Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Ola masz katalog? Jak będziesz miała chwilę to wklep wszystkie pudle, może uda się wspólnymi siłami uzupełnić wyniki.
aneta Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 PUDEL DUŻY APRICOT - SREBRNY piesklasa otwarta Flash-Dance von der Goetheklause maść ? Lang Kristin wynik ? PUDEL DUŻY BIAŁY - BRĄZOWY - CZARNY piesklasa szczeniąt BIRINO Nontiscordardimeczarny Kubić Maria ? piesklasa młodzieży QUANE WHITE LOVE STAR NEMObiały Mokwa-Tarnowska Iwona ? piesklasa pośrednia QUERUS WHITE ENVISANbiały Konefał Justyna ? piesklasa pośrednia DREAMS COME TRUE VIVA FOREVERtbiały Heinl Yvonne ? sukaklasa szczeniąt BELLA-BATILDA NontiscordardimeczarnaLicznerski Krystian ? PUDEL MINIATUROWY APRICOT - RED - SREBRNY suka klasa pośrednia DIZA FLEICH IMPOZANTNAYA SHTUCHKA? Efimovich N., A. Berezina ? suka klasa pośrednia BONI Kudłaty Kłębusze apricot Kuźlecka Eugenia ? suka klasa otwarta KORA z Pokusowego Gaju apricot Pokusa Ewa ? suka klasa otwarta DORIS Karmazynowy Błękit apricot Stachowiak M. ? sukaklasa otwarta FIERY DANCE BAD OF ROSE ? Valuzhevich T. ? PUDEL MINIATUROWY BIAŁY, BRĄZOWY, CZARNY piesklasa pośrednia TORRI Kamaweda czarny Jaworska Danuta ? piesklasa otwarta SUMMER TIME Lindeza (FCI) czarny Rachwalska Violetta, Danuta Białek ? piesklasa championów Kudos LEXUS czarny Reglińska Anna ? sukaklasa pośrednia MISS NEGREY od Lalanki czarna Joanna Głogowska ? sukaklasa otwarta TANA Kamaweda czarna Wysłocka Jolanta ? sukaklasa championów SARA Szemrowicki Dworek biała Małgorzata Kwapisz ? sukaklasa championów POWER OF LOVE Lindeza FCI czarna Rachwalska Violetta? sukaklasa weteranów MELODY OF LOVE Lindeza FCI czarna Rachwalska Violetta? PUDEL ŚREDNI BIAŁY BRĄZOWY CZARNY piesklasa młodzieży BASCO Fantazia Brown brązowy Gałuszka Ewa ? piesklasa otwarta GRACJAN ANTHONY Złocisty JAstrun czarny Panieńska-Konecka Anna ? piesklasa championów ARIS Fantazia Brown brązowy Gałuszka Ewa ? sukaklasa pośrednia TAMMY MAY Złocisty Jasturn czarna Bednarkiewicz Maria, Karolina Bednarkiewicz ? sukaklasa pośrednia Vlastitelnitsa Tmy Iz Yantarnoy Strany ? Chernova Olga ? sukaklasa otwarta ASKIA der Schwarze Traum czarna Bednarkiewicz Maria ? PUDEL TOY piesklasa młodzieży FORTUNO MIO AMORE Bi-Bi biały Cisowska Aneta, D.P. Sapała ? piesklasa młodzieży Finigan SNOW-ROF URSI BADI biały Szczepański Michał ? sukaklasa młodzieży DURANTE VITA ANDER LAKI STAR ? Efimovich N. ? sukaklasa młodzieży SAMALIN MARY-MOTTA ? Gabranova L. ? sukaklasa pośrednia BLACK FIONA MEUS AMICUS czarna Toruń Małgorzata ? sukaklasa championówSalina Westen BARBIE czarna Róg Elżbieta, Aneta Cisowska ? wg. stawki z Klubu Pudla
Gośka Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [quote name='-Magda-']SOPOT CACIB 2007 PUDEL DUŻY (b,b,c) psy-klasa szczeniąt BIRINO Nontiscordardime 1 w.o psy-klasa młodzieży Quane White LOVE STAR NEMO- bdb psy-klasa pośrednia DREAMS COME TRUE Viva Forever-nb QUERUS White Envisan-1 dosk CWC CACIB BOB suki-klasa szczeniąt BELLA BATILDA Nontiscordardime- 1 w.o BOB Puppy No to w dużych wiemy, a jak reszta?
olaglowka Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Gośka napisał(a):Ola masz katalog? Jak będziesz miała chwilę to wklep wszystkie pudle, może uda się wspólnymi siłami uzupełnić wyniki. Nie ja nie mam katalogu, wogule nie bylo mnie na wystawie :) To wiem od znajomej ;)
Betti Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Gośka, Ja katalogu też nie mam bo nie wystawiałam, ale trzeba będzie sklecić, to to co ja wiem: SUMMER TIME Lindeza : I, złoty, CWC, res, CACIB - w ten sposób Moris zakończył Championat Polski!!!! :laola: KUDOS LEXUS : I, złoty, CWC, CACIB, BOS MISS NEGRI od Lalanki : I, złoty, CWC, CACIB, BOS, BOB TANA Kamaweda : BDB POWER OF LOVE Lindeza : I, złoty, CWC, res. CACIB MELODY OF LOVE Lindeza: :loveu: I, best weteran Salina Westen BARBIE : I złotyCWC,CACIB,BOS,BOB w toyach było dużo bdb z tego co wiem a BIRINO cud miód i orzeszki i z Anią na ringu piękny!!! z resztą sunia też - wogóle te szczeniątka śliczności. zdjęcia jakieś mam, sprawdzę wieczorem.
IraKa Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 A kto się wybiera do Wrocławia na wystawę ? Bo nie wiem czy nastawiać się na ploty ;) czy może pomogłabym p. Oparze na ringu:cool1:
Joanna G Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 IraKa napisał(a):A kto się wybiera do Wrocławia na wystawę ? Bo nie wiem czy nastawiać się na ploty ;) czy może pomogłabym p. Oparze na ringu:cool1: A to plotkara :cool3: :mad: :cool3: hehheeee. A tak poważnie to my sie pojawimy z Negry i Daisy :) i Pani Alina z Amisiem :)
Joanna G Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 I informacja od Iwonki Guz ,ona tez będzie ze swoimi "dziećmi" Broccą Fatimą i Birino :)
Gośka Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [quote name='aneta']PUDEL DUŻY APRICOT - SREBRNY piesklasa otwarta Flash-Dance von der Goetheklause maść ? Lang Kristin wynik ? PUDEL DUŻY BIAŁY - BRĄZOWY - CZARNY pies klasa szczeniąt BIRINO Nontiscordardime czarny Kubić Maria -1 w.o klasa młodzieży QUANE WHITE LOVE STAR NEMO biały Mokwa-Tarnowska Iwona - bdb klasa pośrednia QUERUS WHITE ENVISAN biały Konefał Justyna -1 dosk CWC CACIB BOB klasa pośrednia DREAMS COME TRUE VIVA FOREVERtbiały Heinl Yvonne - nieobecny suka klasa szczeniąt BELLA-BATILDA Nontiscordardime czarna Licznerski Krystian -1 w.o, BOB Puppy PUDEL MINIATUROWY APRICOT - RED - SREBRNY suka klasa pośrednia DIZA FLEICH IMPOZANTNAYA SHTUCHKA? Efimovich N., A. Berezina ? suka klasa pośrednia BONI Kudłaty Kłębusze apricot Kuźlecka Eugenia ? suka klasa otwarta KORA z Pokusowego Gaju apricot Pokusa Ewa ? suka klasa otwarta DORIS Karmazynowy Błękit apricot Stachowiak M. ? suka klasa otwarta FIERY DANCE BAD OF ROSE ? Valuzhevich T. - CWC, BOS, CACIB PUDEL MINIATUROWY BIAŁY, BRĄZOWY, CZARNY pies klasa pośrednia TORRI Kamaweda czarny Jaworska Danuta -dosk. CWC pies klasa otwarta SUMMER TIME Lindeza (FCI) czarny Rachwalska Violetta, Danuta Białek -dosk.CWC, res.CACIB pies klasa championów Kudos LEXUS czarny Reglińska Anna -I, CWC, CACIB, BOS suka klasa pośrednia MISS NEGREY od Lalanki czarna Joanna Głogowska - I, CWC, CACIB, BOS, BOB suka klasa otwarta TANA Kamaweda czarna Wysłocka Jolanta -BDB suka klasa championów SARA Szemrowicki Dworek biała Małgorzata Kwapisz -dosk.II suka klasa championów POWER OF LOVE Lindeza FCI czarna Rachwalska Violetta - dosk. CWC,res.CACIB suka klasa weteranów MELODY OF LOVE Lindeza FCI czarna Rachwalska Violetta - naj.wet PUDEL ŚREDNI BIAŁY BRĄZOWY CZARNY pies klasa młodzieży BASCO Fantazia Brown brązowy Gałuszka Ewa -nieobecny pies klasa otwarta GRACJAN ANTHONY Złocisty JAstrun czarny Panieńska-Konecka Anna --CWC,CACIB,BOS pies klasa championów ARIS Fantazia Brown brązowy Gałuszka Ewa -nieobecny suka klasa pośrednia TAMMY MAY Złocisty Jasturn czarna Bednarkiewicz Maria, Karolina Bednarkiewicz -nieobecny suka klasa pośrednia Vlastitelnitsa Tmy Iz Yantarnoy Strany ? Chernova Olga --CWC,CACIB,BOS,BOB suka klasa otwarta ASKIA der Schwarze Traum czarna Bednarkiewicz Maria -nieobecny PUDEL TOY pies klasa młodzieży FORTUNO MIO AMORE Bi-Bi biały Cisowska Aneta, D.P. Sapała ? pies klasa młodzieży Finigan SNOW-ROF URSI BADI biały Szczepański Michał ? suka klasa młodzieży DURANTE VITA ANDER LAKI STAR ? Efimovich N. ? suka klasa młodzieży SAMALIN MARY-MOTTA ? Gabranova L. ? suka klasa pośrednia BLACK FIONA MEUS AMICUS czarna Toruń Małgorzata ? suka klasa championów Salina Westen BARBIE czarna Róg Elżbieta, Aneta Cisowska - I CWC,CACIB,BOS,BOB wg. stawki z Klubu Pudla No to częściowo uzupełnione
olaglowka Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 FIERY DANCE BAD OF ROSE ? Valuzhevich T. CWC&BOS&CACIB mam zdjecie tej suczki, ale oczywiscie nie potrafi wstawiac na dogo. Pzdr Ola
Gośka Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Musisz umieścić zdjęcie w internecie, ja używam polskiego www.fotosik.pl i potem wklejasz tutaj adres obrazka klikając na ikonkę "wstaw obrazek". Albo podeślij do mnie na maila to umieszczę [email protected]
olaglowka Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [quote name='Gośka']Musisz umieścić zdjęcie w internecie, ja używam polskiego www.fotosik.pl i potem wklejasz tutaj adres obrazka klikając na ikonkę "wstaw obrazek". Albo podeślij do mnie na maila to umieszczę [email protected] Za duzo techniki i sie czlowiek gubi ;) Wyśle zdjecia na maila pozniej :)
bizab Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 WRÓCIŁAM Z BUŁGARII DANTE wystapił w czterech wystawach i 4x BOB 2X CAC 2X CACIB od 28-07-2007 DANTE JEST 1/ CZEMPIONEM BUŁGARII 2/ CZEMPIONEM MACEDONI 3/CZEMPIONEM BAŁKANÓW 4/ GRAND CZEMPIONEM BUŁGARII
bizab Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Dante Wrócil Z Bułgarii Gdzie Zdobył 4 Czempionaty Bułgarii Macedonii Bałkanówi Czempion Grand Czempion Bułgarii
Gośka Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 [quote name='olaglowka'] FIERY DANCE BAD OF ROSE ? Valuzhevich T. CWC&BOS&CACIB Pzdr Ola a oto zdjęcia
PATIszon Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 [quote name='bizab']Dante Wrócil Z Bułgarii Gdzie Zdobył 4 Czempionaty Bułgarii Macedonii Bałkanówi Czempion Grand Czempion Bułgarii A ja slyszalam, owszem i gratulacja dla przyszywanego brata:cool3: Kimi jest pelna podziwu,ale w slady nie pojdzie. Zbyt duza frajde sprawia jej tytlanie sie w blocie/wodzie/piachu/szutrze i wszelkich patyczkach roznej masci.:evil_lol: A pancia ma slaba silna wole jesli chodzi o platanie papilotow:shake:
martyna. Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 [quote name='bizab']WRÓCIŁAM Z BUŁGARII DANTE wystapił w czterech wystawach i 4x BOB 2X CAC 2X CACIB od 28-07-2007 DANTE JEST 1/ CZEMPIONEM BUŁGARII 2/ CZEMPIONEM MACEDONI 3/CZEMPIONEM BAŁKANÓW 4/ GRAND CZEMPIONEM BUŁGARII WIELKIE GRATULACJE :loveu: A teraz stawka na Toruń : Pudel Duży(b,b,c) Querus White ENVISAN - pies,posrednia,wł.Konefał Justyna SARA Szemrowicki Dworek - suka,otwarta,wł.Nowak Krystyna Pudel miniaturowy(a,s) BONI Kudłaty Kłębuszek - suka,pośrednia,wł.Kuźlecka Eugenia Pudel toy RASCAL ADCENTURER Crista Mini - pies,szczenięta,wł.Wilczek Marcin FORTUNO MIO AMORE Bi-Bi - pies,młodzieży,wł.D.P.Sapała,A.Cisowska BABY Partenon - suka,championów,wł.Pietraszek Mariola
Gośka Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 W Rzeszowie Ford Best of Group, Bil II Best of Group:crazyeye::multi::multi::multi::sweetCyb: Iwonko dzięki za pokazanie Forda:happy1::buzi: Oczywiście dla mojego Tz-ta też :calus:, coś czuję że już się nie będzie mógł wymigać:painting:
MagicJohnson Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 bizab, gratulujemy tak wielu zwycieztw, suuuuper! :thumbs: Goska, ogromne gratulacje, dwa pudelki na pudle i te - jednego wlasciciela... :BIG: :bigcool: :terazpol: a kto sedziowal pudelkow na ringu i w grupie?:cool3:
Gośka Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Dzięki MagicJohnson:p Całą grupę IX sędziował pan Adam Ostrowski, grupę też ten sam sędzia:multi: Strasznie się cieszę, szczególnie ze zwycięstwa Forda.:loveu:
Gośka Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Już nie mogę się doczekać kiedy chłopaki przyjadą;) A to zdjęcie znalazłam w "wystawach", robione przez Dalmatynkaa
martyna. Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Goska, gratuluje !!:Rose: W Toruniu Uno wywalczył lok.1.,zw.mł.,NJwR :Cool!: Pozdrawiam
.ania Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 GRATULACJE!!! Fordzik super się trzyma :multi: A jak poszło w Toruniu? Ania.
Recommended Posts