Gośka Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Martyna2006 gratulacje dla Uno :laola: Bizab dopiero teraz zauważyłam twój post. Ogromne gratulacje dla Dantego.:cunao::thumbs:
MagicJohnson Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 -Magda- napisał(a):GRATULACJE!!! Fordzik super się trzyma :multi: A jak poszło w Toruniu? Ania. Aniu, ja tak rozumiem, ze w Bialymstoku bedzie Szelma z Joykiem konkurowac :loveu: :diabloti: czy juz sie szykujecie do wystawy?:cool3:
Śnieżynka Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Zaraz powstawiam zdjęcia pudliszonków :) mam wszystkie moze nie jakies artystyczne ale są :) a Fordzia to mam z 10 jak i nie więcej :)
olaglowka Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Gratulacje dla Wszystkich !!!!!!!!!! W Szczególności dla Chłopaków od Gośki !!!
Gośka Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Śnieżynka to czekam niecierpliwie, ja jeszcze nie wiem co moi popstrykali, bo jadą i jadą :angryy:
Śnieżynka Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 I wymiziaj Fordzika bo ja nie miałam kiedy jak sie rozpędził z wygrywaniem tak nie złapałam go po weteranach... i tego malego czarnego jelsi Twoje tym bardizej przeslodka kochana maskotka :)
.ania Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 MagicJohnson napisał(a):Aniu, ja tak rozumiem, ze w Bialymstoku bedzie Szelma z Joykiem konkurowac :loveu: :diabloti: czy juz sie szykujecie do wystawy?:cool3: A no będą konkurować :lol: a szykować zaczniemy się od jutra :evil_lol: dziś ma ostatni dzień wakacji :diabloti: Ania.
Śnieżynka Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 [quote name='Gośka']Śnieżynka to czekam niecierpliwie, ja jeszcze nie wiem co moi popstrykali, bo jadą i jadą :angryy: To ja specjalnie dla Ciebie Ford :)
Gośka Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Śnieżynka DZIĘKI za piękne fotki. Moi porobili, ale oczywiście byle co:shake: Zaraz popatrzę co tam jest, obrobię i wstawię.
Ewelinaa Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='Śnieżynka']Gość: [quote name='Śnieżynka']C.D. Czarny Toy: Apricot miniaturka: Śnieżynka Czy ja mogę sobie skopiować dla siebi i na strone do mnie zdjecia tego oto maszego dziecka ?! a kilka moich zdjęć z wystawy jest tutaj http://picasaweb.google.pl/karmazynowyblekit/Wystawa
Gośka Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 No dobra coś tam wybrałam, ale z 300 zdjęć które zrobili nadaje się jakaś 1/3. Ford kto mi dorobił rogi:diabloti::lol:
Gośka Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Bil trening - maszerują:lol: postawa:evil_lol: chyba coś nie wyszło - jeszcze raz i już na stole
Gośka Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 i jeszcze rzut okiem krok w krok, trening przyniósł efekty:lol:
Śnieżynka Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='Ewelinaa']Śnieżynka Czy ja mogę sobie skopiować dla siebie i na strone do mnie zdjecia tego oto maszego dziecka ?! No pewnie że możesz tam były dwa morleki ale chyab tylko jeden pojawił sie na ocenie przynajmniej ja drugiego nie zauważyłam na ringu a tylko za.... jak cos jeszcze znajde to moge na meial wysłać bo wybierałam te lepsze ....
Gośka Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 nie wiem co to za pudle, może ktoś będzie się orientował i podpisze
Recommended Posts