KingToy's Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 ogromne GRATULACJE !!!!! wszystkie prezentowane pudelki są przecudne !!! a zdjęcia ( ujęcia ) - SUPER !! i ..faktycznie .....wyjatkowo przepięknie (jak zwykle zresztą) zaprezentował się ... Skipper z Jakubkiem w tle........ moje wyrazy uznania dla wszystkich wystawców !!!!!! i raz jeszcze - najszczersze GRATULACJE !!!! Podziękowania autorom fotografii !!! nie mogę uczestniczyc w większosci tych wspaniałych imprez , czego ogromnie żałuję ..... Żyjemy (mieszkamy) na ,,szarym końcu świata'' , skąd wszędzie jest ...jakoś tak ...... daleko.... ( co też nie jest bez znaczenia ..) .... jednakże dzięki Wam (tu , na forum) mogę choc nacieszyć oczy .... Duża buźka od Toy's Group + 1 dwarf [IMG]http://rh.foto.radikal.ru/0707/2e/21547f58272f.jpg[/IMG]
Ewelinaa Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote=KingToy's;6388192] [url]http://rh.foto.radikal.ru/0707/2e/21547f58272f.jpg[/url][/quote] Zdjęcie jest superowskie !!!! Ale nie widzę małej apricotki toyki ?!?!?!
KingToy's Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 ...czyżby ta wiewiórka cię interesowala ..?? aaaa ... stęskniłaś się za widokiem malego skręconego ,,gremlinsa''...??? proszę bardzo , ... doczka Beybika ,,JAMAICA LOVE SONG EARL's LEGEND'' - czylim MAYECZKA 4,5 month owner :,, BEYOND THE TIME'' [IMG]http://ra.foto.radikal.ru/0707/93/6a013a5c1494.jpg[/IMG] Ps/. hahaha [U], Ewelinka , teraz czekam na rewanż - [/U] foto od Ciebie: ,,cala Wasza gromadka usadzona na baczność i z powagą.... conajmniej jak na wymarsz do koscioła .. hahaha opanujesz taką gromadkę mlodocianych urwipołkow ...? Wiesz co..., tylko te posty moze przeniesmy na temat : ,,pudlowe beybiki i papiki'' i co tam slychac u Chaneeellllll..? pozdrowko
Ewelinaa Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote=KingToy's;6389824] [url]http://ra.foto.radikal.ru/0707/93/6a013a5c1494.jpg][/url] Ps/. hahaha [U], Ewelinka , teraz czekam na rewanż - [/U] foto od Ciebie: ,,cala Wasza gromadka usadzona na baczność i z powagą.... conajmniej jak na wymarsz do koscioła .. hahaha opanujesz taką gromadkę mlodocianych urwipołkow ...? Wiesz co..., tylko te posty moze przeniesmy na temat : ,,pudlowe beybiki i papiki'' i co tam slychac u Chaneeellllll..? pozdrowko[/quote] piękna ta pani wiewóreczka :) A jak już urosła :) Śliczna dziewczyneczka FANTASTYCZNY soczysty kolor !!! zdjecia Chanelki z programu "Kawa czy Hertaba" można obejrzeć tutaj [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75603[/URL]
Joanna G Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Wrócilismy z Koszalina ,pogoda okropna od momentu wystawiania pudli czyli około godz.11.30 do samego BIS-a ulewa . [SIZE=5][COLOR=blue]Miss Negry od Lalanki [COLOR=purple]klasa pośrednia ,lokata 1 CWC,BOS oraz BOB.[/COLOR][/COLOR][/SIZE] [COLOR=black]Niestety na grupie juz nam nie poszło.[/COLOR]
Joanna G Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Przepraszam ,że odskocze od tematu ale potrzebuje Waszej pomocy !! Prosze zaglądnijcie tutaj [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75119[/URL] i jeśli ktos będzie miał ochote prosze o pomoc . Z góry dziekuje .
Andrea.K Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 [B]Krajowa wystawa Mladá Boleslav, CZ[/B] [COLOR=blue][B]HUGO BOSS[/B] Marco Bohemica[/COLOR] - [COLOR=magenta]CAC, Zwyciezca Krajowy, BOB, [B]BOG-3[/B], ChCZ[/COLOR] :multi: :multi: :multi:
martyna. Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 [U]Gratulacje :)[/U] [U]Stawka na Chojnice :[/U] Pudel miniaturowy(biały,brązowy,czarny) [B]MISS NEGRY Od Lalanki - suka,kl.pośrednia,wł.Joanna Głogowska[/B] Pudel miniaturowy(apricot,srebrny) [B]BELL AMI BONAPARTE von der Salana,pies,kl.pośrednia,wł.Alina Hajdasz[/B] [B]DORIS Karmazynowy Błękit,suka,kl.otwarta,wł.Stachowiak Mariusz[/B] Pudel Toy [B]FORTUNO MIO AMORE Bi-Bi,pies,kl.młodzieży,wł.D.Sapała[/B] Sedziuje Pani Junikiewicz.Czy ktos może mi powiedziec na co szczegolna uwage zwraca sędzina? Pozdrawiam i do zobaczenia w Chojnicach:) Martyna
olaglowka Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Byłam dzisiaj z moimi pudlami na wystawie w Będzinie i.. Lisa De la Vega Raciborski Puch FCI - pudel toy apricot- CWC & BOS & BOB Megi Raciborski Puch FCI pudel miniaturowy srebrny CWC & BOS& BOB sędziował Pan Zvi Kupfenberg
flashka-g Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 w pudlach dużych psy championy Ch.HUGO BOSS Marco Bohemica- 1 dosk, CWC, BOS psy weterany PENTU Szemrowicki Dworek- 1 dosk, II BIS WETERAN suki pośrednia ANASTAZIE Z CERNEHO PANSTVI- 1 dosk, CWC, BOS, BOB
resuruss Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 A ja nie zdązyłąm zobaczyc moich idoli....:placz: :placz: :placz: Hugowi kibicuje od zeszłego roku i przez niego potajemnie kocham pudle :loveu: Pentulke wymiziałam przed ringiem .[B]Gratulacje Asiu,gratulacje Olu !!!!![/B] [B]Wiedziałam ,ze Pentula bedzie na pudle :loveu: [/B]
Joanna G Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Wczoraj bylismy na wystawie w Chonicach. [SIZE=4][COLOR=blue]MISS NEGRY od Lalanki[SIZE=2][COLOR=black] u Pani Junikiewicz w klasie pośredniej otrzymuje [/COLOR][/SIZE]CWC,NDSwR,BOB oraz BOG-III.[/COLOR][/SIZE]
MagicJohnson Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Gratulacje wszystkim zwyciezcom!!! :multi: :klacz:
olaglowka Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Joanna G gratulacje Flashi (nie wiem czy dobrze napisalam) Gratulacje !!!
flashka-g Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 [quote name='resuruss']A ja nie zdązyłąm zobaczyc moich idoli....:placz: :placz: :placz: Hugowi kibicuje od zeszłego roku i przez niego potajemnie kocham pudle :loveu: Pentulke wymiziałam przed ringiem .[B]Gratulacje Asiu,gratulacje Olu !!!!![/B] [B]Wiedziałam ,ze Pentula bedzie na pudle :loveu: [/B][/quote] Dziekujemy!! My sie tym bardziej cieszymy ze staneliśmy wysoko na pudle i to przed wieloletnimi wyjadaczami rinagowymi z niezłymi tytułami:) więc debiucik bardzooooo przyjemny:loveu: Nie duało nam sie pokonać tylko afgana.. ale ten to ma tytułów od grama i troche;)
martyna. Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 [quote name='Joanna G']Wczoraj bylismy na wystawie w Chonicach. [SIZE=4][COLOR=blue]MISS NEGRY od Lalanki[SIZE=2][COLOR=black] u Pani Junikiewicz w klasie pośredniej otrzymuje [/COLOR][/SIZE]CWC,NDSwR,BOB oraz BOG-III.[/COLOR][/SIZE][/quote] Jeszcze raz serdecznie gratuluje i dziekuje za pomoc :) Pozdrawiam Martyna
aneta Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Wyniki z Nowego Sącza sędzia Elżbieta Junikiewicz pudel duży biały pies kl championów EMINENCE of Minarett (Whisperwind JORDAN Flash of Lighting - Asmy's JADE) I dosk, CWC, BOS, BOB suka - klasa otwarta CLEA Lady Black Queen (White Guardian ANGEL - ELISA Marco Bohemica) I dosk, CWC, BOS pudel miniaturowy bi-br-cz pies - kl pośrednia CAREWICZ ROSJI Czarna Fuga (Croshka BRAD PITT - QUEEN OF THE RING Czarna Fuga ) I dosk, CWC, BOS, BOB, II BOG :crazyeye: suka kl championów BLACK EXPRESSION Czarna Fuga (MR. DEUCE od Lalanki - VALINOR Czarna Fuga) I dosk, BOS
.ania Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 WIELKIE GRATULACJE !!! Wspaniałe wyniki :multi: tylko zdjęć brak :shake: Ania.
Śnieżynka Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Anetko powstawiaj fotki sama jestem ich ciekawa :)
Joanna G Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 [quote name='Martyna2006']Jeszcze raz serdecznie gratuluje i dziekuje za pomoc :) Pozdrawiam Martyna[/quote] Dziekuje za gratulacje.A pomoc byla tylko dla mnie wielką przyjemnościa :0 polecam się na przyszłośc hehheee
Gośka Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Asia, Aneta gratuluję Wam również wygranych. Aneta co się tak dziwisz że Carewicz II na grupie? Ładne zwierzątko to i wygrało.:multi:
Recommended Posts