Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Gibson, pit bull, trafił do konińskiego Schroniska 4.03.2012r.z ul. Przemysłowej gdzie biegał samopas. Ma około 7 lat (ur. 2005 r.) Przyjazny, łagodny i radosny pies. Wręcz nienawidzi innych psów. Troszkę ciągnie na smyczy, ale jest do opanowania. Przyjazny, towarzyski, mogłam go wszędzie wygłaskać, podrapać po brzuszku. Bardzo lubi samochód - chciał wskoczyć mi do bagażnika kiedy wyciągałam aparat, więc pewnie podróżował autem. Po za tym wesoły, energiczny. Nikt go jak do tej pory nie szuka.

Kontakt:
Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Koninie
ul. Gajowa 7a, 62-510 Konin
tel. 063 243 80 38
Karolina: 723 527 154

Edited by Karolcia_ko5
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Gibsonek to pojętny pies, staram się z nim pracować, uczyć i przyswajać komendy za każdym razem...
Ale monotonia, hałas, brak zajęcia... zabija to w nim, nie ma gdzie wyładować swojej energii..
Szukamy nowego, odpowiedzialnego domku dla chłopaka!
Zrobię mu niebawem nowe zdjęcia do ogłoszeń.

Posted

Pies w sumie zadbany odpasiony - może jednak ktoś go szuka ? Czasem właścieciele bulli boja sie szukać ze swoimi danymi psów - bo myślą - że pies już narozrabiał i szykują sie tylko kłopoty - ale może wrzućcie gdzieś w gazecie lokalnej informacje o psie - a nuź się ktoś odezwie?

Posted

A ja dopiero zauważyłam wątek i tego cudnego psa. Jaka uśmiechnięta mordka z niego. :) Już się szykuje domek dla niego? Ale przyszłam w czas. :oops:

Posted

A więc dziś odwiozłam chłopaka do nowego domku w Barcinie ;-)
Był bardzo grzeczny podczas podróży. Na 100% podróżował wcześniej samochodem. Będzie mieszkał w bloku. Zaprosiłam właściciela na forum, liczę na to, że od czasu do czasu coś napiszę nam o chłopaku.

A tu już u siebie :)