Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Igiełka napisał(a):
Ciociu ihabe co słychać u sunieczki ? :)

Cieplutko Pozdrawiamy

ach cioteczko, boje sie o ta małą:-( Cały czas śpi, nie chce jeść, tylko kurczaka ugotowanego zje ale potem na rozwolnienie. Sucha karmę jadła ale juz nie chce, namaczam ją i proszę ale Ticusia odwraca głowę:-( Pije i sika ładnie. Dzisiaj jade do weta, boje sie o nią, o moje maleństwo kochane:-(

Posted

ihabe napisał(a):
ach cioteczko, boje sie o ta małą:-( Cały czas śpi, nie chce jeść, tylko kurczaka ugotowanego zje ale potem na rozwolnienie. Sucha karmę jadła ale juz nie chce, namaczam ją i proszę ale Ticusia odwraca głowę:-( Pije i sika ładnie. Dzisiaj jade do weta, boje sie o nią, o moje maleństwo kochane:-(

to nie dobrze :-( choć z daleka ale trzymam mocno kciuki ma malutką i także czekam na wieści od weta- oby było troszkę lepiej

Posted

Jest już lepiej z naszą maleńką, tzn zaczęła jeść, zalewam jej wodą jej sucha karmę a potem dołączam gotowanego kurczaczka i tak jakoś zjada. Biegunki też już nie ma, nadal śpi i śpi. Uwielbiam ją tulić i całować ten mokry nosek:-) Dzisiaj znów kąpanko, skórka ładnie się goi, prawie wcale się już nie drapie.

• 2 weeks later...
Posted

duzo postów sie zmyło na wskutek awarii dogomani:-(

Niestety..................

10 kwietnia 2012 nasza ukochana Ticusia od nas odeszła na zawsze :-(

Miało byc dobrze, tak bardzo w to wierzyłam, ufałam opatrzności i dobremu duszkowi, który nad Ticusią czuwał:-(

Wyleczyliśmy skórkę, już się nie drapała, już jej odrosła sierść na grzbieciku. Stała sie taka kontaktowa pomimo swoich ułomności i nagle nadeszło pogorszenie:-( Opadła nam z sił, ciężko dyszała, nie mogliśmy zrobić RTG gdyz zbyt silnie oddychała, nie moglismy jej uspić do badania bo było to zbyt niebezpieczne. Leki i zastrzyki nie pomogły. Zaraz po świętach miała mieć EKG ale ............:-(

Nie potrafie jeszcze teraz przyjść do siebie, to takie niesprawiedliwe, pokochałam te babcinke tak bardzo:-(
Brakuje mi jej merdania ogonka gdy mnie poczuła i brakuje mi całowania jej pycholka i jej cudnych oczu. Ona widziała sercem a ja widziałam jej milość:-)

Zawsze pozostaniesz w moich myslach i snach i na jawie. Jesteś częścią naszego stada na zawsze!!!!!!