Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochane pocieszycielki!!!! Problemem jest fakt iż ja mam gończego polskiego, a jak wiadomo za rasy polskie nie placą (kupuje tylko katalog). Pojade, tymbardziej ze zmuszona jestem zabrać (niestety) "TEŚCIÓWKĘ"
, na szczęście jedzie ze mną starszy syn.
A z ta fotoleracja to mnie kochane zaskoczyło zupelnie. Nie przypuszczalam, ze zerkacie na podpisy... Ale to miło, teraz tez zwyczajowo postaram się cosik uwiecznić.

• Replies 142
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ajronowa']I My bedziemy, i my :multi: Zamirzam tym razem porobic fotki nie tylko dogów, wiec mozecie lizyc na jakas mini fotorelacje:cool3:[/quote]
Zapraszam z aparatem na seterki :evil_lol: :multi:

Posted

[quote name='basenjifiona']Agasia:)..jakiego psa/y wystawiasz?:cool3:[/quote]
Krzysiuu - seterki :) Wpadnij do mnie na 9 ring z Fionka koniecznie! Duza macie konkurencje?

Posted

Pewnie, że się zobaczymy a o której będziesz na ringu:)?..bo widzisz Fionka jest sama w rasie;)...a i zobaczysz moją małą gwiazdę czyli Viki debiut:multi:....a jak Twoja niespodzianka ze Stanów?:razz:

Posted

Noo to oby Fionka nie strzelala humorkow i godnie zaprezentowala sie na BOGu ;) a i Viki pewno na BISie Szczeniat zobacze co... :)?
Ja na ringu jestem ok 10:30 -11. A o niespodziance pogadamy jak sie spotkamy... :D

Posted

....w takim razie przyjdę bo my koło 11h najwcześniej....Viki ma konkurencję w postaci brata:lol: a za tydzień jedziemy do Szczecina i tam już nie będzie tak łatwo:roll:

Posted

goncze polskie sa na ringu 8, na 9 seterki, moze jeszcze ktos poda numerek ringi, bardzo to ulatwi fotografowanie, tymbardziej, ze byliby potencjalni zaintersoowani z dogomani do ogladania!!! a dobrze jest miec dlas kogos robic. Wiec co, na razie ring 8 na uwadze (seterki), dogi...??? podajcie dziewuszki, moze zdarze kogos utrwalic!

Posted

a czy ktos wie jak beda rozstawione ringi ??

ja mam psa na ringu 4, koleżanka na 6 i na 11 i niej wiecej wszystkie wystawiamy w tym samym czasie :(

oczywiście zdjęcia na aussikach prosimy ring 6 ok 11,00 sztuk 5 wszystkich :))

Posted

[quote name='Ajronowa']I My bedziemy, i my :multi: Zamirzam tym razem porobic fotki nie tylko dogów, wiec mozecie lizyc na jakas mini fotorelacje:cool3:[/quote]

ja tez sie wybieram z Famą -może uda sie nam do dogów podejśc ;) :p

Posted

[quote name='zolly']Orientuje się ktoś może ile będzie kosztował wstęp dla zwykłych, szarych "oglądaczy"? :cool3: ;)

Dogi niemieckie będą wystawiane o jakiejś konkretnej godzinie?[/quote]

naprawdę nikt nie wie? :-(

Posted

[quote name='bodzia78']ja tez sie wybieram z Famą -może uda sie nam do dogów podejśc ;) :p[/quote]

No to super:)) Ja bede z pręguskiem, napewno mnie poznasz :)

[quote name='basenjifiona']bilet powinien kosztować jak na Lublin z 10zł a dogi będą pewnie po 11h na ringu XI i przed nimi jest 11 psów ocenianych:)[/quote]
Super dzieki za informacje! A nie wiecie moze jak usytuowine są ringi? Bedzie jakis kawałek cienia?:shake:

Posted

[quote name='basenjifiona']bilet powinien kosztować jak na Lublin z 10zł a dogi będą pewnie po 11h na ringu XI i przed nimi jest 11 psów ocenianych:)[/quote]

dzięki kochana :Rose: