Jaga. Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 [quote name='*Monia*'] No to się wyżaliłam na fotoblogu mych kundli :evil_lol:[/QUOTE] gdzieś trzeba ;) chociaż wdzięczne są panny za to poświęcenie? bo moja piłki olewa sikiem prostym a znaczącym ("leć sobie sama!") :D może czas zrobić ze Shiny latarkę? upsssssss... a nie przepraszam, latarkę to się robi z jamników, ze Shiny to można zrobić lampkę nocną :D Quote
*Monia* Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 [quote name='Talia']Dziękuje :calus:[/QUOTE] Proszę :p [quote name='akaka']gdzieś trzeba ;) chociaż wdzięczne są panny za to poświęcenie? bo moja piłki olewa sikiem prostym a znaczącym ("leć sobie sama!") :D może czas zrobić ze Shiny latarkę? upsssssss... a nie przepraszam, latarkę to się robi z jamników, ze Shiny to można zrobić lampkę nocną :D[/QUOTE] Wdzięczne - Hexa piłki kocha, a Shina niedawno pokochała i pięknie oddaje do ręki :loveu: (Hexa musi najpierw przeżuć, obślinić, zapluć się, nawarczeć i wtedy rzuca w kogoś kogo wybrała na ofiarę :evil_lol:). Nie trzeba ;). Ona sobie łapę rozwala jak biega, w ogóle jej nie liże, nie kuleje, żadnych objawów zranienia nie ma, nawet krew już nie leci. Ale się rana rozeszła przez hamowanie na zakrętach i dziura jeszcze głębsza niż była... Idę na spacer bo kurdupel nie wie że na swoim podwórku trzeba się odlać a nie trzymać aż samo wyleci i zaleje pół piwnicy :cool1:. Quote
Talia Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Moja artystka też dzisiaj załatwiła sobie łapę :roll::-( Teraz siedzi w opatrunku i ma focha na wszystko. Quote
*Monia* Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 [quote name='Talia']Moja artystka też dzisiaj załatwiła sobie łapę :roll::-( Teraz siedzi w opatrunku i ma focha na wszystko.[/QUOTE] Shinie już się prawie zagoiła, a przez szaleństwa nie dość że się rana otworzyła to jeszcze się pogłębiła ... [quote name='akaka']bidulki obie :shake:[/QUOTE] Jak by kózka nie skakała to by łapki nie pocharatała :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 A mój pies jest lepszy, bo jedyne jego uszkodzenie to złamany ogon :evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 [quote name='*Monia*']Ja za to nie mogę kopiować, a przepisywać nie będę :eviltong:. TZ paskudny, marudny, chrapie, narzeka. Ale... sprząta, zmywa, tylko przy tym musi ponarzekać. Z piłkami nie zgadłyście :eviltong:. Odkąd kupiłam piłkę Hilton Funny i Shinie się spodobała zapragnęłam mieć więcej tych piłek w razie jak bym zgubiła czy jak by Hexolina zeżarła (ona lubi takie piłki kawałkować i przeżuwać więc nie żyją bardzo długo). Średnica 6,3, bo 6,6 akurat nie ma. Zamawiałam w światzoo.pl (nie mogę skopiować linku, się mi coś popsuło). Zamówienie potwierdzone, wszystko ładnie powpisywałam i będę grzecznie czekać na odzew. Z tamtych sklepów odp brak więc uważam że zamówień nie było skoro 3 dni nie dostałam żadnego info czy potwierdzenia. Mam jeszcze sklep glonojad.pl ale też mi raz podpadli jak się długo nie odzywali i wtedy anulowałam zamówienie jak im się o mnie po tygodniu przypomniało (na maile nie odpowiadali).[/QUOTE] Hej a czy te piłeczki są z bardzo twardej gumy?Tzn chodzi mi o to czy nie jest za łatwo ją popsuć, przydała by mi się taka dla fretki, tylko nie wiem czy za szybko by jej nie popsuła. Quote
*Monia* Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 [quote name='Unbelievable']A mój pies jest lepszy, bo jedyne jego uszkodzenie to złamany ogon :evil_lol:[/QUOTE] Psu ogon złamałaś? :mad: [quote name='Paulina_mickey']Hej a czy te piłeczki są z bardzo twardej gumy?Tzn chodzi mi o to czy nie jest za łatwo ją popsuć, przydała by mi się taka dla fretki, tylko nie wiem czy za szybko by jej nie popsuła.[/QUOTE] Mam tą piłkę dosyć krótko, ale nie widać śladów użytkowania. Porównując z Trixie to ta jest dużo lepsza. Quote
limonka97 Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 wiesz co :diabloti: oglądam twoją galerię i muszę się poskarżyć że stanowczo za rzadko ostatnio dajesz fotki! :angryy: domagam się w imieniu całej rzeszy dogomaniaków o solidną porcję fotek :evil_lol: a nie mi tutaj off topować o jakiś piłeczkach :mad: i przy okazji zapraszam na świeże fotki do mnie :razz: Quote
Unbelievable Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 [quote name='*Monia*']Psu ogon złamałaś? :mad:[/QUOTE] sam se złamał :diabloti: Quote
Jaga. Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 [quote name='*Monia*'] Jak by kózka nie skakała to by łapki nie pocharatała :evil_lol:[/QUOTE] też prawda :D ale pożałować można ;) [quote name='Unbelievable']sam se złamał :diabloti:[/QUOTE] szaleniec :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
*Monia* Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 [quote name='limonka97']wiesz co :diabloti: oglądam twoją galerię i muszę się poskarżyć że stanowczo za rzadko ostatnio dajesz fotki! :angryy: domagam się w imieniu całej rzeszy dogomaniaków o solidną porcję fotek :evil_lol: a nie mi tutaj off topować o jakiś piłeczkach :mad: i przy okazji zapraszam na świeże fotki do mnie :razz:[/QUOTE] Bo ja wolę gadać niż patrzeć na moje kundle które mam na co dzień :evil_lol: Piłeczki ważna sprawa, bo bez piłeczek nie ma zabawy a bez zabawy kundle się nudzą i same szukają rozrywki, co mi się nie podoba... [quote name='Unbelievable']sam se złamał :diabloti:[/QUOTE] Jak? Ani troszeczkę mu nie pomogłaś? Dla stęsknionych widoku moich kundli coś mam :razz: [video=youtube;xIIGvLVOD_o]http://www.youtube.com/watch?v=xIIGvLVOD_o[/video] Warczenie pochodzi z gardła Hexoliny, a ten szczek w tle to pies sąsiadki który czasem potrafi tak pół nocy :mad:. Niestety zapomniałam dać obrazu Hexoliny od góry żeby niedowiarki zobaczyły jak się spasła :roll: Quote
*Monia* Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 [quote name='akaka']też prawda :D ale pożałować można ;)[/QUOTE] Shinie to można współczuć... głupoty :evil_lol:. Ale gdyby nie jej malutki móżdżek to by nie było tak wesoło :loveu: Quote
limonka97 Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 e tam, hexolina jest idealna - ma kobiece kształty :evil_lol: piękna, a nie taki chudzielec :p a jaka warkotna - no prawdziwa kobieta :razz: ruchu ma pewnie dużo? Quote
Unbelievable Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 [quote name='akaka'] szaleniec :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/QUOTE] przyzwyczaiłam się :evil_lol: [quote name='*Monia*'] Jak? Ani troszeczkę mu nie pomogłaś? [/QUOTE] nie wiem jak, wziął i złamał :hmmmm: [quote name='Talia']Po prostu Gram :D[/QUOTE] dokładnie :diabloti: Quote
*Monia* Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 [quote name='limonka97']e tam, hexolina jest idealna - ma kobiece kształty :evil_lol: piękna, a nie taki chudzielec :-P a jaka warkotna - no prawdziwa kobieta :razz: ruchu ma pewnie dużo? [/QUOTE] Ma obfite kobiece kształty :diabloti: Ona jest straszna gaduła - jak jej pańcia :evil_lol:. Ja wolę chude psy, Hexoliny wygląd moim skromnym zdaniem jest nieestetyczny i nieproporcjonalny w tej chwili :roll: Ruchu ma sporo jak jest Shina, bo ona jej nie da poleżeć spokojnie. Jak Hexa była sama to rodzice dbali żeby pobiegała codziennie trochę, ale nie pozwalali się przemęczać ;) [quote name='Unbelievable']nie wiem jak, wziął i złamał :hmmmm:[/QUOTE] Przyznaj się - drzwi mu pomogły :diabloti: Gram jest fantastyczny :loveu: Quote
Unbelievable Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 [quote name='akaka'] Przyznaj się - drzwi mu pomogły :diabloti: Gram jest fantastyczny :loveu:[/QUOTE] no właśnie nie, kiedyś go przycięłam (ale gdzieś przy żebrach : P) i teraz się bardzo pilnuje, przez jakiś czas w ogóle przez drzwi przechodzić nie chciał :diabloti: chcesz go, chcesz? :evil_lol: Quote
*Monia* Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 [quote name='Unbelievable']no właśnie nie, kiedyś go przycięłam (ale gdzieś przy żebrach : P) i teraz się bardzo pilnuje, przez jakiś czas w ogóle przez drzwi przechodzić nie chciał :diabloti: chcesz go, chcesz? :evil_lol:[/QUOTE] Biedny piesek, wiedziałam że Ty się nad nim znęcasz :shake: Hexa by go raz dwa wychowała i pokazała gdzie jego miejsce :razz:. Ona kiedyś za ucieczkę Shinie wlała bo przecież pańcia woła a to małe w krzakach goowno żre - tak nie można, tylko Hexa ma prawo zwiać :evil_lol:. Ja Ci w zamian Shinę dam, ona jest taki milusi, kochany aniołeczek :cool3: Quote
Unbelievable Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 [quote name='*Monia*']Biedny piesek, wiedziałam że Ty się nad nim znęcasz :shake: Hexa by go raz dwa wychowała i pokazała gdzie jego miejsce :razz:. Ona kiedyś za ucieczkę Shinie wlała bo przecież pańcia woła a to małe w krzakach goowno żre - tak nie można, tylko Hexa ma prawo zwiać :evil_lol:. Ja Ci w zamian Shinę dam, ona jest taki milusi, kochany aniołeczek :cool3:[/QUOTE] :evil_lol: tyle, że ja dzisiaj szczura odwołałam z 30m od grzebania w krzakach :mdleje: ten pies mnie dobija ;) no i on hexie by się odgryzł, spoko loko :evil_lol: Quote
*Monia* Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 [quote name='Unbelievable']:evil_lol: tyle, że ja dzisiaj szczura odwołałam z 30m od grzebania w krzakach :mdleje: ten pies mnie dobija ;) no i on hexie by się odgryzł, spoko loko :evil_lol:[/QUOTE] No widzisz, grzeczny Szczurek :loveu:. Jak by się odgryzł to Hexolina by się załamała i zamknęła w sobie, jej malutki świat by się zawalił i by znielubiła łaciate pieski :roll:. Tylko Hexa raczej zębów nie używa, więcej gada niż robi ;). Za to z Shiną jak by się spotkał to pewnie by tylko kudły fruwały... Quote
Unbelievable Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 [quote name='*Monia*']No widzisz, grzeczny Szczurek :loveu:. Jak by się odgryzł to Hexolina by się załamała i zamknęła w sobie, jej malutki świat by się zawalił i by znielubiła łaciate pieski :roll:. Tylko Hexa raczej zębów nie używa, więcej gada niż robi ;). Za to z Shiną jak by się spotkał to pewnie by tylko kudły fruwały...[/QUOTE] on się z każdą suką dogada :evil_lol: jak suka warknie to się z daleka trzyma i nawet nie próbuje podskakiwać, żentleman ;) Quote
Talia Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 A nie robi jazdy na dzikim odyńcu? Jak na ogonie Gina :D To było dobre... :lol: Quote
*Monia* Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 [quote name='Unbelievable']on się z każdą suką dogada :evil_lol: jak suka warknie to się z daleka trzyma i nawet nie próbuje podskakiwać, żentleman ;)[/QUOTE] To może by Hexa jego towarzystwo zniosła jak by jej zabawek i żarcia nie zabierał - ona bardzo często mruczy bo taki ma sposób bycia ;). Za to Shina nie jest taka miła i rzadko warczy, woli użreć i dopiero nawarczeć/naszczekać :roll:. Ale jak piesek do gustu jej przypadnie to nawet jeden patyczek może z nim grzecznie obgryzać albo bawić się jedną piłeczką :loveu: Quote
Recommended Posts