Jump to content
Dogomania

PURINA PRO PLAN Dog Adult Small&Mini Digestive Comfort

Recommended Posts

Guest Marta191991
Posted

Hej!
Chciałabym zapytać czy ktoś byłby zainteresowany odkupieniem 7,5 kg karmy PURINA PRO PLAN Dog Adult Small&Mini Digestive Comfort lub PURINA PRO PLAN Dog Adult Small Chicken & Rice w cenie 80 zł. Już piszę o co mi chodzi. Potrzebuję transporter dla mojej suczki, a teraz jest promocja, że gdy kupisz tą karmę dostajesz transporter gratis. Moja suczka je inną karmę, bo ma uczulenie na kurczaka, dlatego potrzebny byłby mi tylko transporter bez karmy. 80 zł to okazyjna cena. Jeżli ktoś by się zdecydował od razu zamówiłabym karmę, a po jej otrzymaniu wysłała do osoby zainteresowanej.

Pozdrawiam i zachęcam do skorzystania z mojej oferty.

M.

• 1 year later...
Posted

cześć, nie wiecie przypadkiem co stało się z karmą Purina Pro Plan - Adult Small & Mini Digestive Comfort Turkey with Rice? zawsze kupowałam na allegro worki 7,5 kg, jednak od jakiegoś czasu w ogóle jej nie widzę. napisałam do sklepu, w którym zazwyczaj kupowałam i odpisali, że nie mają na stanie i w ogóle nie ma tej karmy w hurtowniach.

teraz znajdę gdzieś jeszcze worek, może trochę droższy, ale zaczynam się obawiać co będzie za niedługo. mój pies-niejadek o dziwo je tę karmę i co najważniejsze ustały po niej jego żołądkowo-biegunkowe rewolucje.
możecie ewentualnie polecić coś o podobnym składzie-smaku?

• 2 weeks later...
Posted

Ja mogę ci polecić karmę Cibau Lamb&Rice Kompletne, zbilansowane pożywienie dla dorosłych psów z kłopotami trawiennymi i cierpiących na alergie.. U mojego psa z problemami żołądkowo-jelitowymi, alergią, problemami z trzustką dobrze się sprawdza. Ale ma zupełnie inny skład niż karma którą karmiłaś psa i o nieco innej analizie. To jest jagnięcina z ryżem, białko 23%, tłuszcz 10%.

• 1 month later...
Posted

zupełnie zapomniałam o tym wątku :O
napisałam do puriny, dwa razy,odpisali dopiero za drugim razem, ze karma nie jest wycofana i dali adres kilku sklepów internetowych gdzie mogę ją kupić. kilka złotych droższa, ale jest.
problem z moim psem jest taki, że to straszny niejadek i po wielu próbach okazało się, że ta karma jako jedna z nielicznych mu smakuje. jakbym jeszcze kiedyś nie mogła jej znaleźć to spojrzę na to, co poleciliście.

dzięki :)

• 2 weeks later...