Eden Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Pomózcie Rufusowi potrzebujemy kogoś aby zrobił wizytę przedadopcyjną, psiak siedzi już w hotelu prawie rok...to jego WIELKA SZANSA: Potrzebujemy dla Rufusa kogoś na wizytę przedadopcyjną w Żurominie! (województwo Mazowieckie) Ludzie wydają się naprawdę rozsądni. Potrzebujemy kogoś, kto by zrobił wizytę przedadopcyjną. Znacie charciarza lub wolontariusza z okolic???? A może ktoś będzie przejeżdżał nieopodal? Quote
Eden Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 Tutaj jest wątek Rufusa: http://www.dogomania.pl/threads/214860-Rufus-kiedyś-Tarzan-chart-z-łańcucha-uczy-się-żyć-z-człowiekiem-i-szuka-domu?p=18765341#post18765341 Quote
aisai Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 I ja się dołączam do prośby. To dla niego ogromna szansa, takiej jak ta jeszcze nie miał. Proszę.... Quote
malagos Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Może Agata Makowska z Mławy, ale nie ma chyba samochodu....... Quote
Eden Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 A mozesz zapytać Agatę czy da radę tam dotrzeć? Ja jestem z Katowic a Ania z Krakowa mamy daleko :-( Quote
aisai Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='malagos']Może Agata Makowska z Mławy, ale nie ma chyba samochodu.......[/QUOTE] Zapytaj, prosimy! Albo może zna kogoś kto miałby bliżej i dałby radę? Quote
[email protected] Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 jestem kochani ja nie mam samochodu mój TZ wyjeżdza jutro do pracy wraca w piątek w nocy mam dwójkę małych dzieciaków niestety nie dam rady przepraszam Quote
mtf zalesie Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 jesli to ta Brodnica w ktorej ania i mila ,uliver ma hotel dla psow to jest na tym watku http://www.dogomania.pl/threads/124316-Ibis-zdrowieje-i-szuka-domu.-Potrzebne-pieniadze-na-leki-karme-lub-fanty-na-bazarek/page36 napewno tez byly osoby z wloclawka na dogo ale nie pamietam nickow Quote
aisai Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 tam już też trafiłam... ale może jeszcze raz zapytam, od razu w pierwszym zdaniu. Quote
Recommended Posts