Dominika84 Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Basia34, dziękujemy za wsparcie :loveu: Quote
basia34 Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 W niedzielne poludnie zagladam do dziewczyn.... Quote
basia34 Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Dzisiaj tez pozdrawiam obie dziewczyny. Quote
Dominika84 Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Dziękujemy za zaglądanie i równiez pozdrawiamy :) Quote
basia34 Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 Wieczorem pozdrawiam obie dziewczyny... Quote
basia34 Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Dzisiaj tez mizianko dla Fety i buziaki dla opiekunki... Quote
basia34 Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Dominiko dlaczego sie nie odzywasz,co u Was. Quote
Dominika84 Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Jadę z Fetką w sobotę do jej nowego domu stałego. Znalazł się, chociaż już nikt w to nie wierzył, nawet ja. Muszę to przetrawić, bo łatwo nie jest jej oddać, strasznie ją pokochałam Quote
Aki Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Wspaniała wiadomość! Fetka zasługuje na wszystko co najlepsze, bo tyle już wycierpiała! Wiem, że domek jest super - więc mam nadzieję, że będzie tam kochana i rozpieszczana do granic możliwości :) Trzymam kciuki za Fetę i za Ciebie Dominiko - bo sobota będzie dla Ciebie trudnym dniem! Quote
basia34 Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Dominiko wiesci wspaniale ,wiem ze bedziesz przezywac roztanie ,ale bedzie dobrze .Feta zostanie w Twoim serduszku.Trzymaj sie Dominiko. Quote
magda1724 Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 Z informacji jakie posiadam Feta już w nowym domku. Pewnie Dominika napisze więcej. Do Akachy dzwonili nowi opiekunowie, są zachwyceni Fetą. Tak długo dziewczyna czekała i się doczekała - super. Quote
basia34 Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 No to super ze Feta w nowym domku .Dominiko napisz wiecej... Quote
magdzior83 Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Wszytskie psiaki zasluguja na swoje domki, super, ze i dla Feci w koncu tez sie znalazl. Napewno bedzie szczescliwa i dozyje tam swojej cudownej strosci :) Quote
basia34 Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 [quote name='magdzior83']Wszytskie psiaki zasluguja na swoje domki, super, ze i dla Feci w koncu tez sie znalazl. Napewno bedzie szczescliwa i dozyje tam swojej cudownej strosci :)[/QUOTE] Ciesze sie bardzo kochana. Quote
Aki Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 Co nowego u Fetki? Macie może jakieś nowe zdjęcia suni z DS? Quote
Dominika84 Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 Fetka jest szczęśliwa.. już... tak szybko :D Nie tęskni za mną, ... tylko za nowymi opiekunami jak idą do pracy i szkoły :D Rozmawiałam tel z DS 11 grudnia. Fecia nawet nie ma czasu, żeby zatęsknić, tyle się wokół niej dzieje. DS dba o Fetkę bardziej niż ja, chociaż ciężko sobie to wyobrazić ;) Wychodzi na częste, krótsze spacery. Pokochała bardzo swojego Pańcia, uwielbia bawić się szczególnie z młodszym chłopczykiem. Odżyła, ciagle jest w ruchu, ciągle jej sie chce bawić. Dalej się wozi, wszędzie jeździ autem z nowymi Pańciami. Wszyscy jesteśmy w szoku, bo myśleliśmy, ze Fetka będzie dłużej tęsknić :) Ale Fecia miała w zwyczaju wszystkich zaskakiwać. Polubiły się nawet z nową koleżanką, roczną buldożką, która śpi u Fetki w legowisku :) Fecia Ty szczęściaro, do lepszego domu nie mogłaś trafić ♥ Pańcia tymczasowa jest z Ciebie dumna :) W tym tyg powinny pojawić się zdjęcia z nowego domku naszej księżniczki, narazie DS ma problemy z internetem Quote
Recommended Posts