Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

patch75 napisał(a):
zwroccie uwage, prosze:razz:moze zalozyc mu osobny watek?? moge to zrobic, jesli chcecie, wyjatkopwe psisko,no i on taki chdy i zmarnowany byl:-(

patch nie wiem jak mam to napisać....

on nie żyje <*> odszedł w poniedziałek za TM...

Posted

patch75 napisał(a):
sie staO Boze"!! co sie stalo???:-(:-(:-(

nie mogę pisać bo klawiatury nie widzę :-( :-( :-(
ja w sobotę przechodziłąm koło jego klatki (bo został przeniesiony z budynku do klatek) i widziałam smutne oczy z budy, ale nie pomyśłałam, że to on.....nie wiedziałam, że to ostatnie spojrzenia jego...że może prosił o pomoc...

skręt jelit

Posted

Patch dziś specjalnie zapytałam o niego gdzie jest przeniesiony....

i właśnie dowiedziałam się, że prawdopodobnie w niedzielę w nocy...odszedł...
znaleziono go ze wzdętym całym bokiem....

nie zdążyliśmy mu niczego podarować.....cholera nie daruje sobie tego, że nie wzięliśmy go w sobotę na spacer....

Posted

to nie wasza wina-nie jestescie w stanie wziasc wszystkie potrzebujace na spacer:-(:-(:-( szkoda go-to byl wyjatkowy pies-bardzo mily, lagodny, taki ideal:-( zabilabym tego, przez ktorego trafil do schroniska i tak skonczy:angryy:

Posted

Rzeczywiście Jerry był wyjątkowym psem... coś ten tydzień nie za ładnie na idzie...najpierw Nero zachorował, psy się pogryzły, odkryliśmy chorego psiaka, Rudik trafił znowu do schronu a teraz Jerry odszedł.... :-(

Posted

ja też sobie tego nie daruje, pamietam jeszcze, pani Asia zaglądała do niego w sobotę, a ja sobie mysle, ze przecież on też czeka na spacer... i nie doczekał się:-(:-(:-(:placz::placz::placz:

Jerruś biegaj po tęczowych łąkach !!!:-(

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...