patch75 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 jak tam Jerry-moj ulubieniec? niesamowicie sympatyczny piesek:loveu: Quote
Aga_Mazury Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 powiem Ci, że nawet nie wiem gdzie on jest.. :niewiem: chyba gdzieś na boksach, ale gdzie...:hmmmm: mieliśmy trochę zamieszania w sobotę...i ....i....nic nie wiem Quote
patch75 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 zwroccie uwage, prosze:razz:moze zalozyc mu osobny watek?? moge to zrobic, jesli chcecie, wyjatkopwe psisko,no i on taki chdy i zmarnowany byl:-( Quote
Aga_Mazury Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 patch75 napisał(a):zwroccie uwage, prosze:razz:moze zalozyc mu osobny watek?? moge to zrobic, jesli chcecie, wyjatkopwe psisko,no i on taki chdy i zmarnowany byl:-( patch nie wiem jak mam to napisać.... on nie żyje <*> odszedł w poniedziałek za TM... Quote
Aga_Mazury Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 patch75 napisał(a):sie staO Boze"!! co sie stalo???:-(:-(:-( nie mogę pisać bo klawiatury nie widzę :-( :-( :-( ja w sobotę przechodziłąm koło jego klatki (bo został przeniesiony z budynku do klatek) i widziałam smutne oczy z budy, ale nie pomyśłałam, że to on.....nie wiedziałam, że to ostatnie spojrzenia jego...że może prosił o pomoc... skręt jelit Quote
patch75 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 on byl taki chudy:-(:-(:-( wieszjak doszlo doskretu jelit?? k....wa ! co za dzien:-(:-(:-( to juz drugi onkowaty od lutego:-(:-(:-( Quote
Aga_Mazury Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Patch dziś specjalnie zapytałam o niego gdzie jest przeniesiony.... i właśnie dowiedziałam się, że prawdopodobnie w niedzielę w nocy...odszedł... znaleziono go ze wzdętym całym bokiem.... nie zdążyliśmy mu niczego podarować.....cholera nie daruje sobie tego, że nie wzięliśmy go w sobotę na spacer.... Quote
patch75 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 to nie wasza wina-nie jestescie w stanie wziasc wszystkie potrzebujace na spacer:-(:-(:-( szkoda go-to byl wyjatkowy pies-bardzo mily, lagodny, taki ideal:-( zabilabym tego, przez ktorego trafil do schroniska i tak skonczy:angryy: Quote
neverend Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Rzeczywiście Jerry był wyjątkowym psem... coś ten tydzień nie za ładnie na idzie...najpierw Nero zachorował, psy się pogryzły, odkryliśmy chorego psiaka, Rudik trafił znowu do schronu a teraz Jerry odszedł.... :-( Quote
Matusz Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 ja też sobie tego nie daruje, pamietam jeszcze, pani Asia zaglądała do niego w sobotę, a ja sobie mysle, ze przecież on też czeka na spacer... i nie doczekał się:-(:-(:-(:placz::placz::placz: Jerruś biegaj po tęczowych łąkach !!!:-( Quote
*Gajowa* Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Tak mi przykro, że Jerry nie doczekał się lepszego życia...:-( Quote
patch75 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 popatrzcie na niego, jak on w oczy zaglada i jaka w nich dobroc:-(:-(:-( on sie tak fajnie przytulal-chyba szukal pomocy:-(:-( Quote
Aga_Mazury Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Stela to taka drobna dośc jest.... no chyba, że pomyliłam boksy i to nie ona...bo pierwsze zdjęcia nie były robione przez mnie Quote
Aga_Mazury Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Starszy Onek długowłosy w schronisku w Ostródzie....nic o nim nie wiemy i niestety nie ma co liczyć na lepsze zdjęcia :( Quote
Recommended Posts