Jump to content
Dogomania

KOSZALIN-GEJSZA. Roczna ON-eczka. Cudny pies znalazł cudny Dom :-))

Recommended Posts

• 2 months later...
  • Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć! Mam na imię Oskar, to ja adoptowałem Gejszę i chciałem pokazać Wam kilka zdjęć jak teraz wygląda.

Tak najchętniej Gejsza spędza czas

troche pływania :P

Gejsza jest bardzo energiczna, uwielbia aportować, biegać, wykonywać różne polecenia, oswoiła się już z morzem i teraz po wejściu na plażę biegnie prosto do wody. Czas spędza głównie na podwórku, w domu raczej tylko śpi. W deszczowe dni jak siedzi w domu, nie może się doczekać żeby wyskoczyć na dwór pobawić się albo na spacer. Napiszę więcej wieczorem jak będę miał chwile czasu dłuższą.Ogólnie mogę powiedzieć, że jest naprawdę udanym psem, nie jest agresywna w stosunku do ludzi i bardzo szybko się uczy. Jedynie inne psy budzą w niej dużą ekscytacje, ale nad tym pracujemy na każdym spacerze i myślę, że już niedługo będzie chodzić idealnie przy nodze. Życzę Wszystkim takich psów jakie udaje mi się adoptować z pomocą Kingi ;-)

pozdrawiam Oskar

Posted

Oskar!!
Ależ się cieszę, że pojawiliście się wespół z Gejszą na wątku ;-), cały czas zbierałam się, aby do ciebie zadzwonić, jak żyjecie.

Tak, Gejsza, gdy do mnie trafiła, była jak diament, który wymaga oszlifowania - znaleźć odpowiedniego szlifierza diamentów, który zrobi dla psa coś ponadto, oprocz kontemplowania jego urody - to całe wyzwanie.

Jakie miłe są takie momenty, jak ten - które pokazują mojego nieokrzesanego wypłosza w wersji "udomowionej" ;-)

Posted

Ale super:loveu:Fajnie,że taka z niej sunia z klasą:razz:Nie ma to jak popatrzeć na zdjęcia szczęsliwego psa-dzięki i dużo radości z takim fajnym psiakiem:multi:

Posted

Cześć!
Dziękuję za wszystkie miłe słowa.
Gejsza miewa się dobrze, powoli przymierzamy się do zabiegu sterylizacji. Trochę się to odwlekło, ponieważ Suczka dostała cieczkę i musieliśmy odczekać jakiś czas po tym.

i coś dla oka;-)

pozdrawiam Oskar