Michall Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Witam mam sznaucer mini ma ok. 7tyg i przed chwila zobaczyłem jak kończył jeść całego papierosa. Co robić będzie mu coś?? Quote
Michall Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 Dzieki za liczne odpowiedzi , bez was było by krucho z psem. Ale całe szczescie jest cały i ma sie dobrze Jeszcze raz dzieki Quote
Kaaasia Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Mój pies jak był szczeniakiem ze dwa razy dorwał się do papierosów. Raz rozmemlał całą paczkę ale nic mu nie było. Więc myślę, że po jednym wszystko powinno być w porządku ;) Quote
Martina Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Mojemu nawet po zjedzeniu połowy paczki nic nie było. Niestety to się zdarza, teraz już wiem , że mając psa muszę praktycznie wszystko chowac albo kłaść wystarczająco wysoko. Quote
Michall Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 Mojemu też nie było nic. Ostatnio nawet tynk zlizywał w łazience po remoncie wpadł do łazienki i po ścianie zasówał jezykiem Quote
Guest edene Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 No to macie szczęście i psy też bo psu grozi po prostu zatrucie nikotyną. Trzeba nie palić ;) Mój za to zjada skarpetki, nie wiem co gorsze. Quote
evel Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 [quote name='Michall'] Ostatnio nawet tynk zlizywał w łazience po remoncie wpadł do łazienki i po ścianie zasówał jezykiem[/QUOTE] Czym go karmisz? Lizanie ścian może świadczyć o jakichś niedoborach w diecie. Quote
Aleksandra Bytom Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 jak mój poprzedni pies był szczeniakiem to kupowaliśmy mu z zoologicznym wapno dla szczeniąt,dodawaliśmy to do karmy właśnie żeby nie dobierał się do ścian :) Quote
Recommended Posts