Jump to content
Dogomania

Teofilciu :( żegnaj kochany przyjacielu........[*][*][*]

Recommended Posts

Posted

[quote name='rudakacha']Zdjęcie z biało-czerwonym plasterkiem jest powalające! Z wielką radością przelałam stałą za czerwiec:p Jesteście CUDNI![/QUOTE]

[IMG]http://images38.fotosik.pl/1629/98cfa65a03febf4b.jpg[/IMG]

i jak on arystokratycznie te łapki stawia....:):)

Posted

[quote name='rudakacha']Zdjęcie z biało-czerwonym plasterkiem jest powalające! Z wielką radością przelałam stałą za czerwiec:p Jesteście CUDNI![/QUOTE]

dziękujemy:) akurat Pani vet w owym dniu miała taki plaster:)

niewiem czy arystokratycznie, ale kiedyś zaczął biec chodnikiem a taka Pani krzyknęła: oo jak dostojnie biegnie. Może uda mi się to na filmiku uchwycić. W domu jak siędzą gołębie na balkonie i Fiko do nich z wrzaskiem biegnie, ciągnąc wszystko za sobą, Teofil w myk podskakuje i z gracją sarny podbiega na balkon...:loveu:

Posted

[quote name='margoth137']dziękujemy:) akurat Pani vet w owym dniu miała taki plaster:)

niewiem czy arystokratycznie, ale kiedyś zaczął biec chodnikiem a taka Pani krzyknęła: oo jak dostojnie biegnie. Może uda mi się to na filmiku uchwycić. W domu jak siędzą gołębie na balkonie i Fiko do nich z wrzaskiem biegnie, ciągnąc wszystko za sobą, Teofil w myk podskakuje i z gracją sarny podbiega na balkon...:loveu:[/QUOTE]

jest pełen gracji ;)

Posted

w imieniu dostojnego faceta Teofila chciałabym przekazać, że serduszko jest jak dzwon:loveu: wszystko drożne, bez zrostów i ,,turbulencji''. Ale dzis już Teoś nie mógł wytrzymać na badaniu. W końcu taki spacerowicz nie może stać w jednym miejscu 25min:loveu: i jeszcze jak 3 baby nad nim stoją:loveu:

Posted

[quote name='margoth137']w imieniu dostojnego faceta Teofila chciałabym przekazać, że serduszko jest jak dzwon:loveu: wszystko drożne, bez zrostów i ,,turbulencji''. Ale dzis już Teoś nie mógł wytrzymać na badaniu. W końcu taki spacerowicz nie może stać w jednym miejscu 25min:loveu: i jeszcze jak 3 baby nad nim stoją:loveu:[/QUOTE]

to świetnie :)

Posted

też się cieszę:) dość już się z Teo napatrzyliśmy jakie tam bidusie przychodzą, a po paru dniach się okazuje, że ich już nie ma.....:(
Elf i Mango dziękujemy za wpłatę:) Tak za 2-3 zbadamy krew. Teoś przytył pół kg:) od ostatniej wizyty, on pierwsze co robi to leci do wagi:)

Posted

[quote name='margoth137']też się cieszę:) dość już się z Teo napatrzyliśmy jakie tam bidusie przychodzą, a po paru dniach się okazuje, że ich już nie ma.....:(
Elf i Mango dziękujemy za wpłatę:) Tak za 2-3 zbadamy krew. Teoś przytył pół kg:) od ostatniej wizyty, on pierwsze co robi to leci do wagi:)[/QUOTE]

sprawdza, czy za dużo nie przytył? ;)
cudne wieści..... och, jak cudne!

Posted (edited)

Teofil dziękuje cioci Małgoska za listek karsivanu i śle buziaki:loveu:

a tu fotka obrażonego kawalera:) powód: kąpiel:siara:
[IMG]http://images40.fotosik.pl/1658/fd582a468b991310.jpg[/IMG]

Edited by margoth137
Posted

[quote name='margoth137']Teofil dziękuje cioci Małgoska za listek karsivanu i śle buziaki:loveu:

a tu fotka obrażonego kawalera:) powód: kąpiel:siara:
[IMG]http://images40.fotosik.pl/1658/fd582a468b991310.jpg[/IMG][/QUOTE]

maluszek kochany, co ta Pani Ci zrobiła :):)
będziesz jeszcze piękniejszy :)

Posted

[quote name='Noelle']cudo :loveu:
jak tam Teoś poza tym? podchodzi do Ciebie, łapie już powoli kontakt z ludźmi? :)[/QUOTE]

od czasu zabiegu Teofil zmienił się niedopoznania. Wszystko na polu go interesuje, drzewa, psy, koty, ptaki, dzieci. Lubi spacerować i nawet truchtać. Bardzo lubi jak siedie i go biorę do przytulania, wtedy tak mocno opiera pyszczek na ramieniu, a ja go drapie po brzucholcu:) Dziś był w siódmym niebie, bo pojechał do babci i trafił na domowy placek z bórówkami. Dostał i trochę i szukał więcej... Wie Teofil co dobre:)

Posted

[quote name='margoth137']od czasu zabiegu Teofil zmienił się niedopoznania. Wszystko na polu go interesuje, drzewa, psy, koty, ptaki, dzieci. Lubi spacerować i nawet truchtać. Bardzo lubi jak siedie i go biorę do przytulania, wtedy tak mocno opiera pyszczek na ramieniu, a ja go drapie po brzucholcu:) Dziś był w siódmym niebie, bo pojechał do babci i trafił na domowy placek z bórówkami. Dostał i trochę i szukał więcej... Wie Teofil co dobre:)[/QUOTE]

Kochany
musi nadrobić wszystkie lata poniewierki.

Posted (edited)

[quote name='krolik2014']Witam czy moja wplata 25 zl doszla na nowe konto dla Teosia za lipiec[/QUOTE]

wpłata od krolik2014 na nowe konto doszła:) bardzo dziekujemy:) coś ostatnio internet odmawia współpracy:( Teosiek z powagą znosi upały i już niechce leżeć w swoim mięciutkim łożeczku, tylko wykopuje je na środek, a leży na podłodze:) grunt, że mimo upałów apetyt bez zmian co cieszy:) w poniedziałek pójdziemy zbadać krew:)
[IMG]http://images35.fotosik.pl/1504/f350ea7df8926d80.jpg[/IMG]Teo jak śpi zawsze ma misia albo Kermita po łapką:)
[IMG]http://images35.fotosik.pl/1504/e10527aa7ab21eb8.jpg[/IMG] a kuku Wszystkim:)

Edited by margoth137
Posted

ach Teosiowi znów ALT skoczył do 284:( zmieniłam ryż na makaron, bez marchewki, trochę otręb. W sobotę, idziemy sprawdzić. Reszta w porządku:), kto wie czy ztą watrobą to już tak nie będzie, że raz tak a raz tak... Teoś je gotowane mięsko (drób), bez skrzydełek bo za tłuste:) ciut jarzynek i teraz makaron zamiast ryżu:)

Posted

To pewnie związane z wiekiem:( Ale należy się cieszyć z tego co jest. Teoś trafił najlepiej jak mógł a i chyba geny (mimo pobytu w schronie) robią swoje. Oby tak dalej! Cudny pychol! I Ty też cudna:p