Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Coś pięknego!!!!!!!

[quote name='margo001']Proszę bardzo oto nowe foteczki faflaczków i kluseczków :loveu:
Świąteczne popołudnie...:cool3:

ale bym wycałowała te czarne faflunki:loveu:

no chyba sie zmęczyłem,a oni na mnia nie czekają :razz:

jaka miłość z Pańciuchnem - dzidzia na kolankach :loveu:

i z archiwum
ojej jaki biedniasty nochalek :shake:

i kilka fotek kluseczek na dobranoc :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
hi hi hi faktycznie kluseczki - piekne, piekne i jeszcze raz piekne!!!!

REWELACJA!!!!:multi:

• Replies 687
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a zdjęcia ze spacerku świetne na tle zielonej trawki twoje pszczurki prezentuja się przepięknie!!!
Skad ja znam picie z kanalików ;) A czy któryś z faflaków pływa, czy tylko wodowanie podwozia ;) Burbon zupełnie nie lubi pływać natomiast bardzio chętnie kładzie się w wodzie ;)
tarzanie w trawce to jest to!!!!!
prosimy o wiecej:cool3:

Posted

Caroolcia z tym pływaniem to nie za bardzo :evil_lol: Margo jak jest deszczowo to nawet nogi nie postawi na mokrej trawce :shake: a Ty mówisz o pływaniu :crazyeye: raz się bidna topiła :placz:
Chingi jak cię mogę,za kaczuszkami tak,ale jak się robi zbyt glęboko to się woli wycofać :cool3:
Fubuś hmm.. dowiedzieliśmy się że umie pływać w tym roku w pierwszy dzień zimy,kiedy napadało dużo śniegu i na wodzie zaczął się robić lodzik,wtedy to nasz Fubuś niewiele myśląc skoczył sobie z pomostu na dość głęboką wodę za kaczuszkami :crazyeye: jakiś czas nie wypływał :placz: my już w panice bo nie wiemy czy umie pływać, do brzegu jakieś 10 m,mój mężuś już się rozbiera,ale na szczęście wypłynął:multi: :multi: :multi: zaczęliśmy go wołać do pomostu bo bylo bliżej i o dziwo posłuchał uff mieliśmy niezłego stracha było przecież bardzo zimno:razz:
Zaraz wstawiam resztę fotek :loveu:

Posted

[quote name='margo001']Caroolcia z tym pływaniem to nie za bardzo :evil_lol: Margo jak jest deszczowo to nawet nogi nie postawi na mokrej trawce :shake: a Ty mówisz o pływaniu :crazyeye: raz się bidna topiła :placz:
Chingi jak cię mogę,za kaczuszkami tak,ale jak się robi zbyt glęboko to się woli wycofać :cool3:
Fubuś hmm.. dowiedzieliśmy się że umie pływać w tym roku w pierwszy dzień zimy,kiedy napadało dużo śniegu i na wodzie zaczął się robić lodzik,wtedy to nasz Fubuś niewiele myśląc skoczył sobie z pomostu na dość głęboką wodę za kaczuszkami :crazyeye: jakiś czas nie wypływał :placz: my już w panice bo nie wiemy czy umie pływać, do brzegu jakieś 10 m,mój mężuś już się rozbiera,ale na szczęście wypłynął:multi: :multi: :multi: zaczęliśmy go wołać do pomostu bo bylo bliżej i o dziwo posłuchał uff mieliśmy niezłego stracha było przecież bardzo zimno:razz:
Zaraz wstawiam resztę fotek :loveu:

Ojej mrożące krew w żyłach relacje z biedaczkami - Burbon też jednej zimy zaliczył kapiel pod lodem - na szczeście niczym lodołamacz do brzegu dopłynął. Sama na pewno rzyciłabym sie ratowac mojego fafluna!!!

Posted

hi hi - pupa wypieta, czyżby jakieś napadanie się zaczęło? :evil_lol:

Czarny diabełek tasmański:diabloti:

hi hi dziura wypieta - ach jak dobrze na trawce!!!!:cool3:

a co tu mieliście w ręce????:lol:

i cała cudowna trójka - ja się kompletnie w tych twoich hipolkach zakochałam

Posted

[quote name='margo001']Muszę się pochwalić że nasz Chingula zdobył dzisiaj w Lublinie CWC NDPwR :cunao: :cunao: :laola:

GRATULUJEMY SERDECZNIE!!!!!! ZASŁUŻYŁ - TAKI PIĘKNY KLOPSIK~!!!!
:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Caroolcia już lecę wklejac foteczki kluchaczy ;) oj dawno nas tu nie było :mad: brakuje nam czasu :cool3: i tak mało osób nas odwiedza :evil_lol:
foto z nad wody :lol:
Fubuś zaczynał od strumyczka :cool3:

natomiast Chingisek powoli zbliżałsię do większych akwenów :cool3:

no i w końcu postanowił wejśc :-o

a Fubcio się przygląda co tatulek robi :roll:

a Chingiskowi bardzo posmakowały wodorosty :cool3:

Posted

no w końcu wodorosty azjatycki przysmak :diabloti:
My wam zawsze bardzi kibicujemy i bardzo się cieszymy z każdej foteczki i cała masa na pewno was podziwia "po cichu". Masz tak cudowne fafluny, że ja na twoi miejscu chwaliłabym sie nimi na prawo i lewo, a na dogo zrobicie i tak fuorę! dodam do tego talent do robienia foteczek ( bo foteczki macie cudowne) i już macie galerię robiącą furorę ;)
Czy twoje marszzcychy pływają? Burbon uwielbia, ale tylko moczyć brzuchola, zupełnie nie ma ochoty na pływanie... pozdrawiamy bardzo serdecznie :loveu:

Posted

potem je sobie rozszarpywał i żarł :cool3:

Fubcio pomimo że miał przykre wspomnienia z wodą był w swoim żywiole :lol:

spojrzenie na kaczuszki:diabloti: na szczęście były za daleko:cool3:

Posted

caroolcia napisał(a):
ale macie piekne tereny!!!

jest parę hektarów do zwiedzania:cool3: i codziennnie spacerujemu nie odpuszczamy nawet jak jest brzydka pogoda :multi:

Posted

Śliczniaste te twoje
"szarpejki"

Uwielbiam te psy,
nawet przez jakis czas zastanawialam się nad takim.

Na tym ujęciu psiak wygląda jak istny hipcio..
*Fubcio- Hipcio*

Pozdrawiamy milusio
i zapraszamy w nasze skromne progi..
Shilah & Gizmo

Posted

caroolcia napisał(a):
no w końcu wodorosty azjatycki przysmak :diabloti:
My wam zawsze bardzi kibicujemy i bardzo się cieszymy z każdej foteczki i cała masa na pewno was podziwia "po cichu". Masz tak cudowne fafluny, że ja na twoi miejscu chwaliłabym sie nimi na prawo i lewo, a na dogo zrobicie i tak fuorę! dodam do tego talent do robienia foteczek ( bo foteczki macie cudowne) i już macie galerię robiącą furorę ;)
Czy twoje marszzcychy pływają? Burbon uwielbia, ale tylko moczyć brzuchola, zupełnie nie ma ochoty na pływanie... pozdrawiamy bardzo serdecznie :loveu:

Dzięki Caroolcia za słowa otuchy :loveu:
moje też raczej powyżej brzusia nie wchodzą do wody :evil_lol:

Posted

caroolcia napisał(a):
ale macie piekne tereny!!!

Przedstawiam częściowo nasze tereny z góry :loveu:

w dolinie jest stadion i kilka hektarów łąki gdzie spacerujemy :multi:

do tego mamy piękny zalew gdzie tej zimy koczowało u nas prawie 80 łabędzi i niezliczone ilości kurek wodnych oraz ruiny starego zamku :multi:

zapomniałam dodac że jeszcze oprócz zalewu mamy kilka stawów w innej części tej przepięknej okolicyale wszystko jest razem połączone:loveu:

Posted

margo001 napisał(a):
Witajcie Shilah & Gizmo :loveu: miło Was poznac :multi:

Nam również jest miło gościć :loveu:
u tak sympatycznych mordeczek..
Będziemy tu stałymi bywalcami. :lol:
Miłej nocki..