caroolcia Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 to super ;) juz sobie wyobrażam to obwąchiwanie ;) taka mała drobinka i 3 potwory nad nią hi hi hi, ale tak swoją droga wykapany tatuś!!!!:loveu: Quote
margo001 Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 [quote name='caroolcia']to super ;) juz sobie wyobrażam to obwąchiwanie ;) taka mała drobinka i 3 potwory nad nią hi hi hi, ale tak swoją droga wykapany tatuś!!!!:loveu: Po Twoim poście zaczęłam przeglądać fotki małego Chingiska i dopiero zobaczyłam :crazyeye: to podobieństwo mały Chingisek Mała Tootsie (córcia Chingiska) Quote
caroolcia Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Kropka w kropke! Przyznaj się czy byś swojego paszczurka rozpoznała? To się nazywa przekazywanie genów!!! ach te małe fałdeczki - małych szarpków - nie można ich nie pokochać!!! I potem człowiek rozpieszcza i mu taki wtórnie głuchy indywidualista wyrasta hi hi hi Quote
caroolcia Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Ups ale ze mnie głupol, braki z podstawówki wychodzą.... No chyba byś odróżniła - po małym pędzelku :eviltong: , ale to na prawdę dla mnie jedyna różnica... Quote
maartucha Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 O jencii. ja tu pierwszy raz, ale uroczy pieeseek :crazyeye: jak z reklamy :oops: Gratuluje Quote
margo001 Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [quote name='caroolcia']Kropka w kropke! Przyznaj się czy byś swojego paszczurka rozpoznała? To się nazywa przekazywanie genów!!! ach te małe fałdeczki - małych szarpków - nie można ich nie pokochać!!! I potem człowiek rozpieszcza i mu taki wtórnie głuchy indywidualista wyrasta hi hi hi Masz Caroolcia rację można się pomylić:cool3: moja mama się dzisiaj pomyliła hi hi hi:evil_lol: Quote
margo001 Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 A co powiecie na to podobieństwo ;) To Chingisek ze swoją mamusią Carmenką :loveu: Po tej sesji nie moglismy rozrożnić które to które :razz: dopiero Pan fotograf na jednym ze zdjęć wskazał właśnie na pędzelek :crazyeye: Quote
caroolcia Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='margo001']A co powiecie na to podobieństwo ;) Szczytem bezczelności byłoby poproszić o znalezienie różnic :diabloti: Ach to drugie foto - hmmm full profesional!!! chociaż chingisek lekko znudzony tą sesją i sławą :evil_lol: Piękne mordki przez duże P i takich foteczek nie wstawiaj bo przyjedziemy porwać chingiska hi hi hi, a jak sie ma reszta cudnej szarpkowej rodzini ? Pozdrawiamy serdecznie i przesyłamy buziaczki brazowym i czarnym fałdeczkom. I czekamy na kolejne foteczki bo uwielbiam tą galerię ...:cool3: Quote
caroolcia Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='margo001']Dziękuję :loveu: A tych mokre nochale już są tak wycałowane że czasami już nie mam siły tego robic :buzi: A jak to zdjęcie się wam podoba:cool3: Nareszcie całe wyrko moje :multi: No daj mi buzi Nemusiu...;) I trochę zimy :evil_lol: Qurczę przysypało nam trawkę:crazyeye: Trzepanko :-o I siusiu też trzeba zrobic :cool3: Wreszcie jakis kijek:multi: Musiałam sobie przypomnieć te pierwsze zimowe foty - śnieżne potwory ;) Quote
margo001 Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 [quote name='caroolcia'][quote name='margo001']A co powiecie na to podobieństwo ;) Szczytem bezczelności byłoby poproszić o znalezienie różnic :diabloti: Ach to drugie foto - hmmm full profesional!!! chociaż chingisek lekko znudzony tą sesją i sławą :evil_lol: Piękne mordki przez duże P i takich foteczek nie wstawiaj bo przyjedziemy porwać chingiska hi hi hi, a jak sie ma reszta cudnej szarpkowej rodzini ? Pozdrawiamy serdecznie i przesyłamy buziaczki brazowym i czarnym fałdeczkom. I czekamy na kolejne foteczki bo uwielbiam tą galerię ...:cool3: Chingisek na sesji tej raczej zmęczony a nie znudony:evil_lol: cały czas chciał gwałcić swoją mamusię bezczelniak :diabloti: a mial wtedy 5 miesięcy:evil_lol: z tym porwaniem to nie wiem:razz: bo mój Chingolo ma ochronę 24 h :mad: buziaki w fafolki:calus: Quote
margo001 Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 / Post usunięty / / Życzenia składamy wyłącznie w tym wątku / Quote
caroolcia Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 i jak tam po świętach faflunki coś pochłoneły ze stołu wielkanocnego :evil_lol: ?? Quote
Madzik93 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Margo kiedy bedą nowe fotaski faflaczków?:mad: Quote
margo001 Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 caroolcia napisał(a):i jak tam po świętach faflunki coś pochłoneły ze stołu wielkanocnego :evil_lol: ?? Qrcze tym razem żadne boczusie i szyneczki nie spadały :evil_lol: bylismy w gosciach bez pycholi :placz: Chinguli dobrze to zrobi bo troszkę mu się przytylo :crazyeye: a za tydzień jedziemy na wystawę i nie wiem jak to będzie:cool3: Quote
margo001 Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 [quote name='Madzik13']Margo kiedy bedą nowe fotaski faflaczków?:mad: Wreszcie dzisiaj odzyskałam aparacik,więc trzeba bedzie zrobić jakies foteczki :lol: Cierpliwości Madzik13 cierpliwosci ;) Quote
caroolcia Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 nawet jajeczko wielkanocne do pucholi nie wpadlo? No wiesz, co!? :evil_lol: Od razu widać, że to wystawowe hipolki - czekamy oczywiscie na relacje z wystawy i zdecia licznych nagród :cool3: Quote
margo001 Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 caroolcia napisał(a):nawet jajeczko wielkanocne do pucholi nie wpadlo? No wiesz, co!? :evil_lol: Ha ha ha jajeczek akurat pycholom nie żałuję ;) codziennie dostają po żółteczku :eviltong: Quote
margo001 Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 DiDDlina85 napisał(a):Powodzenia na wystawie:) Podziękuję po wystawie żeby nie zapeszyć :evil_lol: Quote
margo001 Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 [quote name='Madzik13']Margo kiedy bedą nowe fotaski faflaczków?:mad: Proszę bardzo oto nowe foteczki faflaczków i kluseczków :loveu: Świąteczne popołudnie...:cool3: spacerek też był :multi: no chyba sie zmęczyłem,a oni na mnia nie czekają :razz: a co wy na to...:loveu: i z archiwum tak mnie pogryzły mrówki w tamtym roku wrrr...:placz: było nie ciekawie:shake: i kilka fotek kluseczek na dobranoc :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: do re mi ....... Dobrej nocki:cunao: Quote
Madzik93 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 No prosze jedzenie w łóżku:lol: Oj jaki spuchnięty pysio:placz::placz::placz::placz::placz: Ale pomarszczone bobaski:loveu: Sie rozwalił:eviltong: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Ten wygląda jak pluszowa zabawka:loveu::loveu::loveu: Quote
margo001 Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Dzisiaj mieliśmy piękny dzionek, byliśmy na długim spacerku i zrobiliśmy dużo zdjęć :loveu: Oto fotorelacja zaczynamy :loveu: Quote
Recommended Posts