Paulina87 Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Sunia została porzucona pod kościołem, obecnie znajduje się w schronisku. Jak dla mnie wygląda jak rasowy pinczer. W tej chwili ma ok. 3 miesiące i waży 3 kg. Bardzo tuli się do człowieka, zgadza się z innymi psiakami ale nie bardzo wie do czego są zabawki. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
LidkaWejman Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Paulino !!!GDZIE JĄ ZNALAZŁAŚ???? U MNIE ( SZCZEPANKOWO- POZNAŃ) WISI OGŁOSZENIE NIESTETY ZAMAZANA PRZEZ DESZCZ FOTA,ŻE TAKIE MAŁE ,,COŚ" WŁAŚNIE ZGINĘŁO, W SOBOTĘ JESZCZE OGŁOSZENIA NIE BYŁO, CZYLI SPRAWA JEST ŚWIEŻA....JUTRO PODEJDĘ ZOBACZYĆ NR TEL DO TYCH LUDZI.I TEŻ TO BYŁA SUNIA( TAK MI SIĘ WYDAJE) Quote
Paulina87 Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 Ona jest spod Ostrowa Wlkp. więc wątpię aby była to ta sama sunia, chociaż z drugiej strony wszystko jest możliwe. Quote
juli88 Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 ona jest co najmniej piękna!!! Cudna psina. Trzymam za nią kciuki. Quote
xxxx52 Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Ale taka chudzine by szukali?Ta suczynka na zdjeciu w swoim krotkim zyciu nie miala za dobrze Quote
LidkaWejman Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Niestety to nie ta... widziałam drugie ogłoszenie, które nie zmokło, na focie widać,że też małe, ale jednak zupełnie inne...Coś ostatnio u nas dużo tych zaginionych psiaków...Ciągle wiszą ogłoszenia... Trzymam kciuki za małą, typowo kanapowa, prędko znajdzie domek:) Quote
Paulina87 Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 Suczka trafiła do nowego domu. Zaadoptowała ją dziewczyna, która już wcześniej była w schronisku i ją oglądała i po przemyśleniu decyzji przyjechała po nią. Quote
Recommended Posts