Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='eliza_sk']Ale kogo bierzesz w zamian wtedy :diabloti: ?[/QUOTE]

Nikogo nie będę brała, dołożyć Ci kilka sztuk mogę - chytra nie jestem przecież, podzielę się :diabloti:

• Replies 146
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Roszpunka']Nikogo nie będę brała, dołożyć Ci kilka sztuk mogę - chytra nie jestem przecież, podzielę się :diabloti:[/QUOTE]

Ja tesz, ja tesz....... dołożę co nieco.:diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='tomcug']Zawsze o innych myślimy. :cool3: O sobie na końcu. :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

I tak właśnie być powinno...:diabloti: ale i tak nie zostaniemy docenione przez Szefową :shake:

Posted

[quote name='Roszpunka']I tak właśnie być powinno...:diabloti: ale i tak nie zostaniemy docenione przez Szefową :shake:[/QUOTE]

Ona tylko po premii potrafi pojechać. :diabloti: Zołza jedna. Własnie mi obcięła do zera. :angryy::diabloti::evil_lol:

Posted

Prezesowo, lepiej myśl, kiedy białasa na Kaczamarka przytargać, a nie Bajki na bajkowym wątku mi tu opowiadaj :)
Tomcugowska - Ty uważaj, bo Ty wiesz .... co ja wiem :evil_lol:

Posted

[quote name='eliza_sk']Prezesowo, lepiej myśl, kiedy białasa na Kaczamarka przytargać, a nie Bajki na bajkowym wątku mi tu opowiadaj :)
Tomcugowska - Ty uważaj, bo Ty wiesz .... co ja wiem :evil_lol:

I jeszcze szantaż. :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

[quote name='eliza_sk']Prezesowo, lepiej myśl, kiedy białasa na Kaczamarka przytargać, a nie Bajki na bajkowym wątku mi tu opowiadaj :)
Tomcugowska - Ty uważaj, bo Ty wiesz .... co ja wiem :evil_lol:[/QUOTE]

Jak się uprę (a potrafię) to białas w niedzielę będzie na Kaczmarka a w poniedziałek w Jędrzejowie (żeby SOZ-u nie obciążać, to przy Twoim płocie).

Posted

[quote name='Roszpunka']Znowu mnie nie zabrałaś :placz:[/QUOTE]

Oj trza było sygnalizować chęci, wiesz, że prawie co tydzień jeździmy. Ale za tydzień podobno widzimy się w CK - kiedy Ci bardziej pasi sobota czy niedziela ?

Posted

[quote name='Roszpunka']Zdecydowanie niedziela. Właśnie piszę elaborat na temat mojej dzikiej bestii ;)[/QUOTE]

Muszę się uśmiechnąć do dyspozytorki o wolne w niedzielę :)

Posted

[quote name='eliza_sk']Hmmm ciężko było ogarnąć sforę oczyma, ale często, czy cały czas - nie wiem.[/QUOTE]

W każdym razie robi to bardzo często, to chyba chodzi o "kuszenie" ewentualnych tatusiów. Natura ma swoje prawa.