Gamba Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 No pewnie,że jest relacja z odwiedzin tylko...nie bardzo wiem co napisać! Każdy nasz spacer wyglada podobnie :roll: Bono chodzi sobie,lezy,skubie trawke tak jak pozostałe psy!Aa...sorki czasem jeszcze wejdzie w płot,albo w drzewo bo sie biedaczek zagapi :roll: :lol: !No i oczywiście szczotkowanie tych wszystkich kołtunów i martwej sierści ale to już norma! No i nie chce się ze mną bawić :mad: .Ja mu pokazuje piłeczki,patyczki,a on patrzy się na mnie jakbym spadł z księzyca z miną mówiącą "chyba sobie stary ze mnie żartujesz?Ja tu muszę wszystko obsikać, a ty mi tu z jakimiś badylami latasz" no więc jakoś tak nie udaje mi sie wciągnąc Bońka do zabawy :roll: :evil_lol: Następnym razem narobię zdjęc, bo już pewnie się stęskniliście za moimi zdjeciami hehe,nie? ;) Quote
Gamba Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='Gosiapk']Gamba zapadła się pod ziemię ;)[/quote] Zapadł ;)! Pozdrawiam ;) Quote
Kasia Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Stęskniliśmy się a jak!!! ;) I mus być ich duuuużo!!!!!!!!!!!!! Quote
jamos Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 coś się dzieje z dogo czekamy na relacje z odwiedzin u Bonia Quote
jamos Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Gamba:calus: ,że go odwiedzasz. Jeżeli starszy Pan Boniek nie lubi się bawić to musisz wejść z nim w filozoficzne konwersacje nad życiem , to pewnie jego klimaty:evil_lol: taki cudny , bezproblemowy psiak bez swojego domu:shake: Bono szuka domu... Quote
jamos Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Gamba czy mamy szansę na obejrzenie nowych Bonkowych zdjęć i Twoich zmagań z jego cuuuuuudną sierścią;) Quote
Gamba Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 Bonkowe klimaty to sikanie,sikanie i raz jeszcze sikanie :cool1: :cool1: On by tak łaził i podnosił nogę dopoki jego zmęczone łapki nie zaczyłyby się plątać i potykać!Potem walnąłby na ziemię i kazałsie głaskać i miziać!Cały Bono :cool1: A zdjęcia będą w najbliższym czasie!To macie jak w banku!I może jak pogoda dopiszę to z kąpieli :roll: !A właśnie..jak myślicie wyszorować go? Bo powiem szczerze,że sie troszke obawiam potem o jego zdrówko... Quote
jamos Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 sikacz Boniek :lol: , miejmy nadzieję, że to kwestia dominującej natury pięknisia, a nie przeziębiony pęcherz. Gamba jak tam wygląda opieka weterynarza?, czy lekarz jest tam na stałe?. co do kąpieli to może lepiej poczekać na upały, a może zdarzy się spełnienie naszych próśb i Bonek będzie już wykąpany w nowym domku:loveu: czekamy na zdjęcia pieszczocha:loveu: Bono chce do domu... Quote
Kasia Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Tak, do domu!!!! Domku będziesz najszczęśliwszym domkiem, ale tylko wtedy jak Bono w nim zamieszka ;) Quote
Gosiapk Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Gamba, w przyszłym tygodniu ma być bardzo ciepło, ok. 30C, można go w upał wykąpać, na pewno się nie przeziębi. :cool1: Quote
Gamba Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 No to wyszorujemy go jak będzie ciepło ;) Zrobimy Bońka na bóstwo hehe. Opieka weteryjna jest w miarę ok!Psy poszczepione,odrobaczone,odpchlone!Wet dojezdzający z miasta! Chociaż na ciążę Żanety powiedział,że jej się utyło :roll: :roll: :roll: hehe! A Boniek leje,bo pewnie znudziło mu sie sikanie na budę,zresztą kazdy pies wyprowadzony tak leje (no prawie,trochę im do Bono brakuje ;) ). Quote
Kasia Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Co słychać u Bonusia? Jak sie chłopak miewa? :lol: Quote
Recommended Posts