Jump to content
Dogomania

Staruszek Bono!Czy odejdzie samotny,niechciany i niekochany? Brzeg/ Za TM

Recommended Posts

Posted

No pewnie,że jest relacja z odwiedzin tylko...nie bardzo wiem co napisać!
Każdy nasz spacer wyglada podobnie :roll: Bono chodzi sobie,lezy,skubie trawke tak jak pozostałe psy!Aa...sorki czasem jeszcze wejdzie w płot,albo w drzewo bo sie biedaczek zagapi :roll: :lol: !No i oczywiście szczotkowanie tych wszystkich kołtunów i martwej sierści ale to już norma!
No i nie chce się ze mną bawić :mad: .Ja mu pokazuje piłeczki,patyczki,a on patrzy się na mnie jakbym spadł z księzyca z miną mówiącą "chyba sobie stary ze mnie żartujesz?Ja tu muszę wszystko obsikać, a ty mi tu z jakimiś badylami latasz" no więc jakoś tak nie udaje mi sie wciągnąc Bońka do zabawy :roll: :evil_lol:
Następnym razem narobię zdjęc, bo już pewnie się stęskniliście za moimi zdjeciami hehe,nie? ;)

• Replies 466
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Gamba:calus: ,że go odwiedzasz. Jeżeli starszy Pan Boniek nie lubi się bawić to musisz wejść z nim w filozoficzne konwersacje nad życiem , to pewnie jego klimaty:evil_lol:
taki cudny , bezproblemowy psiak bez swojego domu:shake:
Bono szuka domu...

Posted

Bonkowe klimaty to sikanie,sikanie i raz jeszcze sikanie :cool1: :cool1:
On by tak łaził i podnosił nogę dopoki jego zmęczone łapki nie zaczyłyby się plątać i potykać!Potem walnąłby na ziemię i kazałsie głaskać i miziać!Cały Bono :cool1:
A zdjęcia będą w najbliższym czasie!To macie jak w banku!I może jak pogoda dopiszę to z kąpieli :roll: !A właśnie..jak myślicie wyszorować go?
Bo powiem szczerze,że sie troszke obawiam potem o jego zdrówko...

Posted

sikacz Boniek :lol: , miejmy nadzieję, że to kwestia dominującej natury pięknisia, a nie przeziębiony pęcherz. Gamba jak tam wygląda opieka weterynarza?, czy lekarz jest tam na stałe?. co do kąpieli to może lepiej poczekać na upały, a może zdarzy się spełnienie naszych próśb i Bonek będzie już wykąpany w nowym domku:loveu:
czekamy na zdjęcia pieszczocha:loveu:
Bono chce do domu...

Posted

No to wyszorujemy go jak będzie ciepło ;) Zrobimy Bońka na bóstwo hehe.
Opieka weteryjna jest w miarę ok!Psy poszczepione,odrobaczone,odpchlone!Wet dojezdzający z miasta!
Chociaż na ciążę Żanety powiedział,że jej się utyło :roll: :roll: :roll: hehe!
A Boniek leje,bo pewnie znudziło mu sie sikanie na budę,zresztą kazdy pies wyprowadzony tak leje (no prawie,trochę im do Bono brakuje ;) ).