lady_m Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='bety'][CENTER] [SIZE=4][SIZE=2][/SIZE][/SIZE] [SIZE=4][B][I]A KTO TO JEST LILKA????????[/I][/B][/SIZE] [/CENTER] [/quote] Byla tu kiedys taka... Podobno zalozyla ten watek... Ale ja jestem za mloda by to pamietac :roll: Ludzie mowia, ze Lilka opuscila kiedys swoj watek, a wladze przejeli wszyscy, ktorzy chcieli- wklejali zdjecia, dystkutowali o czym popadnie... Tak slyszalam.. :roll: :evil_lol::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [B]lady m[/B] - dobrze słyszałaś! Ludziska wypisywali różne takie... Ja też i wcale nie będę się ukrywać! A wszystko to, bo... .Ciebie kocham, Matagi!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: A co! Wolno Tubisiom, wolno i mnie... "Nawet biedny krawiec ma prawo do odrobiny szczęścia" - wiecie, skąd ten cytat? Pzdr. Quote
Akitka Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='bety'][CENTER] [SIZE=4][B][I]:crazyeye:[/I][/B][SIZE=2] :evil_lol: :eviltong: ;) :cool3: :diabloti: [/SIZE][/SIZE] [SIZE=4][B][I]A KTO TO JEST LILKA????????[/I][/B][/SIZE] :crazyeye: :evil_lol: :eviltong: ;) :cool3: :diabloti: HI HI HI HI HI HI HI HI HI HI HI[/CENTER] [/quote] No właśnie ja tak powtarzam za wami "Lilka, Lilka"... Ale kto to ta Lilka? :diabloti: Muszę się mojej Ambry spytać - może wie... :evil_lol: Quote
bety Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='Akitka']No właśnie ja tak powtarzam za wami "Lilka, Lilka"... Ale kto to ta Lilka? :diabloti: Muszę się mojej Ambry spytać - może wie... :evil_lol:[/quote] Może TA :evil_lol: Lilka :evil_lol: powinna swoje zdjęcie tutaj zamieścić w pierwszej kolejności :diabloti: to może ją rozpoznamy i sobie przypomnimy która to jest. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pzdr Quote
bety Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='Asiaczek'] A co! Wolno Tubisiom, wolno i mnie... "Nawet biedny krawiec ma prawo do odrobiny szczęścia" - wiecie, skąd ten cytat? Pzdr.[/quote] Nie kojarzę cytatu - ale ja dziś ledwo przytomna jestem. Jakaś podpowiedź? Pzdr Quote
Akitka Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='bety']Może TA :evil_lol: Lilka :evil_lol: powinna swoje zdjęcie tutaj zamieścić w pierwszej kolejności :diabloti: to może ją rozpoznamy i sobie przypomnimy która to jest. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pzdr[/quote] Zacny pomysł, zacny... :cool3: Powinien zostać nagrodzony zimnym piwem... :beerchug: Oczywiście od osoby zamieszczonej na zdjęciu... :evil_lol: Quote
lady_m Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='Asiaczek']"Nawet biedny krawiec ma prawo do odrobiny szczęścia" - wiecie, skąd ten cytat? [/quote] Czyzby "Skrzypek na dachu" ? ;) Quote
Musha Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [IMG]http://img74.imageshack.us/img74/4674/rudaeo7.jpg[/IMG] Witam ! spełnienie życzeń czyli chcecie to macie podwójny rudzielec-ten wyższy i w spodniach to ponoć LILKA:evil_lol: Quote
Akitka Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='Musha'][IMG]http://img74.imageshack.us/img74/4674/rudaeo7.jpg[/IMG] Witam ! spełnienie życzeń czyli chcecie to macie podwójny rudzielec-ten wyższy i w spodniach to ponoć LILKA:evil_lol:[/quote] A komu Lilka grozi palcem? :cool3: Quote
bety Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='Musha'][IMG]http://img74.imageshack.us/img74/4674/rudaeo7.jpg[/IMG] Witam ! spełnienie życzeń czyli chcecie to macie podwójny rudzielec-ten wyższy i w spodniach to ponoć LILKA:evil_lol:[/quote] Ooooo, coś zaczynam kojarzyć - chyba już wiem, kto to jest Lilka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pzdr Quote
bety Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='Akitka']A komu Lilka grozi palcem? :cool3:[/quote] Pewnie nam - za te wygłupy :cool3: ;) Pzdr Quote
Akitka Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='bety']Pewnie nam - za te wygłupy :cool3: ;) Pzdr[/quote] A ja myślałam, że sędziemu lub sędzinie lub jakiejś konkurencji... :evil_lol: Quote
lady_m Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='Akitka']A ja myślałam, że sędziemu lub sędzinie lub jakiejś konkurencji... :evil_lol:[/quote] W sensie, ze "Ja ci pokaze klaso otwarta!!!" ...? :roll: :eviltong::eviltong: Quote
Asiaczek Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='bety']Nie kojarzę cytatu - ale ja dziś ledwo przytomna jestem. Jakaś podpowiedź? Pzdr[/quote] Anatewka... [quote name='lady_m']Czyzby "Skrzypek na dachu" ? ;)[/quote] Ach, Ty! A skąd to znasz, co? BRAWO!!! To mój ulubiony cytat z tego filmu... Pzdr. Quote
lady_m Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='Asiaczek'] Ach, Ty! A skąd to znasz, co? BRAWO!!! To mój ulubiony cytat z tego filmu...[/quote] Nie wygladam na taka co to moze znac? :roll: Quote
Akitka Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='lady_m']W sensie, ze "Ja ci pokaze klaso otwarta!!!" ...? :roll: :eviltong::eviltong:[/quote] Możliwe... :evil_lol: Quote
bety Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Hm, czyżby Lilce znowu net zerwał się z łańcucha - bo taka jakaś dziwnie milcząca jest???? :cool1: Pzdr Quote
Akitka Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='bety']Hm, czyżby Lilce znowu net zerwał się z łańcucha - bo taka jakaś dziwnie milcząca jest???? :cool1: Pzdr[/quote] Może nadrabia zaległości? Mam nadzieję, że tym razem dobrze net przywiązała. :cool3: Quote
nice_girl Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 O, Lilka z Łodzi. :) Lilka, wybierasz się do Wawy? Jak się miewa diabeł pod postacią Baby? :) Quote
Asiaczek Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='lady_m']Nie wygladam na taka co to moze znac? :roll:[/quote] Sama nie wiem... Pzdr. Quote
Matagi Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [quote name='lady_m']O Lila... Ja juz nawet zapomnialam, ze to Twoja galeryjka :evil_lol::evil_lol: :eviltong:[/quote] Moja!:user: Masz sklerozę jakowąś!:evil_lol: :eviltong: :evil_lol: Quote
Matagi Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [quote name='Akitka']Ooo... Lilka... :lol: nareszcie wróciłaś. :multi: Czekam aż nadrobisz zaległości i wstawisz tu zdjęcia jakieś. ;)[/quote] Trudno mi nadrabiac te zaległości,bo wczoraj po południu znowu łajdaczka tepsa zabrała mi net!!!:-x :x :snipersm: Padło coś pt:"ADSL".Naprawione zostało godzine temu:mad: :2gunfire: . Quote
Paula&Goofi Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Jak ja lubie Akity ! :loveu::loveu::loveu::loveu: Twoje pieski są cudowne!!! :loveu::loveu::loveu: Pozdrawiamy! Quote
Matagi Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [quote name='bety'] [CENTER][SIZE=4][B][I]:crazyeye:[/I][/B][SIZE=2] :evil_lol: :eviltong: ;) :cool3: :diabloti: [/SIZE][/SIZE] [SIZE=4][B][I]A KTO TO JEST LILKA????????[/I][/B][/SIZE] :crazyeye: :evil_lol: :eviltong: ;) :cool3: :diabloti: HI HI HI HI HI HI HI HI HI HI HI[/CENTER] WITAJ WŚRÓD INTERNETOMANIAKÓW. Pzdr Kaśka :lol:[/quote] [SIZE=5][COLOR=indigo]O Żesz TYYYYYY!!!!:mad: :mad: :mad: :obrazic: :obrazic: :obrazic: [/COLOR][/SIZE] [COLOR=#4b0082]W Białymstoku Ci przypomnę hhiiiiihiiiiihaaachaaaa:evil_lol: :grin: .[/COLOR] [COLOR=#4b0082]Helołłłłł Kasia!:lol: :iloveyou: [/COLOR] Quote
Matagi Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [quote name='lady_m']Byla tu kiedys taka... Podobno zalozyla ten watek... Ale ja jestem za mloda by to pamietac :roll: Ludzie mowia, ze Lilka opuscila kiedys swoj watek, a wladze przejeli wszyscy, ktorzy chcieli- wklejali zdjecia, dystkutowali o czym popadnie... Tak slyszalam.. :roll: :evil_lol::evil_lol:[/quote] Podobno!:p Historii młoda damo trza sie nauczać!I jeszcze kilku innych religii i tym podobnych!?Nasz wspaniały Roman zadba o to!Wyszkoli całe te nowe niedouczone pokolenie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A co ludzie mówią to nie zawsze prawda:shake: :evil_lol: :eviltong: ,choć zawsze cus w tym jest.....:roll: :eviltong: Lilka z akitami i Waleczną Babą /władczynią WSZYSTKIEGO NA ŚWIECIE I WE WSZECHŚWIECIE:diabloti: /władzy nie oddała!Poszła do remontu:evil_lol: ,bo jej mendowata tepsa wsio popsuła i okradła z hasłów wlasnościowych tylko jej przypisanych:mad: :angryy: I nie wklejali tu niczego żadne przypadki i wynalazki,bo wiedzieli by z kim zadzierają![B][SIZE=5]O![/SIZE][/B] A pisali ,dyskutowali ,wklejali tylko CI WYBRANI!!!!:loveu: :loveu: :loveu: Zrozumiano?;) :evil_lol: :eviltong: Quote
Recommended Posts