marra Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 [quote name='phase']Bratu nic. :grins::diabloti: Tacie niedługo idę po kołowrotek, mamie portfel, który baardzo chciała a do portfela 2 bilety do kina jeszcze włożę. :) Markowi zamówiłam dresy i jeszcze łyżkę do butów. :evil_lol: Żabci full różnorodnych smaczków, ale ciii. :)[/QUOTE] No to fajne prezenciki :) Ja mam narazie dla mamy prezent, dla brata można powiedzieć że jest w drodze no a w sobotę dla taty lecę coś kupić :) Bobek dostanie smaczki będzie to dla niej wyjątkowa myślę niespodzianka bo już długo długo ich nie dostaje ze względu na chorobę, to mam nadzieję że się podwójnie ucieszy :) Ciapek oczywiście piiiiiiiłka a dla Dżoka również prezent w drodze czyli wielgachny ponton co by mu w dupsko ciepło było :) Psisko ze schorniska naprawdę śliczne ! Taki karmelek :) Quote
phase Posted December 21, 2012 Author Posted December 21, 2012 [quote name='Ty$ka'][URL]https://lh4.googleusercontent.com/-XL1k0vmtzxs/UJ6H_z46aRI/AAAAAAAA-P0/2ZMnuYNsRkY/s512/IMG_4105.JPG[/URL] [B]a fuj :P brzydal :P[/B] Nie widzę filmiku :([/QUOTE] Serio??? :crazyeye: Ej, czytałam na którymś wątku, że też nie widziałaś filmiku. :hmmm: [quote name='monia&nero']dobra wariacja nie jest zła :)[/QUOTE] :) [quote name='marra']No to fajne prezenciki :) Ja mam narazie dla mamy prezent, dla brata można powiedzieć że jest w drodze no a w sobotę dla taty lecę coś kupić :) Bobek dostanie smaczki będzie to dla niej wyjątkowa myślę niespodzianka bo już długo długo ich nie dostaje ze względu na chorobę, to mam nadzieję że się podwójnie ucieszy :) Ciapek oczywiście piiiiiiiłka a dla Dżoka również prezent w drodze czyli wielgachny ponton co by mu w dupsko ciepło było :) Psisko ze schorniska naprawdę śliczne ! Taki karmelek :)[/QUOTE] Ale rozpieszczasz ich. :loveu: Się dzieciaki ucieszą. :) A no jeszcze dziś właśnie skoczę po ten kołowrotek, tatę wszystko ucieszy co jest związane z wędkarstwem. :) A mama już wie, że dostanie portfel, ale nie wiem, że w nim będą jeszcze 2 bilety do kina (mama czyta "Hobbita", to może akurat pójdzie na niego do kina). :) No a że Pulpetowi będą iskrzyć się oczka na smakołyki to chyba już nie będę pisać o jej zadowoleniu. :eviltong: Quote
marra Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 [quote name='phase']Serio??? :crazyeye: Ej, czytałam na którymś wątku, że też nie widziałaś filmiku. :hmmm: :) Ale rozpieszczasz ich. :loveu: Się dzieciaki ucieszą. :) A no jeszcze dziś właśnie skoczę po ten kołowrotek, tatę wszystko ucieszy co jest związane z wędkarstwem. :) A mama już wie, że dostanie portfel, ale nie wiem, że w nim będą jeszcze 2 bilety do kina (mama czyta "Hobbita", to może akurat pójdzie na niego do kina). :) No a że Pulpetowi będą iskrzyć się oczka na smakołyki to chyba już nie będę pisać o jej zadowoleniu. :eviltong:[/QUOTE] Prezent dla brata już doszedł :D mam nadzieję że się ucieszy :) mama to nie wie co dostanie ale pewnie Phase pamiętasz moje wątpliwości z wątku co do prezentu, nie wiem w sumie czy się ucieszy :( Quote
Ty$ka Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 Ja nie lubię psów masywnie zbudowanych, a ten ma ciężką głowę i te fafle, fuuu :P Ale umaszczenie ma boskie :loveu: No tak, ja widzę na dogo zamiast filmików czarną plamę, ale dzisiaj jest już OK - odpala mi filmik :) I Żabcia jaka pocieszna na nim jest :loveu: Quote
phase Posted December 21, 2012 Author Posted December 21, 2012 [quote name='whiteterrier']Witajcie kochane :loveu:[/QUOTE] Kogo ja widzę. :loveu: [quote name='marra']Prezent dla brata już doszedł :D mam nadzieję że się ucieszy :) mama to nie wie co dostanie ale pewnie Phase pamiętasz moje wątpliwości z wątku co do prezentu, nie wiem w sumie czy się ucieszy :([/QUOTE] Ucieszy, ucieszy, a reszty nie słuchaj!! Ja już wróciłam z zakupów, jestem b. zadowolona. Panowie z wędkarskiego dali mi nawet prawie 10 zł rabaciku. :grins: Jeszcze tylko ładnie zapakować i czekać na poniedziałek. :loveu: [quote name='Ty$ka']Ja nie lubię psów masywnie zbudowanych, a ten ma ciężką głowę i te fafle, fuuu :P Ale umaszczenie ma boskie :loveu: No tak, ja widzę na dogo zamiast filmików czarną plamę, ale dzisiaj jest już OK - odpala mi filmik :) I Żabcia jaka pocieszna na nim jest :loveu:[/QUOTE] Dla mnie jest idealny pod każdym względem. :loveu: Ja czasem z opóźnieniem zdjęcia widzę. :roll: Quote
phase Posted December 21, 2012 Author Posted December 21, 2012 Tam gdzie najwygodniej....... [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-kH1Vsj16KzM/UM8FPx8744I/AAAAAAAAD4k/AsqVwZ45hQg/s640/DSCF5951.JPG[/IMG] ____________________________________________________ A tak na marginesie to we wtorek zaczęłam czytać "Pamiętniki wampirów". I właściwie już prawie kończę. :lol: TOTALNIE inna jest od filmu. :shake: Quote
Ty$ka Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 Jak uroczo śpiii :loveu: Aj, wycałować tylko. :loveu: Quote
phase Posted December 21, 2012 Author Posted December 21, 2012 [quote name='Ty$ka']Jak uroczo śpiii :loveu: Aj, wycałować tylko. :loveu:[/QUOTE] Przy niej trzeba uważać, że nic czarnego nie położyć, Jak ostatnio na chwilę zdjęłam czarny żakiet, wyszłam po buty, patrzę a ona na nim leży to nie wiedziałam czy wyjść i z powrotem wejść, czy dobrze widzę... Quote
whiteterrier Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 Nas widzisz hah :D Żabcia piękna jak zawsze :loveu: Opowiadajcie co się u Was dzieje :D Quote
phase Posted December 21, 2012 Author Posted December 21, 2012 [quote name='whiteterrier']Nas widzisz hah :D Żabcia piękna jak zawsze :loveu: Opowiadajcie co się u Was dzieje :D[/QUOTE] Znowu zaczynają jej kudły do oczu wpadać, więc kucola jej zrobię. A u nas trochę smutno. :( Schroniskowy Sasha odszedł za TM. Wspaniały pies. Wychodziłam z nim parę lat na sapcery. Chociaż ostatnie miesiące spędził w DT i zaznał ciepełka. Sasho kochany, biegaj szczęśliwie! :(:( [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-O8IcBXCB8AQ/UNRenUEUNfI/AAAAAAAAD_o/afv2gZlpmTg/s640/P3240271.JPG[/IMG] [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-T0yA0JT1Vx4/UNRenizcyBI/AAAAAAAAD_w/FpdjuxGQJro/s640/P3240356.JPG[/IMG] [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-kh4Mn9rcmww/UNRenj7Q2TI/AAAAAAAAD_s/LL0Tcxy5iJ4/s640/P6050122.JPG[/IMG] Quote
Ty$ka Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 To przeraźliwie smutne, gdy odchodzą ulubieńcy :( Trzymaj się tam. Quote
phase Posted December 21, 2012 Author Posted December 21, 2012 [quote name='Ty$ka']To przeraźliwie smutne, gdy odchodzą ulubieńcy :( Trzymaj się tam.[/QUOTE] Ja wiem, że on już podeszły wiek miał, że dobrze, iż był ten DT, ale to boli. :( Ech.. Quote
Sonka95 Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 Ale słodko śpi :loveu:[url]https://lh6.googleusercontent.com/-kH1Vsj16KzM/UM8FPx8744I/AAAAAAAAD4k/AsqVwZ45hQg/s640/DSCF5951.JPG[/url] Moja to teraz śpi z główką na poduszce i wtuliła się w kocyk ;) Współczuję :-( Quote
whiteterrier Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 Dobrze, że choć na chwilę doznał ciepła rodzinnego. [*] Quote
rashelek Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 Przykro mi, szkoda psiaka... Ale chociaż ostatnie tygodnie spędził w domu! U nas nie ma tradycji dawania sobie prezentów na święta, także nie muszę myśleć co by tu komu pasowało :lol: Quote
phase Posted December 21, 2012 Author Posted December 21, 2012 [quote name='Sonka95']Ale słodko śpi :loveu:[URL]https://lh6.googleusercontent.com/-kH1Vsj16KzM/UM8FPx8744I/AAAAAAAAD4k/AsqVwZ45hQg/s640/DSCF5951.JPG[/URL] Moja to teraz śpi z główką na poduszce i wtuliła się w kocyk ;) Współczuję :-([/QUOTE] Musiałam się przejść na spacer, by trochę ochłonąć po tej wiadomości.. Oczywiście wzięłam Żabkę ze sobą, już lepiej trochę.. [quote name='whiteterrier']Dobrze, że choć na chwilę doznał ciepła rodzinnego. [*][/QUOTE] Dokładnie.. I to jest chyba jedną z najbardziej pocieszających rzeczy. [quote name='rashelek']Przykro mi, szkoda psiaka... Ale chociaż ostatnie tygodnie spędził w domu! U nas nie ma tradycji dawania sobie prezentów na święta, także nie muszę myśleć co by tu komu pasowało :lol:[/QUOTE] U wspaniałej dziewczyny, która ma jeszcze jedną starszą sunię w typie TTB na DT. To masz dobrze, chociaż nie musisz myśleć co by tu dać, by się spodobało, albo męczyć się nad pakowaniem ich. Bo dziś myślałam, że furii dostanę, bo mi nie szło. Ale już wszystko gotowe. :) Ciotki, może ja za bardzo przesadzam, ale czy Wasze psiny też mają szorstkie poduszki, znaczy moja ma bardziej szorstkie przednie od tylnych. Tylne ma gładziutkie. Dzisiaj trochę przeszłyśmy a ta już zaczęła podnosić łapy, może jej posmaruje kremem, czy za bardzo przesadzam?. Quote
whiteterrier Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 Mój miał szorstkie od soli na chodnikach.. Ale smarowaliśmy wtedy wazeliną :D Quote
rashelek Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 Bardzo mnie to cieszy, bo np. tacie to nigdy nie wiem co kupić... No i u nas na wigilię jest masa ludzi (w tym roku będzie 12-13), to bym bankrutem została :diabloti: Miczel poduchy ma strasznie szorstkie i twarde, do tego wiecznie w sznitach i rozcięciach. I nieważne, czy jej czymś smaruję czy nie. Tylko zimą sobie ściera i robią jej się takie słodziutkie różowe poduszeczki :loveu: Quote
phase Posted December 21, 2012 Author Posted December 21, 2012 [quote name='whiteterrier']Mój miał szorstkie od soli na chodnikach.. Ale smarowaliśmy wtedy wazeliną :D[/QUOTE] U nas nic nie robią, więc soli nie ma. Ledwo czasem ujrzy się piach.. Dzisiaj zobaczyłam, że liże łapki to zerknęłam z ciekawości. Quote
phase Posted December 21, 2012 Author Posted December 21, 2012 [quote name='rashelek']Bardzo mnie to cieszy, bo np. tacie to nigdy nie wiem co kupić... No i u nas na wigilię jest masa ludzi (w tym roku będzie 12-13), to bym bankrutem została :diabloti: Miczel poduchy ma strasznie szorstkie i twarde, do tego wiecznie w sznitach i rozcięciach. I nieważne, czy jej czymś smaruję czy nie. Tylko zimą sobie ściera i robią jej się takie słodziutkie różowe poduszeczki :loveu:[/QUOTE] :evil_lol: Fajnie, tak dużo osób. :) No u mnie będzie (razem ze mną) 9 osóbek. No to za bardzo histeryzuję. :lol: Quote
whiteterrier Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 [quote name='phase']U nas nic nie robią, więc soli nie ma. Ledwo czasem ujrzy się piach.. Dzisiaj zobaczyłam, że liże łapki to zerknęłam z ciekawości.[/QUOTE] Może alergia ? Jadła ostatnio 'coś nowego' ? Quote
rashelek Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 Zależy jeszcze kto bywa, niektóre osoby mogłyby sobie darować przyjeżdżanie :diabloti: A Mika też czasm łapki liże i wygryza, ale nie widzę, żeby cośtam się działo. Może smaruj wazeliną przed wyjściem na spacer i tyle, wątpie, żeby to było coś poważnego ;) Quote
phase Posted December 21, 2012 Author Posted December 21, 2012 [quote name='whiteterrier']Może alergia ? Jadła ostatnio 'coś nowego' ?[/QUOTE] Niee, nic nowego nie dostaje, ona je to samo, miękkie jedzonko, bo niestety ząbków już nie ma wytrwałych. Poczekam trochę, zobaczę jak będzie. Quote
phase Posted December 21, 2012 Author Posted December 21, 2012 [quote name='rashelek']Zależy jeszcze kto bywa, niektóre osoby mogłyby sobie darować przyjeżdżanie :diabloti: A Mika też czasm łapki liże i wygryza, ale nie widzę, żeby cośtam się działo. Może smaruj wazeliną przed wyjściem na spacer i tyle, wątpie, żeby to było coś poważnego ;)[/QUOTE] :roflt: A krem nivea może być czy nie za bardzo?. :lol: Quote
Recommended Posts