Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']To potem się pochwal tym rudym ;)[/QUOTE]
Jak się przełamię. :oops::evil_lol:

[quote name='Sarunia-Niunia']Moje, słodkie piękności [URL]https://lh3.googleusercontent.com/-cLMauMsT76E/UK4cp4zlbuI/AAAAAAAADd0/E0WGCFY3xWg/s640/DSCF5446.JPG[/URL]...
Mam nadzieję, że jest Jej wygodnie ;)? hihihi....[/QUOTE]
Innej opcji nie ma. :grins:

[quote name='Ty$ka']Ja też niedługo wybieram sie do fryzjera, ale na razie nie mam pomysłu na siebie :D Wiem jedynie, że chcę ściąć te kudły :D[/QUOTE]
Ja muszę ściąć końcówki, na pewno pocieniować, grzywkę zrobić i właśnie może kolor włosów zmienić, nie wiem, nie wiem. U mnie i tak szybko włosy się psują (końcówki) prostuję i prostuję, chociaż ostatnio staram się zapleć warkocza, by ich nie męczyć.

[quote name='magdabroy']Ja jutro jadę do fryzjerki ;) I tradycyjnie, podetnę i wycieniuję, to wszystko ;)[/QUOTE]
Ja się boję fryzjerów. :lol: Zawsze jakoś za dużo obcinają. :evil_lol:

Posted

[quote name='marra']Upomnę się, bo jego to trzeba pogonić ;)[/QUOTE]
Ja swojego brata o formata proszę co najmniej miesiąc. :shake: A 2 tyg. miał tusz do drukarki zrobić i tak się z nim mam.
Tylko żeby nie znając mnie już mnie nie znielubił. :diabloti:

Posted

Mi się ruuudy tyle marzył :D
Ale w końcu nie zrobiłam bo speniałam a mahoń to moja cicha miłość, ale mam za jasną cerę niestety :-(
Ale blond to jednak blond :D
Wiesz blond włoski biały piesek i lansik.. :cool3: Śmieszniej jest jak chodzę z wielkim owczarem :evil_lol:
Ale sądzę, że taki jasny rudy by Ci pasował :)

Posted

[quote name='whiteterrier']Mi się ruuudy tyle marzył :D
Ale w końcu nie zrobiłam bo speniałam a mahoń to moja cicha miłość, ale mam za jasną cerę niestety :-(
Ale blond to jednak blond :D
Wiesz blond włoski biały piesek i lansik.. :cool3: Śmieszniej jest jak chodzę z wielkim owczarem :evil_lol:
Ale sądzę, że taki jasny rudy by Ci pasował :)[/QUOTE]
Jeszcze z mamą pogadam chociaż ona i tak krzywo się na mnie spojrzy co do moich włosów i zmianie koloru. :eviltong:
Ej, a to prawda (tylko proszę się nie śmiać. :eviltong:), że mając rude włosy cza zmienić na jaśniejszy kolor brwi?. :hmmmm:

[quote name='Sonka95']Mi to co chwilę zmienia się kolor włosów zaczynałam od blondu , a teraz mam jasno brązowe :loveu:[/QUOTE]
A widziałam chyba na zdjęciu z Sonieczką. :) I już nie zmieniasz?. :cool3:

Posted

Na razie takie zostaną potem zrobię sobie blond :loveu:
Mi się strasznie podobają włosy mojej koleżanki z klasy ma taki blond po prosu boski :razz:
Taki to mi nigdy nie wyjdzie , a ona ma naturalny ...

Posted

[quote name='Sonka95']Na razie takie zostaną potem zrobię sobie blond :loveu:
Mi się strasznie podobają włosy mojej koleżanki z klasy ma taki blond po prosu boski :razz:
Taki to mi nigdy nie wyjdzie , a ona ma naturalny ...[/QUOTE]
Ja się zastanawiam czy na zimę warto coś robić. Niektórzy to naprawdę mają te włosy..

Posted

[quote name='phase']Jeszcze z mamą pogadam chociaż ona i tak krzywo się na mnie spojrzy co do moich włosów i zmianie koloru. :eviltong:
Ej, a to prawda (tylko proszę się nie śmiać. :eviltong:), że mając rude włosy cza zmienić na jaśniejszy kolor brwi?. :hmmmm:
[/QUOTE]

Mi pozwoliła po gimnazjum zmienić kolor bo się w swoim źle czułam :D
Ja tam miałam taki ciemny blond i przeszłam najpierw do platyny (:crazyeye:) , znaczy pasemka takie miałam a teraz rzucam takie jasne, słoneczne odcienie blondu i jak są te pasemka to świetnie wygląda :D No i brwi mam czarne jak smoła a jakoś wygląda ok :) Więc do rudych raczej też nie trzeba :)

Posted

[quote name='whiteterrier']Mi pozwoliła po gimnazjum zmienić kolor bo się w swoim źle czułam :D
Ja tam miałam taki ciemny blond i przeszłam najpierw do platyny (:crazyeye:) , znaczy pasemka takie miałam a teraz rzucam takie jasne, słoneczne odcienie blondu i jak są te pasemka to świetnie wygląda :D No i brwi mam czarne jak smoła a jakoś wygląda ok :) Więc do rudych raczej też nie trzeba :)[/QUOTE]
Zrób sobie zdjęcie z Amo[B]O[/B]rkiem(:grins::cool3:) aż jestem ciekaw jaki masz dokładnie kolor. :)
To dobrze, bo jakoś nie mam problemów z przycinaniem brwi - jeszcze nigdy nic z nimi nie robiłam, a niektóre dziewczyny to jak oszalałe (pamiętam z LO) sobie wyrównywały.
Chyba mi to zostało z dzieciństwa bycia chłopczycą. :grins: Ale np. w pokoju może porządku nie mam, ale na sobie mieć muszę, mam świra na punkcie czystych butów to po prostu mus. :eviltong: Tylko zastanawiam się też czy grzywka na boku, by mi pasowała. :hmmmm:

Posted

[quote name='phase']Zrób sobie zdjęcie z Amo[B]O[/B]rkiem(:grins::cool3:) aż jestem ciekaw jaki masz dokładnie kolor. :)
To dobrze, bo jakoś nie mam problemów z przycinaniem brwi - jeszcze nigdy nic z nimi nie robiłam, a niektóre dziewczyny to jak oszalałe (pamiętam z LO) sobie wyrównywały.
Chyba mi to zostało z dzieciństwa bycia chłopczycą. :grins: Ale np. w pokoju może porządku nie mam, ale na sobie mieć muszę, mam świra na punkcie czystych butów to po prostu mus. :eviltong: Tylko zastanawiam się też czy grzywka na boku, by mi pasowała. :hmmmm:[/QUOTE]

Zrobię w weekend bo teraz nie jestem w domu :) Ale może jakieś ci pokażę ;p Jak będziesz grzeczna :D
A ja wyrywam baardzo brwi, bo miałam mega zaroślaki, wyglądałam niczym yeti to takie krzaki były, ze szok :D
Akurat grzywka tu nie robi problemu bo ja też mam na bok :)
A ja też jestem chłopczyca bo w piłkę z chłopakami gram :D
Mama mówi na mnie po prostu 'chłopaczysko'. A ja nie mogę mieć tłustych włosów bo mnie zaraz coś trafia i w ogóle..

Posted

[quote name='whiteterrier']Zrobię w weekend bo teraz nie jestem w domu :) Ale może jakieś ci pokażę ;p Jak będziesz grzeczna :D
A ja wyrywam baardzo brwi, bo miałam mega zaroślaki, wyglądałam niczym yeti to takie krzaki były, ze szok :D
Akurat grzywka tu nie robi problemu bo ja też mam na bok :)
A ja też jestem chłopczyca bo w piłkę z chłopakami gram :D
Mama mówi na mnie po prostu 'chłopaczysko'. A ja nie mogę mieć tłustych włosów bo mnie zaraz coś trafia i w ogóle..[/QUOTE]
Ja zawsze jestem grzeczna. :grins: Szczególnie kiedy czegoś chcę. :evil_lol:
A ja jakoś chyba takie normalne mam, "nie łączą" mi się jeszcze, takie zwykłe brwi, więc ich nie ruszam. Ja się boję, że nie będzie do mnie grzywka pasować, miałam prostą na całe czoło, teraz niby na bok, bo ja w ogóle mam z tym czołem problem, bo mam wielkie. ;/ No i jak miałam grzywkę to ją prostowałam i baardzo szybko tłusta mi się robiła. Codziennie myłam grzywkę, z włosami problemu nie mam, że się przetłuszczają - na szczęście.
Moja mówi "ubrałabyś się czasem jak dziewczyna, a nie tylko spodnie i bluza". :evil_lol:
Wróciłabym czasem do czasów grania w piłkę, ganiania w "policjanta i złodziei" czy jak się grało Pokemonami. :evil_lol:

Posted

[quote name='phase']Ja zawsze jestem grzeczna. :grins: Szczególnie kiedy czegoś chcę. :evil_lol:
A ja jakoś chyba takie normalne mam, "nie łączą" mi się jeszcze, takie zwykłe brwi, więc ich nie ruszam. Ja się boję, że nie będzie do mnie grzywka pasować, miałam prostą na całe czoło, teraz niby na bok, bo ja w ogóle mam z tym czołem problem, bo mam wielkie. ;/ No i jak miałam grzywkę to ją prostowałam i baardzo szybko tłusta mi się robiła. Codziennie myłam grzywkę, z włosami problemu nie mam, że się przetłuszczają - na szczęście.
Moja mówi "ubrałabyś się czasem jak dziewczyna, a nie tylko spodnie i bluza". :evil_lol:
Wróciłabym czasem do czasów grania w piłkę, ganiania w "policjanta i złodziei" czy jak się grało Pokemonami. :evil_lol:[/QUOTE]

No mi się zaczęły szybko łączyć to je opitoliłam i mam teraz małe xd
No ja ogólnie zawsze mam grzywkę, a czoło mam hmm.. no średnie :D Mi fryzjerka zawsze tak fajnie obetnie no bo mam fajna fryzjerkę :)
A ja mam straszne problemy i myje codziennie, łażą do dermatologa i wgl żeby nie były tłuste!
A ja właśnie wszystko prostuję tylko nie grzywkę bo nie lubię :D I się sobie nie podobam z prostą ^^
Mi mama dokładnie to samo gada haha ! :D A tata, że mnie murzyn tylko będzie chciał ;p
Ej ja dalej gram w piłkę :eviltong:

Posted

[quote name='phase']Ja swojego brata o formata proszę co najmniej miesiąc. :shake: A 2 tyg. miał tusz do drukarki zrobić i tak się z nim mam.
Tylko żeby nie znając mnie już mnie nie znielubił. :diabloti:[/QUOTE]

oj tam, jak coś to mnie bo mu teraz będę truć o tym regularnie :D

[quote name='Patik']Pozdrawiamy
Ja też prostuje grzywke,ale tak średnio co 2 dni :P Ale ja mam siano zamiast włosów :p[/QUOTE]

Też maaaaaaam ;/

Posted

[quote name='whiteterrier']No mi się zaczęły szybko łączyć to je opitoliłam i mam teraz małe xd
No ja ogólnie zawsze mam grzywkę, a czoło mam hmm.. no średnie :D Mi fryzjerka zawsze tak fajnie obetnie no bo mam fajna fryzjerkę :)
A ja mam straszne problemy i myje codziennie, łażą do dermatologa i wgl żeby nie były tłuste!
A ja właśnie wszystko prostuję tylko nie grzywkę bo nie lubię :D I się sobie nie podobam z prostą ^^
Mi mama dokładnie to samo gada haha ! :D A tata, że mnie murzyn tylko będzie chciał ;p
Ej ja dalej gram w piłkę :eviltong:[/QUOTE]
Fryzjerki Ci zazdroszczę. Nieźle.. Ja myję najczęściej co 2-3 dzień, bo naprawdę nie mam kłopotu. :) Ja mam najgorzej, gdy wyprostuję włosy, na dwór wyjdę jak jest chłodniej lub wilgotne powietrze i już mi się kręcą. ;/
U mnie już rodzice chyba myślą, że ja tylko z Markiem będę. :eviltong: Bo od prawie 3 lat żadnego innego tylko on, no i ja nie mam nawet w myślach zmieniać na lepszy model. :grins:
U mnie z podwórka na całą ekipę zostały tylko 2 osoby.:( Ja tylko czasem poodbijam w lato, chyba że na Orlik pójdę i z chłopakami, ale najczęściej stoję na bramce. :evil_lol: Lubię to. ;)

[quote name='understandme']Wpadamy do Was! :) Wreszcie chociaż chwilkę mam :) Życzę miłego wieczoru i spadam się uczyć :roll: Wymiziaj Żabke ode mnie! :)[/QUOTE]
Nie wierzę, kogo ja widzę!! :):)
Aj nic nie mów o nauce. Dziś 3 kolokwia, w przyszłą środę 4 (na 4 zajęcia.) ;/
Wymiziam na pewno. :)

[quote name='Patik']Pozdrawiamy
Ja też prostuje grzywke,ale tak średnio co 2 dni :P Ale ja mam siano zamiast włosów :p[/QUOTE]
Ja się ogarnęłam no i staram się często nie prostować, ale jak nie mam prostych włosów to czuję się nie ładna. :oops::roll: Nie żebym była jakąś miss, no ale mają niektórzy swoje dziwne myślenie. :eviltong:

[quote name='marra']oj tam, jak coś to mnie bo mu teraz będę truć o tym regularnie :D
[/QUOTE]
A ja będę przypominać, żebyś truła. :grins::evil_lol:

[quote name='Błyskotka']Miłego dnia dla was :)[/QUOTE]
Dziękujemy pięknie. :) I wzajemnie oczywiście. :)

Posted

Cześć Żabcia:loveu:
[quote name='Patik']Ja też prostuje grzywke,ale tak średnio co 2 dni :P Ale ja mam siano zamiast włosów :p[/QUOTE]
Ja siana nie mam ale za to włosy mi się strasznie sypią :roll:

Posted

No super, jestem u niej średnio co tydzień :) Ale z racji moich problemów ze wzrostem.. to teraz średnio 2 cm na miesiąc mi rosną :D
No i strasznie dbam o włoski, tyle mam tych badziewi i w ogóle, że szok, ale mam świra na punkcie włosów :D
A ja mam podatne na wszystko jak pokręcę to się trzymają jak wyprostuję to też :D
Więc na włosy nie narzekam :p
No ja jeszcze nie znalazłam tego jedynego i mi się w sumie nie śpieszy :lol:
A ja mam treningi i mi się zawsze ktoś fajny do pogrania znajdzie :evil_lol:

Posted

[quote name='Sonka95']Hej :)
Coś tu ostatnio nie było fotek Żabci :mad:[/QUOTE]
Wiem, wiem. :oops: postaram się, obiecuję, bo mam zawalania nauki, po prostu mam dość...
Ale za to mam fotki z wczorajszego spaceru, a raczej co było po spacerze :grins:

[IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-ky4lOeSXG5A/ULdF-Lz4ZkI/AAAAAAAADf4/R1QrYGv1BT0/s640/DSCF5540.JPG[/IMG]

[IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-0e_J8Fa0Ndc/ULdF-ax7l9I/AAAAAAAADgA/01gZuoxxENw/s640/DSCF5541.JPG[/IMG]

[IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-yJ_d7ujT5K4/ULdF-RFH_iI/AAAAAAAADf8/eLEfy5cmw14/s640/DSCF5542.JPG[/IMG]

[IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-O1aGkKyenp8/ULdF_ExD2fI/AAAAAAAADgI/CcUPdwIjhFk/s512/DSCF5543.JPG[/IMG]

[quote name='Klaudia&Aza']Cześć Żabcia:loveu:

Ja siana nie mam ale za to włosy mi się strasznie sypią :roll:[/QUOTE]
Hej Kluduś. :) Coś ostatnio częściej bywasz na dogo - tak trzymaj. :):grins:
Ja nie cierpię jak w czasie kąpieli myję włosy i nagle czuje w palcach, fuu. ;/

[quote name='whiteterrier']No super, jestem u niej średnio co tydzień :) Ale z racji moich problemów ze wzrostem.. to teraz średnio 2 cm na miesiąc mi rosną :D
No i strasznie dbam o włoski, tyle mam tych badziewi i w ogóle, że szok, ale mam świra na punkcie włosów :D
A ja mam podatne na wszystko jak pokręcę to się trzymają jak wyprostuję to też :D
Więc na włosy nie narzekam :p
No ja jeszcze nie znalazłam tego jedynego i mi się w sumie nie śpieszy :lol:
A ja mam treningi i mi się zawsze ktoś fajny do pogrania znajdzie :evil_lol:[/QUOTE]
Mnie na studiach chłopaki nazywają Mikrus, bo jestem mała, że mnie nie widzą, wczoraj z łokcia dostałam i się śmiali, że mnie nie widać. :diabloti:
No i dobrze miej, cza dbać o siebie. :) Ja mam tylko do prostowania włosy, "specyfiki", ale one i tak nic nie dają. :shake: Masz strasznie dobrze z tymi swoimi włosami. Mnie do szału doprowadza, jak wyprostuję i już się falują, wrrrr.
Ja przyznam, że śmiałam się z 15 czy 16latek już wielce zakochanych, ale sama nie byłam lepsza, bo Marka znam jak miałam 15 lat, a gdy skończyłam 16 to z nim zaczęła być. Ale nie żałuję, że już w takim wieku poznałam chłopaka, z którym mam jakieś dalsze plany. :) Boże, piszę jakbym znała już życie i była wielce dorosła. :evil_lol:
Ale masz dobrze, ja chciałam teraz iść sobie pograć od czasu do czasu w siatkę, ale nie dałabym rady, jak ciągle albo zajęcia, albo wracam i nauka. ;/ Za godzinę znowu wychodzę na uczelnię, wykłady od 14 do 20... :roll: