Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='marra']Zaniedbuje ?? Ojej, to muszę się poprawić ;)[/QUOTE]
A no i no rzadko bywasz. Kiedyś to ciągle pisałaś. :)

[quote name='Ptysiak']Dzień dobry :)

Buziaki dla Pańci i Żabuni :loveu:[/QUOTE]
Witanko. :)
Dziękujemy pięknie. :)

[quote name='unikatowydiament']witamy się:)[/QUOTE]
Hello. :)

A ja jestem zua. :mad: Nie mogę wypożyczyć książki, bo co pójdę do biblioteki to zamknięte są. :roll: I szukam i szukam ciągle dalej, ale szlak mnie trafia.

Posted

[quote name='unikatowydiament']nie raz tak jakoś do d...jest:placz:[/QUOTE]
[quote name='Patik']Nie no kiedyś się uda ... kiedyś:evil_lol:
Witamy popołudniu tak w ogóle :D[/QUOTE]

Pocieszenia nigdy dość. :diabloti::evil_lol:
Witamy, witamy. :)
Jutro jadę z rana zapłacić za indeks, legitymację studencką. :grins::evil_lol: I potem do pracy. U nas w sumie ciągle po staremu. Czekamy aż tato zacznie sezon Morsów i będziemy z nim jeździły.. patrzeć. :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Twój tata jest morsem? :crazyeye: A Ty próbowałaś?[/QUOTE]
A no jest, jest. :grins: Ten uśmiechnięty, na środku. :)
[IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-kx5UZlpf34k/UGH75AZMNnI/AAAAAAAACo0/5l1OcxsvDRw/s640/DSCF0944.JPG[/IMG]

Ja za nic w świecie, jestem zmarźlakiem. :eviltong: Chociaż jak się patrzy na tych wszystkich to się chce spróbować, ale nie wierzę w swoje siły. :evil_lol:

Posted

Brak czasu niestety doskwiera coraz bardziej, ciężko wszystko pogodzić :(

Ja chciałabym kiedyś spróbować jak Twój tata :) Jestem też zmarzluchem ale może to własnie by mi pomogło się zahartować ?

Posted

[quote name='magdabroy']Jaki zadowolony :)
Ile lat już tak szaleje?[/QUOTE]
On to bardzo lubi, chociaż łowienie ryb to już w ogóle jego pasja.
A Morsem jest chyba od roku lub od dwóch lat, sama straciła rachubę czasu. :lol:

[quote name='bira']J[B]esuu podziwiam tate.[/B] I do tego usmiecha sie przy takiej temperaturze.. szacunek :-) Mnie by nikt nie namowil za zadne pieniadze ;-)[/QUOTE]

[quote name='Patik'][B]Woow również podziwiam [/B],ale widać ,ze sprawia mu to radość :D też bym tak chciała ,ale jakoś nie mogłabym się przekonać :D[/QUOTE]
Hihihi. :evil_lol:
Mój tata to świrus, ale kocham go za to, że mimo wieku ciągle coś robi - łowi ryby, jeździ na brata mecze, jest Morsem. :)

[quote name='marra']Brak czasu niestety doskwiera coraz bardziej, ciężko wszystko pogodzić :(

Ja chciałabym kiedyś spróbować jak Twój tata :) Jestem też zmarzluchem ale może to własnie by mi pomogło się zahartować ?[/QUOTE]
Rozumiem Cię, ja sama staram się wpadać na dogo jak najczęściej, teraz nawet na te 5 minutek zajrzałam, bo zaraz lecę załatwiać legitymację studencką, indeks, itp. A na 13 do pracy.
Hmm, może. Próbuj, próbuj. :cool3:

U mnie dziś słoneczko. :multi:
MIŁEGO DNIA. :):) A od Żabci łapeczka. :)

Posted

[quote name='justysiek']o jaka kochana, jak ładnie prosi:loveu:[/QUOTE]
I jak tu jej nie pogłaskać, nie da się. :shake::loveu:

[quote name='magdabroy']Kochana Żabulka :loveu:[/QUOTE]
Nie można się jej oprzeć jak Torcikowej. :D

[quote name='unikatowydiament']Ja to podziwiam Morsów,to nie dla mnie,dlatego że jestem okropnym zamrźluchem:eviltong:

miłego popołudnia Kochane:)[/QUOTE]
Przybijam piątkę. :grins::evil_lol:
Za oknem było ponad 20 stopni a ja pracowałam. :roll:

[quote name='leónowa']Uśmiałam się, robi takie oczy jakby od głasków zależało jej życie, kochanaaa:loveu:[/QUOTE]
Buhahahahha. :evil_lol:

Jestem przezadowolona. :grins: Znalazłam książkę! :multi: Koleżanka mi pożyczyła i już przeczytałam ponad 100 stron , zostało mi jeszcze tylko dobre 600. :evil_lol:
Aktualnie skończyłam pomagać siostrze mojego chłopaka w matmie i zaraz wracam do domku do (za pewne) śpiącej Żaby. :grins:

KOLOROWYCH. :):):)

Posted

Ojej jaki słodziak :D:D ślicznie prosi, mój Bobek to tylko nochalem szturcha, ale tak mocno, że jak człowiek się tego nie spodziewa i ma luźną rękę to potrafi zarzucić ją sobie na głowę :D Za młodu kopała łapką po butach jak jej ktoś nie chciał rzucić kamienia ;)
Wczoraj pięknie było na podwórku, dzisiaj też cieplutko...cieszmy się bo to tylko do jutra :(

Posted

Dzień dobry :)

[url]https://lh6.googleusercontent.com/-kx5UZlpf34k/UGH75AZMNnI/AAAAAAAACo0/5l1OcxsvDRw/s640/DSCF0944.JPG[/url] ale masz fajnego tatę :)

Jaka słodka Żabulka na tym filmiku :loveu: nic tylko ją głaskać, tulić i głaskać :loveu:

Posted

[quote name='marra']Ojej jaki słodziak :D:D ślicznie prosi, mój Bobek to tylko nochalem szturcha, ale tak mocno, że jak człowiek się tego nie spodziewa i ma luźną rękę to potrafi zarzucić ją sobie na głowę :D Za młodu kopała łapką po butach jak jej ktoś nie chciał rzucić kamienia ;)
Wczoraj pięknie było na podwórku, dzisiaj też cieplutko...cieszmy się bo to tylko do jutra :([/QUOTE]
Bobcio potrafi. :grins: :evil_lol:

[quote name='Ptysiak']Dzień dobry :)

[URL]https://lh6.googleusercontent.com/-kx5UZlpf34k/UGH75AZMNnI/AAAAAAAACo0/5l1OcxsvDRw/s640/DSCF0944.JPG[/URL] ale masz fajnego tatę :)

Jaka słodka Żabulka na tym filmiku :loveu: nic tylko ją głaskać, tulić i głaskać :loveu:[/QUOTE]
A dobry, dobry. :)
Dziękuję. :)
Otóż to. :D

Posted

'Szturch szturch' na filmiku :D

A co do lodowatej wody, to ja też nigdy bym nie spróbowała. Dla mnie problemem jest wyjście spod prysznica, bo zimno :D Tak coś czuję, że jak bym weszła to już bym tam została pod postacią małego kawałka lodu :D